μοντέρνο λευκό εξωτερικό σχέδιο του ξενοδοχείου στη Σιγκαπούρη

Το Club Hotel στη Σιγκαπούρη από το Υπουργείο Σχεδιασμού

Το Υπουργείο Σχεδιασμού σχεδίασε ένα νέο μικρό πολυτελές σπίτι στη Σιγκαπούρη με τίτλο “The Club”.

Το Club Hotel είναι το τελευταίο, υπερσύγχρονο πολυτελές σπίτι από το Υπουργείο Σχεδιασμού, το οποίο βρίσκεται στη μεγαλοπρεπή Club Street και διαθέτει 22 μοναδικά δωμάτια και επίσης ένα υπαίθριο καφέ στον τελευταίο όροφο.

Κατά το σχεδιασμό της επωνυμίας Club Hotel, η MOD οργάνωσε προσεκτικά ένα κατάλληλο όραμα σχεδιασμού για όλες τις σχετικές, συνοδευτικές επιγραφές και επίπλωση δωματίου. Με στόχο τον νομαδικό σχεδιασμό και τον τρόπο ζωής, αυτό το ξενοδοχείο είναι ένας συνδυασμός εκλεπτυσμένων και άνετων σχεδίων, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Colin Seah, Διευθυντής Σχεδιασμού, λέει: “Στην αναζήτησή μας για νέες επιλογές κτιρίων για την κατασκευή του ξενοδοχείου στο πλαίσιο της Σιγκαπούρης, καθώς και τη διατήρηση της ιστορικής περιοχής Club Street και της κληρονομιάς της περιοχής Ann Siang Hill, αντλήσαμε έμπνευση από 2 πηγές.”

«Το πρώτο είναι το αποικιακό παρελθόν της Σιγκαπούρης, το οποίο πρέπει να αναφέρουμε εδώ με ειρωνικές-τεχνητές προσθήκες, όπως το μεγαλύτερο από το άγαλμα του Raffle με το κεφάλι στα σύννεφα, καθώς και μερικά κεντρικά έπιπλα και αντικείμενα τέχνης.

Η δεύτερη έμπνευση προέρχεται από τη δημοφιλή φύση της περιοχής ως κέντρο εμβασμάτων για Κινέζους μετανάστες του αιώνα, όταν τα χρήματα που κερδίζονταν και τα περίεργα γράμματα αποστέλλονταν στην πατρίδα. Συλλέξαμε τις πληροφορίες σχετικά με αυτό και δημιουργήσαμε χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε αυτήν την κληρονομιά στο σχεδιασμό δωματίων ξενοδοχείων, όπου διασταυρώνονται για μια στιγμή τα μονοπάτια των σύγχρονων νομάδων και αυτού του παρελθόντος.

Όλα τα δωμάτια συνδυάζουν τον παραδοσιακό αποικιακό σχεδιασμό με τη μοντέρνα λεπτομέρεια, τη γνώμη και την υπέροχη ευημερία μέσω μιας αποικιακής, κομψής αισθητικής. Το μοναδικό συνδυάζεται με το εκλεπτυσμένο έργο τέχνης σε καθένα από τα 22 δωμάτια του ξενοδοχείου. MOD σχεδίασε το έργο τέχνης και ο διάσημος τοπικός καλλιτέχνης Wynlyn Tan το υλοποίησε στο ξενοδοχείο. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν check -in στο χώρο του λόμπι ή στο sky bar. Οι χώροι F * B που σχεδιάστηκαν από την Jane Yeo διαθέτουν προθάλαμο στο λόμπι, τάπας μπαρ και 2 ιδιωτικές αίθουσες εκδηλώσεων.

Η υποδοχή αυτού του ξενοδοχείου είναι εντυπωσιακή και ελκυστική – μοτίβο σκακιέρας στο πάτωμα

club ξενοδοχείου στη ρεσεψιόν λευκού σχεδιασμού της Σιγκαπούρης

Έμμεσος φωτισμός – δύο άνετες πολυθρόνες και ένα μικρό τραπεζάκι σαλονιού – ασπρόμαυρη ομορφιά

κλαμπ ξενοδοχείο στη Σιγκαπούρη λευκό σχέδιο πάτωμα σκακιέρας

 Το υπερμεγέθη άγαλμα του Raffle – πραγματικό έργο τέχνης

κλαμπ ξενοδοχείο στη Σιγκαπούρη λευκό σχέδιο αγάλματος κληρώσεις

Μοναδικός σχεδιασμός των θυρών του δωματίου στο ξενοδοχείο

αριθμός δωματίου μοντέρνου λευκού σχεδιασμού ξενοδοχείου στη Σιγκαπούρη

Μοντέρνος, μινιμαλιστικός σχεδιασμός των επίπλων στα δωμάτια του ξενοδοχείου

club ξενοδοχείου στη Σιγκαπούρη λευκό σχέδιο έμμεσο φωτισμό

 Χιονάτο δίκλινο δωμάτιο με μαύρες πινελιέςclub ξενοδοχείου στη Σιγκαπούρη λευκό σχέδιο άνετο       Τατουάζ τοίχου – λουλουδάτα μοτίβα πάνω από το κρεβάτιυπνοδωμάτιο μοντέρνου λευκού σχεδιασμού ξενοδοχείου στη Σιγκαπούρη

Δύο μικρά σκαμπό και ένα στρογγυλό τραπεζάκι – μαύρο κρεμαστό φωτιστικό

club ξενοδοχείου στη Σιγκαπούρη λευκό σχέδιο κρεμαστή λάμπα λευκό μαύρο   Ασπρόμαυρα πλακάκια μπάνιου – πρωτότυπος σχεδιασμός του νεροχύτηclub ξενοδοχείου στη Σιγκαπούρη λευκό σχέδιο σκακιέρα μπάνιο

Υπερμεγέθεις τοίχοι καθρέφτη στο μπάνιο

Μοντέρνο μοντέρνο λευκό ντιζάιν ξενοδοχείο Σιγκαπούρης

Έμμεσος φωτισμός στο διάδρομο – The Club Hotel στη Σιγκαπούρη

Σιγκαπούρη ξενοδοχείο μοντέρνο λευκό τοίχο λουλούδι μοτίβο