Καρναβαλική παρέλαση Braunschweiger Karneval

Καρναβάλι στο Braunschweig – γιατί όχι;?

Το καρναβάλι είναι ένα από τα αγαπημένα μας χειμερινά θέματα. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που μας αρέσει, γιατί προσφέρει τόσες πολλές ευκαιρίες για να τις δούμε από πολύ διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Φέτος έχουμε ως προφορά: Τη θέα του καρναβαλιού από έξω.

Εμπνεόμαστε από τις ιστορίες ανθρώπων που προέρχονται από άλλες πόλεις ή ακόμα και από χώρες.

Καρναβάλι Braunschweig – εθνόσημο

Καρναβάλι Braunschweig καρναβάλι παρέλαση οικόσημο

Περιγράφουμε επίσης καρναβάλια σε ξένες χώρες από την οπτική γωνία των ξένων.

Σήμερα πρόκειται για το Καρναβάλι στο Braunschweig. Εκτός από την Κολωνία και το Ντίσελντορφ, αυτό δεν φαίνεται να είναι πολύ θεαματική επιλογή. Αλλά το πρωτότυπο οι εορτασμοί εκεί, η μεγάλη έκπληξη των επισκεπτών!

Καρναβάλι Braunschweig το 2014

Καρναβάλι στο Braunschweig – τόσο όμορφο όσο λέγεται

Μπορείτε πραγματικά να διαβάσετε σε πολλά μέρη ότι η αποκριάτικη πομπή στο Braunschweig είναι μία από τις μεγαλύτερες παρελάσεις στη Γερμανία. Πραγματοποιείται επίσης το Σάββατο και καθιστά δυνατή την παρακολούθηση των παρελάσεων και στις άλλες πόλεις.

Ταξιδέψτε στο Braunschweig για το επόμενο καρναβάλι

Καρναβάλι Braunschweig ασπίδα καρναβάλι ταξίδι

Αλλά αυτή είναι μια από εκείνες τις πόλεις που πρέπει να ζήσετε για να καταλάβετε πόσο υπέροχη είναι στην πραγματικότητα.

Εάν αποφασίσετε να το κάνετε αυτό, είναι καλύτερο να πάτε εκεί που αρχίζει η παρέλαση πρώτα. Προετοιμαστείτε για πολύ περπάτημα γιατί αυτή τη στιγμή ο σιδηρόδρομος και όλες οι κρατικές συγκοινωνίες είναι μπλοκαρισμένες. Επίσης, θα υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι και μπορεί να μην μπορείτε να μετακινηθείτε στο πλήθος όσο γρήγορα θέλετε.

Helau!

Καρναβαλική παρέλαση Καρναβάλι Μπράουνσβαϊγκ

Η διαδρομή στην οποία πραγματοποιείται το καρναβάλι έχει μήκος περίπου 6 χιλιόμετρα. Σε κάθε γωνιά θα βρείτε ένα περίπτερο με bratwurst, ζεστό κρασί και όλα όσα συνοδεύουν.

Η αρχή της παρέλασης κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού στο Braunschweig

Η αρχή είχε προγραμματιστεί για τις 12:40 μ.μ. και ακριβώς αυτή τη στιγμή το τρένο ξεκινά πάντα. Συνολικά 50 σύλλογοι και 100 θεματικά αυτοκίνητα είναι πάντα εκεί. Είναι καλύτερο να πάρετε τουλάχιστον ένα κατάλληλο αξεσουάρ μαζί σας, όλα είναι πολύχρωμα μεταμφιεσμένα, η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά μαγική. Η χαρά της ζωής μπορεί να απολαύσει πολύ καλύτερα στο κοστούμι.

Αποκριάτικη ατμόσφαιρα στην κεντρική πλατεία

Καρναβάλι Braunschweig αποκριάτικη παρέλαση

Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα χαρούμενα. Υπάρχουν πολλά μικρά σακιά γεμάτα γλυκά για αυτούς. Μπορείτε να αντλήσετε πολλά από αυτά. Για πολλούς ενήλικες ο πειρασμός είναι επίσης πολύ μεγάλος.

Διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους

Καρναβάλι Braunschweig καρναβαλική παρέλαση καρναβαλιού κλόουν

Ορισμένα τρένα διανέμουν επίσης άλλα είδη, όπως bratwurst και γλυκά. Μετά από μια ώρα, σχεδόν κάθε παιδί είχε την τσάντα του γεμάτη υπέροχα πράγματα. Οι λίγες ώρες περνούν πολύ γρήγορα ακόμη και στο κρύο, η διάθεση είναι απλά φανταστική! Κανείς δεν είναι σίγουρο ότι θα μετανιώσει που βρέθηκε εδώ στο Braunschweig κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού!

Πρωτότυπες αποκριάτικες στολές

Αποκριάτικες στολές καρναβαλιού Braunschweig

Καρναβάλι στις 11 Νοεμβρίου στο Braunschweig

Όπως σε όλα τα άλλα μέρη όπου γιορτάζεται το καρναβάλι, υπάρχουν επίσης ετήσιοι εορτασμοί στις 11 Νοεμβρίου στις 11 Νοεμβρίου στο Braunschweig. Εδώ οι τελετουργίες είναι επίσης εξαιρετικά συναρπαστικές και ενδιαφέρουσες. Την ημέρα αυτή, ο δήμαρχος παρουσιάζει συμβολικά το πορτοφόλι της πόλης στον πρόεδρο του καρναβαλιού. Και σε αυτήν την ημερομηνία, έχετε την ευκαιρία να ζήσετε το Καρναβάλι στο Braunschweig και την υπέροχη ατμόσφαιρά του.

 Η παρέλαση του καρναβαλιού στο Braunschweig

Καρναβάλι Καρναβαλιού Braunschweig παρέλαση αυξήθηκε τη Δευτέρα

Πάρτυ διάθεση στο δρόμο

    Καρναβάλι Braunschweig αποκριάτικες στολές αποκριάτικη παρέλαση

μουσική και χορός

Καρναβάλι Braunschweig αποκριάτικο καρναβάλι παρέλασης

Όσο πιο εμφανές, τόσο το καλύτερο

   Καρναβάλι Braunschweig Καρναβάλι παρέλαση αυξήθηκε Δευτέρα

Καρναβάλι Braunschweig Rose Δευτέρα καρναβαλική παρέλαση   Καρναβαλική παρέλαση Braunschweig Carnival Rose Δευτέρα 2013

Rose Monday στο Braunschweig

Καρναβάλι Braunschweig καρναβαλική παρέλαση τριαντάφυλλο Δευτέρα