δροσερά κινητά σπίτια και τροχόσπιτα

Ευτυχείς ακόλουθοι: 11 δροσερά αυτοκινούμενα σπίτια και τροχόσπιτα

Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να ταξιδεύουμε μακριά και να πηγαίνουμε εκεί που μας οδηγεί το συναίσθημα; Είναι πολύ πιο εύκολο να μαζέψετε τα πράγματα και να βγείτε στο δρόμο για ένα αυτοσχέδιο κάμπινγκ όταν έχετε ένα τροχόσπιτο ή αυτοκινούμενο σπίτι που περιμένει να σας μεταφέρει με το αυτοκίνητό σας σε νέα τοπία.

Αυτά τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και τα τροχόσπιτα έχουν τη λειτουργικότητα και το στυλ του ταξιδιού τους στο κάμπινγκ πολύ διαφορετικά από τα πολυπληθή ταξίδια που πιθανώς γνωρίζετε από την παιδική σας ηλικία.

Μίνι σπίτι Lunar Yukon

δροσερά αυτοκινούμενα σπίτια και τροχόσπιτα πρακτικά ταξιδεύουν

Το εσωτερικό αυτού του τροχόσπιτου – πραγματικά άνετο

δροσερά-αυτοκινούμενα-και-τροχόσπιτα-φωτισμός οροφής

Ο Laird Herbert από το Yukon δημιούργησε αυτό το μικροσκοπικό κινητό σπίτι 15 τετραγωνικών μέτρων ως μια μικροσκοπική εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό σπίτι. Το μικρό σπίτι είναι βαρέως τύπου και διαθέτει επιπλέον αντικραδασμική προστασία για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των σκληρών συνθηκών. Διαθέτει έναν εκπληκτικά μεγάλο χώρο αποθήκευσης ενόψει της μικρής του περιοχής, καθώς και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα κρεβάτι σοφίτας πάνω από το μέσο όρο.

Αυτοκινούμενο τροχόσπιτο 252 μοιρών

δροσερά κινητά σπίτια και τροχόσπιτα αυτόματο μοντέρνο κόκκινο

Το σπίτι ανοίγει ως βιβλίο, με κάθε σελίδα να ανοίγει ένα νέο δωμάτιο δροσερά κινητά σπίτια και τροχόσπιτα σχεδιασμός yanko

Οι σχεδιαστές Stephanie Bellanger, David Dethoor, François Gustin και Amaury Watine έχουν προβάλει ένα μοναδικό αυτοκινούμενο σπίτι με την ιδέα για ένα διαστημόπλοιο. Όταν φτάσετε σε ένα κάμπινγκ όπου θέλετε να μείνετε τη νύχτα, μια οθόνη έρχεται για να σας προστατεύσει από τα κουνούπια και να δημιουργήσει ιδιωτικό χώρο για εσάς.

Τροχόσπιτο Colim

δροσερά κινητά σπίτια και φουτουριστικό σχεδιασμό τροχόσπιτων

Ένα μίνι αυτοκίνητο και ένας μεγάλος χώρος διαβίωσης

δροσερά σπίτια και τροχόσπιτα είναι φουτουριστικά χωρισμένα

Η ιδέα του Colim Caravan επιτρέπει στους μετακινούμενους κατοίκους του να επιλέξουν να πάρουν μαζί τους ολόκληρο το σπίτι ή απλά να οδηγήσουν το αυτοκίνητο. Το Colim (Colors of Life in Motion) είναι ένα κινητό σπίτι σε δύο μέρη: ένα μίνι αυτοκίνητο και ένα μεγάλο χώρο διαβίωσης. Και τα δύο συνήθως συνδέονται, αλλά μπορούν να διαχωριστούν εάν είναι απαραίτητο. Έτσι, μπορείτε να αφήσετε το μέρος του διαμερίσματος και να κυκλοφορήσετε με το αυτοκίνητο χωρίς φορτίο.

Πολυκύτταρο τροχόσπιτο πολλαπλών κυττάρων

δροσερά κινητά σπίτια και τροχόσπιτα αυτόματο γωνιακό λευκό

Οι ταξιδιώτες που δυσκολεύονται να βρουν τα κατάλληλα αυτοκινούμενα σπίτια ή κατασκηνωτές, ανυπομονούν για την ιδέα πολλαπλών κυττάρων για περισσότερη εξατομίκευση. Οι σχεδιαστές του Mehrzeller λένε ότι συνεργάζονται με τους πελάτες για να κατανοήσουν καλύτερα τι πραγματικά χρειάζονται και στη συνέχεια σχηματίζουν ένα εντελώς εξατομικευμένο τροχόσπιτο. Κάθε φορά θα πρέπει να φαίνεται σαν να έχετε αναπτύξει οργανικά ένα κύτταρο.

VW Westfalia Solar Motorhome

westfalia volkswagen ηλιακό τροχόσπιτο κινητό σπίτι τροχόσπιτο ηλιακό

Το Volkswagen Westfalia ήταν από καιρό ένα δημοφιλές σύμβολο της κουλτούρας και της ελευθερίας των χίπις

δροσερά κινητά σπίτια και τροχόσπιτα westfalia volkswagen

 Ο σχεδιαστής Alexandre Verdier ήθελε να βελτιώσει την ποιότητα οδήγησης του Westfalia, έτσι έφτιαξε το φιλικό προς το περιβάλλον και πολυτελές Volkswagen. Η οροφή του camper van είναι εξοπλισμένη με ηλιακά πάνελ που συλλέγουν τη μέγιστη ενέργεια από τον ήλιο. Ένα σύστημα ανάρτησης αέρα χαμηλώνει το βαν ώστε να σταθμεύει πιο σταθερά. Η αναδυόμενη οροφή επιτρέπει ακόμη και δεύτερο όροφο. Αυτό το τροχόσπιτο είναι πολύ διαφορετικό από το συνηθισμένο Volkswagen. Αυτό μπορεί να αντεπεξέλθει για μια υψηλή τιμή από 26.000 $ έως 69.000 $.

Eco κάψουλα

δροσερά κινητά σπίτια και τροχόσπιτα λαμπερό αυτοκίνητο

Η κάψουλα είναι 6 θέσεων και μπορεί να ανοίξει όταν ο καιρός είναι καλός

δροσερό αυτοκινούμενο σπίτι και τροχόσπιτο σχεδιασμό αυτοκινήτων

Αυτό το μικροσκοπικό τρέιλερ δεν αναζητά την προσοχή άλλων ταξιδιωτών – στην πραγματικότητα συνδυάζεται αρκετά καλά με τη γύρω περιοχή. Η κάψουλα Eco προορίζεται για κοινοτική χρήση, επομένως κάθε κάψουλα συνδέεται με την επόμενη για να σχηματίσει ένα ηλεκτρικό σύστημα. Κάθε σύστημα διαθέτει είτε ανεμογεννήτρια είτε πάνελ οροφής για να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες των κατοίκων με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Η γυαλιστερή επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από κουτάκια ποτών, τα οποία αντανακλούν το περιβάλλον και η κάψουλα πάντα παρεμβαίνει σε αυτό. Η κάψουλα είναι 6 θέσεων και μπορεί να ανοίξει όταν ο καιρός είναι καλός ώστε οι ταξιδιώτες να απολαύσουν καλύτερα την ομορφιά της φύσης.

Μίντζετ Μπουστρέκκα

δροσερά αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και τροχόσπιτα κάμπινγκ

Οι εξαιρετικά πράσινοι ταξιδιώτες θα προτιμούσαν ακόμη και να πάρουν ποδήλατο αντί για μηχανοκίνητο αυτοκίνητο

μοντέρνο δροσερό ποδήλατο σκηνής τροχόσπιτων τροχόσπιτων

Το Midget Bushtrekka κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα με το ανθεκτικό τρέιλερ που είναι προσαρτημένο στο ποδήλατό σας. Μια σκηνή παρέχει μια πρακτική επιλογή ύπνου όταν βρίσκεστε έξω.

Innovan

δροσερά κινητά σπίτια και τροχόσπιτα καινοτόμα

Η σειρά Innovan έχει νέους ορισμούς για τροχόσπιτα, τροχόσπιτα και τρέιλερ

δροσερά κινητά σπίτια και τροχόσπιτα εν κινήσει Αντί για τα συνηθισμένα χοντρά και σε σχήμα κουτιού, τα προϊόντα Innovan είναι ωραία και αεροδυναμικά. Κατά την οδήγηση, η οροφή του τροχόσπιτου είναι πολύ χαμηλή, έτσι ώστε το αυτοκίνητο να εκτίθεται σε μικρότερη αντίσταση αέρα. Όταν το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί, υπάρχει πολύ περισσότερος εσωτερικός χώρος χάρη στα αναδυόμενα παράθυρα.

  Bulleit Frontier Whisky Woody

δροσερά κινητά σπίτια και ξύλινες επιφάνειες τροχόσπιτων

Πιθανότατα δεν υπάρχει άλλο μενταγιόν τόσο κομψό ή διασκεδαστικό όσο αυτό

δροσερά κινητά σπίτια και τροχόσπιτα για πόσιμο φαγητό

 Λοιπόν, δεν μπορείτε να κατασκηνώσετε μέσα ή ακόμα και να κρύψετε τις καρέκλες του κήπου σας. Όμως όταν υπάρχει έλλειψη χώρου κατασκήνωσης, το καθαρό στυλ το αντισταθμίζει. Το Whisky Woody είναι ένα μπαρ πλήρους εξυπηρέτησης σε κλασικό τρέιλερ, που περιλαμβάνει σετ πόκερ και πολυτελή δερμάτινα έπιπλα.

Σύγχρονο κινητό σπίτι

δροσερά κινητά σπίτια και τροχόσπιτα μικρό κινητό διαμέρισμα

Δεν μπορείτε καν να φανταστείτε ότι υπάρχει μια πραγματική μικρή κατοικία σε αυτό το τροχόσπιτο

δροσερή έννοια αυτοκινούμενων τροχόσπιτων και τροχόσπιτων

 Στο διπλωμένο περίπτερο, ο σχεδιασμός του Mehdi Hidari Badie το βλέπει ως κινητή μονάδα αποθήκευσης. Ωστόσο, όταν φτάσετε στον προορισμό σας, αυτό το μοντέρνο αυτοκινούμενο σπίτι ξεδιπλώνεται σε ένα σπίτι που μοιάζει με τα συνηθισμένα αυτοκινούμενα σπίτια. Ελαφρύ αλλά ανθεκτικό, αυτό το σπίτι είναι χτισμένο από φιλικά προς το περιβάλλον ανακυκλωμένα υλικά. Στην κορυφή υπάρχουν ηλιακοί συλλέκτες για τη συνεχή τροφοδοσία του σπιτιού.

Κινητό διαμέρισμα της Όπερας

δροσερά σπίτια και τροχόσπιτα ιστιοφόρα

Το κινητό διαμέρισμα της Opera είναι ένα όμορφο, κομψό κινητό σπίτι

δροσερά κινητά σπίτια και τροχόσπιτα λευκά πανιά

Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν το κάμπινγκ τραχύ, δεν χρειάζεται να εγκαταλείψουν εντελώς την πολυτέλεια σε ένα κάμπινγκ. Το Opera Mobile Apartment είναι ένα όμορφο, κομψό κινητό σπίτι με το σχήμα και το ύφος της Όπερας του Σίδνεϊ. Σε αυτή τη σουίτα, οι κατασκηνωτές μπορούν να πάρουν λίγη πολυτέλεια μαζί τους, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται.