Καλώς ήρθατε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής! Εάν σκοπεύετε να ζήσετε αυτό το πολύ αυθεντικό καλωσόρισμα στον χώρο σύντομα, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Επειδή έχουμε συγκεντρώσει μια μικρή ταξιδιωτική βοήθεια για εσάς. Μάθετε τώρα τι πρέπει να προσέξετε όταν προετοιμάζεστε για την είσοδό σας στις ΗΠΑ, έτσι ώστε τίποτα να μην εμποδίζει την παραμονή σας στη χώρα των ευκαιριών. Ανεξάρτητα από το αν ταξιδεύετε ως τουρίστας ή ως επαγγελματίας ταξιδιώτης, υπάρχουν αρκετά πράγματα για τα οποία πρέπει να προετοιμαστείτε. Διαβατήριο, Visa, ESTA & Η Co. είναι από τις πιο σημαντικές απαιτήσεις εισόδου που σας εξηγούμε στις επόμενες γραμμές.

συμβουλές του Λας Βέγκας ταξιδιωτική βοήθεια ΗΠΑ

Όλα εξαρτώνται από τη σωστή προετοιμασία για την είσοδο

  • Το διαβατήριο είναι απαραίτητο

Ως νεοφερμένος στις ΗΠΑ, θα πρέπει να γνωρίζετε από την αρχή ότι η είσοδος στις Ηνωμένες Πολιτείες ΔΕΝ είναι δυνατή με ταυτότητα. Χρειάζεστε οπωσδήποτε διαβατήριο, και αυτό που είναι αναγνώσιμο από μηχανή. Όλα αυτά είναι διαβατήρια που εκδόθηκαν στη Γερμανία μετά το 2005. Δεν χρειάζεται να έχετε ένα από τα ολοκαίνουργια διαβατήρια που έχουν εκδοθεί από τον Μάρτιο του 2017. Φυσικά, το διαβατήριό σας θα πρέπει στη συνέχεια να ισχύει για όλη τη διάρκεια της διαμονής σας, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας αναχώρησης. Για προσωρινά διαβατήρια, ωστόσο, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε βίζα ΗΠΑ.

ιδέες για βοήθεια στη Νέα Υόρκη

  • Υποβάλετε αίτηση ESTA

Ευτυχώς, οι Γερμανοί πολίτες μπορούν συνήθως να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ χωρίς βίζα εάν θέλουν να μείνουν εκεί το πολύ για 3 μήνες. Αυτό είναι δυνατό χάρη στο Πρόγραμμα απαλλαγής από τη θεώρηση (VWP), αλλά θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για ηλεκτρονική άδεια εισόδου μέσω ESTA (Electronic System of Travel Authorization) τουλάχιστον 72 ώρες πριν από το πραγματικό ταξίδι. Αυτό το πρόσθετο μέτρο ασφαλείας εισήχθη από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ το 2009. Η επιτρεπόμενη άδεια εισόδου ισχύει στη συνέχεια για δύο χρόνια. Αυτό θα σας επιτρέψει να επισκεφθείτε τις Ηνωμένες Πολιτείες πολλές φορές. Ο αμερικανικός ESTA είναι σήμερα $ 14, συμπεριλαμβανομένων των τελών ελέγχου των συνόρων και τελών επεξεργασίας. Κατά κανόνα, θα λάβετε ηλεκτρονική άδεια εισόδου τις εργάσιμες ημέρες εντός των επόμενων 24 ωρών μετά την υποβολή της αίτησης ESTA. Αλλά μερικές φορές μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Επομένως, δεν πρέπει να περιμένετε μέχρι τις τελευταίες ημέρες για να υποβάλετε την αίτησή σας, αλλά μάλλον να την υποβάλετε το συντομότερο δυνατό.

ταξιδιωτική βοήθεια Νέα Υόρκη

Αυτή η διαδικασία ηλεκτρονικής εισόδου δεν είναι επιστήμη πυραύλων, αλλά κάτι εντελώς νέο για αρχάριους στις ΗΠΑ. Επομένως, θα πρέπει απλώς να πάρουν λίγο περισσότερο χρόνο για να υποβάλουν την αίτηση στην αρχή. Αν είστε μαζί σας Αίτηση για US ESTA Εάν χρειάζεστε επίσης έμπειρη βοήθεια, μπορείτε να τη λάβετε στον ιστότοπο www.estaregistrierung.org. Συμπληρώνεται όχι μόνο η ηλεκτρονική φόρμα, αλλά μπορείτε επίσης να απολαύσετε την άνεση μιας δωρεάν, γερμανόφωνης τηλεφωνικής γραμμής.

ταξιδιωτική βοήθεια ΗΠΑ μεγάλο φαράγγι

Για έμπειρους ταξιδιώτες στις ΗΠΑ ή απλώς αν θέλετε να υποβάλετε την αίτησή σας ESTA ανεξάρτητα, συνιστάται η επίσημη ιστοσελίδα https://esta.cbp.dhs.gov.

Επιπλέον συμβουλή: Για να επωφεληθείτε από το Πρόγραμμα απαλλαγής από τη θεώρηση, θα πρέπει οπωσδήποτε να κλείσετε την πτήση επιστροφής σας προτού υποβάλετε αίτηση για ESTA.

  • Εναλλακτική είσοδος: υποβάλετε αίτηση για θεώρηση

Δυστυχώς, μπορεί επίσης να συμβεί η απόρριψη της αίτησής σας ESTA για οποιονδήποτε λόγο. Και λοιπόν? Μην πανικοβληθείτε! Εάν έχετε αρκετό χρόνο, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στην αμερικανική πρεσβεία και να διευκρινίσετε τους λόγους της απόρριψης. Σε πολλές περιπτώσεις, ωστόσο, θα μπορούσε να έχει νόημα η αίτηση για βίζα για τις ΗΠΑ εκ των προτέρων. Ανάλογα με τον τύπο, κοστίζει μεταξύ 160-200 $. Η βίζα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της GCI Federal. Θα πρέπει απλώς να συμπληρώσετε τα έντυπα και να κλείσετε ραντεβού για προσωπική συνέντευξη στην αμερικανική πρεσβεία στη Φρανκφούρτη, το Βερολίνο ή το Μόναχο. Σε περίπτωση που δεν έχετε επαρκή γνώση αγγλικών, θα ήταν σκόπιμο να βασιστείτε στη βοήθεια ενός γραφείου θεωρήσεων ή ενός μεταφραστή για να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε τα έγγραφα.

ταξιδιωτική βοήθεια ΗΠΑ Νέα Ορλεάνη

Περαιτέρω προφυλάξεις ασφαλείας κατά την είσοδο στις ΗΠΑ

Από τον Οκτώβριο του 2017, οι απαιτήσεις εισόδου στις ΗΠΑ ήταν αισθητά αυστηρές. Όταν κλείνετε την πτήση σας, οι αεροπορικές εταιρείες θα σας στείλουν το λεγόμενο έντυπο APIS (Advance Passenger Information Service). Μπορείτε να το συμπληρώσετε online και να το στείλετε απευθείας ή να το παρουσιάσετε σε έντυπη μορφή κατά το check-in. Ως αποτέλεσμα, σημαντικά δεδομένα θα διαβιβαστούν από εσάς στις αμερικανικές αρχές, τα οποία θα πρέπει να εξυπηρετούν τον σκοπό της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και του εγκλήματος.

Το προηγούμενο "Απαγόρευση φορητού υπολογιστή" έχει ήδη ακυρωθεί. Για αυτό, ωστόσο, οι ηλεκτρονικές συσκευές ελέγχονται με περισσότερες λεπτομέρειες. Εισήχθησαν νέοι περιορισμοί εισόδου έως πλήρη απαγόρευση εισόδου για ορισμένες χώρες. Επηρεάζονται οι ακόλουθοι πολίτες: Ιράν, Λιβύη, Συρία, Υεμένη, Σομαλία, Βενεζουέλα, Τσαντ και Βόρεια Κορέα.

Μια πρόσθετη έρευνα ασφάλειας από τις αεροπορικές εταιρείες και ακόμη πιο αυστηροί έλεγχοι στο αεροδρόμιο έχουν γίνει ο κανόνας παντού στις πτήσεις προς τις ΗΠΑ. Εδώ έχουν προγραμματιστεί αυξημένοι χρόνοι αναμονής. Είναι καλύτερο να βρίσκεστε στο αεροδρόμιο τουλάχιστον 3 ώρες πριν από την αναχώρηση, ειδικά αν δείτε το SSS στο δελτίο επιβίβασής σας. Επειδή το SSS (Secondary Security Screening Selection) σημαίνει ότι εσείς και οι αποσκευές σας ελέγχεστε ακόμη πιο διεξοδικά.

Ελπίζουμε ότι οι πληροφορίες και οι συμβουλές για τη μετανάστευση στις ΗΠΑ σας έχουν δώσει μεγαλύτερη σαφήνεια. Κρατάμε τα δάχτυλά μας σταυρωμένα για να εισέλθετε στις Ηνωμένες Πολιτείες και σας ευχόμαστε καλή πτήση! Διασταυρώστε εύκολα "η μεγάλη λακκούβα" και ζήστε το πολύ ιδιαίτερο αμερικανικό σας όνειρο!

 ταξιδιωτική βοήθεια ΗΠΑ Σαν Ντιέγκο Καλιφόρνια