Η εξωτική βαφή προσώπου είναι κάτι που πρέπει να φοριέται στην καθημερινή ζωή. Οι περιπτώσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι πάρα πολλές. Τα καρναβαλικά και καλοκαιρινά πάρτι είναι πολύ δημοφιλή. Άλλες εκδηλώσεις αυτού του είδους δεν είναι επίσης σπάνιες. Το χρώμα του προσώπου δεν χρειάζεται απαραίτητα να φορεθεί σε μια ειδική περίσταση. Κάποια στιγμή μπορείτε να το κάνετε αυτό ως ένα μικρό έργο αναψυχής, ώστε να ανακαλύψετε μια νέα πλευρά του δικού σας χαρακτήρα. Δείτε τα υπέροχα παραδείγματά μας!

Οι περισσότερες κυρίες επιλέγουν βαφή προσώπου που δίνει έμφαση στα μάτια

κόκκινο καφέ χρώμα παλέτα χρωμάτων προσώπου Ινδοί

Δώστε έμφαση στα μάτια με ζωγραφική προσώπου

Οι πιο δημοφιλείς τύποι βαφής προσώπου ινδικού στυλ στοχεύουν στην έμφαση στα μάτια. Το πρώτο παράδειγμα στο σημερινό άρθρο δείχνει μια υπέροχη ιδέα αυτού του είδους. Το φυσικό χρώμα των ματιών τονίζεται υπέροχα από τις καφέ λωρίδες με κοκκινωπή σκίαση.

Το λευκό υπογράμμιση από κάτω τονίζει ακόμη περισσότερο αυτό το αποτέλεσμα. Το όλο θέμα διατηρείται κομψό και απλό. Αυτός ο τύπος μακιγιάζ εναρμονίζεται υπέροχα με το στολίδι των μαλλιών από φτερά.

Οι ιδέες μακιγιάζ σε ινδικό στιλ είναι δημοφιλείς μόνο σε μαύρο και γκρι

σκούρα μαλλιά γυναίκα που ζωγραφίζει Ινδιάνους

Μαύρες και γκρι αποχρώσεις

Το μυστικιστικό μακιγιάζ σε μαύρο και γκρι προτιμάται από πολλές γυναίκες. Αυτό δημιουργεί μια δραματική και ταυτόχρονα πολύ μοντέρνα και πρωτότυπη εμφάνιση. Αυτές οι αποχρώσεις συνδυάζονται με καφέ και μπεζ και αποτελούν την υπέροχη εμφάνιση στην επόμενη εικόνα. Κατάλληλο για τις Απόκριες, αλλά και για κομψά καρναβαλικά πάρτι και άλλες βραδινές εκδηλώσεις. Ιδανικό επίσης για πολλούς εφήβους που θέλουν να δώσουν μεγάλη έμφαση στα αντικρουόμενα συναισθήματά τους. Στο επόμενο παράδειγμα παρακάτω, βλέπουμε μια παρόμοια παλέτα χρωμάτων, αλλά αυτή τη φορά βγαίνει όμορφα σε κίτρινο φόντο.

Το κίτρινο θα ήταν ένα εξαιρετικό υπόβαθρο για βαφή προσώπου όπως αυτό

κίτρινο πρόσωπο βαφή προσώπου Ινδιάνους

μπλε και πράσινο

Για την ινδική ζωγραφική προσώπου, οι συνδυασμοί μπλε και πράσινου είναι εξίσου επιτυχημένοι. Στο επόμενο παράδειγμα, έρχονται με τη μορφή λεπτών λωρίδων κάτω από τα μάτια. Αυτά, όπως και τα μάγουλα, τονίζονται υπέροχα. Η χρήση λευκού χρώματος δημιουργεί μια αναζωογονητική αντίθεση. Τέτοιοι συνδυασμοί κάνουν την εμφάνισή σας πολύ ζωντανή και ταυτόχρονα πρωτότυπη. Τα αξεσουάρ που ταιριάζουν στο κεφάλι και τα μαλλιά θα τονίσουν ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα.

Συνδυάστε το ινδικό μακιγιάζ με μια υπέροχη κόμμωση!

ζωγραφική προσώπου ινδική (14)

Δραματικό μακιγιάζ και λεπτή ζωγραφική προσώπου

Τα επόμενα και τα περισσότερα από τα παραδείγματα στο άρθρο μας δείχνουν παραλλαγές για την ινδική ζωγραφική προσώπου, οι οποίες είναι στην πραγματικότητα αρκετά κατάλληλες για μια πολύ καθημερινή εμφάνιση. Έχουμε πιο βαρύ μακιγιάζ για τα μάτια. Αυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό με τη χρήση λευκών ή μαύρων λωρίδων. Τα τελευταία εφαρμόζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να τονίζουν επίσης την ομορφιά των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου. Οι περισσότερες κυρίες τείνουν να επιλέγουν αυτήν την προσέγγιση για ειδικές περιστάσεις! Τι γίνεται με σένα; Ρίξτε επίσης μια ματιά στις άλλες μεγάλες ινδικές εμπνεύσεις βαφής προσώπου, μόνο στη συνέχεια πάρτε μια απόφαση!

Πράσινο, μπεζ και κόκκινο – ο καλύτερος συνδυασμός για πολλά πρόσωπα!

ζωγραφική προσώπου ινδιάνων φωτεινά χρώματα

Ένα κατάλληλο ρούχο με ινδική ζωγραφική προσώπου σε στυλ χίπι

βαφή προσώπου ινδική (15)

Το ινδικό μακιγιάζ μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ λεπτό και όμως αποτελεσματικό

ζωγραφική προσώπου ινδική πολύχρωμη φορεσιά

Ένα άλλο υπέροχο παράδειγμα ινδικής ζωγραφικής προσώπου, μόνο σε δύο χρώματα

face painting ινδιάνων daramtischer look

Ινδικό μακιγιάζ και μαλλιά στο ίδιο στυλ! Υπέροχη ιδέα!

ζωγραφική προσώπου ινδική απλή στολή

Μια πολύ μυστικιστική και ταυτόχρονα ουσιαστική εμφάνιση!

ζωγραφική προσώπου Ινδιάνων με όμορφο χτένισμα

Ένα άλλο υπέροχο ινδικό βλέμμα με όμορφα τονισμένα μάτια!

πράσινη λωρίδα βαφή προσώπου Ινδιάνους

Διάφορες κόκκινες-καφέ αποχρώσεις χαρακτηρίζουν επίσης αυτή τη ζωγραφική προσώπου

μισό κόκκινο πρόσωπο βαφή προσώπου Ινδιάνους

Αυτό είναι ίσως το πιο μοντέρνο παράδειγμα μακιγιάζ από τη συλλογή μας!

εξοπλισμός μάχης Ινδιάνες βαφής προσώπου

Μια λωρίδα μερικές φορές είναι αρκετή για την τέλεια ινδική ζωγραφική προσώπου!

ασπρόμαυρη εικονογράφηση Ινδιάνικες βαφές προσώπου