φοριούνται δόντια μακιγιάζ αποκριών

Απόκριες μακιγιάζ που θαυμάζετε – η τέχνη της Έλσα Ρα

Χρειάζεστε περισσότερες ιδέες αποκριών που θα γοητεύσουν τους πάντες; Θέλετε να κάνετε τον εαυτό σας αγνώριστο για το Halloween; Θέλετε να μεταμορφωθείτε σε νίντζα ​​ή τον αγαπημένο σας ήρωα; Ένα εξάρτημα Απόκριες μακιγιάζ θα σε βοηθήσει σε αυτό.

Είστε έτοιμοι να εκπλήξετε τους φίλους σας; Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί! Σήμερα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε το συνεχώς μεταβαλλόμενο πρόσωπο της μακιγιέζ Elsa Rhae.

Master Chief από το βιντεοπαιχνίδι Halo

αποκριες μακιγιαζ κοστουμι master master

Νυχτερίδα πτώματος

Μακιγιάζ Leichenfledderer elsa rhae

Αυτό το άρθρο αφορά την αυτοδιδατρική της τέχνη, δηλαδή πώς αναπαράγει αξιόπιστα διαφορετικά σχέδια – από κλασικές παιδικές τηλεοπτικές εκπομπές όπως ο Captain Planet, βιντεοπαιχνίδια όπως ο Σκορπιός ή απλά διασκεδαστικά τρομακτικά τέρατα. Όπως και οι περισσότεροι εφευρετικοί καλλιτέχνες, εφαρμόζει τα ταλέντα της σε διάφορους τομείς εκτός της σφαίρας του μακιγιέρ, όπως γραφιστική και επεξεργασία βίντεο. Σε πολλά βίντεο στο YouTube δείχνει πώς μεταμορφώνεται έτσι ώστε δύσκολα μπορεί να αναγνωριστεί. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες, σίγουρα θα σας αρέσουν! Μπορεί να βρείτε έμπνευση για τη δική σας αποκριάτικη στολή!

Η Elsa Rhae μπροστά στο μακιγιάζ

μακιγιάζ elsa rhae artist

Ermac από το βιντεοπαιχνίδι Mortal Kombat

αποκριες μακιγιαζ ermac elsa rhae

Quan Chi από το βιντεοπαιχνίδι Mortal Kombat

Απόκριες μακιγιάζ κοστούμια quan chi

Scorpion από το βιντεοπαιχνίδι Mortal Kombat

Απόκριες make up ιδέες σκορπιός

Σκουπίστε το χειμώνα από το πρόσωπό σας

Απόκριες αποτελούν λευκό πρόσωπο

Ενδιαφέρουσα ιδέα για κοστούμι αποκριών

κοστούμι αποκριών elsa rhae

Το spoilsport

σπόιλερ κοστουμιών αποκριών

Ένα πρόσωπο με σκασμένα δόντια

φοριούνται δόντια μακιγιάζ αποκριών

Captain Planet

αποκριών κοστούμι καπετάνιος πλανήτης

Στο τέλος του άρθρου, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο του Halo Master Chief που μεταμορφώνεται. Εάν είστε εντυπωσιασμένοι με τη δουλειά τους και θέλετε να τους γνωρίσετε καλύτερα, θα μπορούσατε να το κάνετε στον δικό τους ιστότοπο, τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram.