Τέλος, έχουμε καλύτερο καιρό έξω και τώρα σχεδόν κάθε δεύτερος Γερμανός σκέφτεται τις άξιες ετήσιες διακοπές του. Maybe ίσως μια σύντομη διαμονή σε ένα όμορφο μέρος! Μετά από τους πολύ κρύους μήνες προσπαθείτε να καταπολεμήσετε με επιτυχία το χειμερινό μπλουζ και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας στη φύση ή κάπου αλλού στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, το σημερινό άρθρο αφορά μέρη που αξίζει να δείτε σε όλο τον κόσμο, αλλά τα βλέπουμε από ειδική σκοπιά. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία και πληροφορίες από μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία, οι επόμενες διακοπές σας είναι στα αστέρια. Χωρίς να το καταλάβουμε ή με οποιοδήποτε τρόπο να το νιώσουμε, επιλέγουμε ένα συγκεκριμένο μέρος διακοπών, ακόμη και χωρίς καν να το γνωρίζουμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ειδικοί λένε ότι πολλοί ταξιδιώτες και εκείνοι που χρειάζονται διακοπές επιλέγουν τη θέση του ταξιδιού τους σύμφωνα με το ζώδιό τους. Θα σας πούμε σε λίγο ποια ταξίδια μεγάλων αποστάσεων ή μικρές διαμονές συμβαίνουν με τα πρώτα 6 ζώδια.

 Οι διακοπές στο Μεξικό είναι κατάλληλες για όλα τα ζώδια και θα μπορούσαν να τις θυμόμαστε για πολύ καιρό

Διακοπές στο Μεξικό

Γνωρίζετε όμως πού είναι το ιδανικό μέρος για διακοπές για εσάς; Ο καθένας από εμάς επιλέγει το μέρος διακοπών του σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια, για παράδειγμα σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες σε μια αντίστοιχη σεζόν στο χώρο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με την κατηγορία των ξενοδοχείων και των εστιατορίων εκεί, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του ή άλλες προσωπικές προτιμήσεις.

Χωρίς να έχουμε ξαναπάει εκεί, επιλέγουμε το κατάλυμά μας για τις ημέρες των διακοπών. Πώς είναι όμως δυνατόν τα άστρα να επηρεάζουν την επιλογή μας; Ναι, είναι πολύ περίπλοκο να το εξηγήσω, αλλά είναι! Είτε το πιστεύεις έιτε όχι. Ένας φλογερός, ενεργητικός Κριός σίγουρα θα ταξίδευε στο Μεξικό, ενώ ένας ρομαντικός Ταύρος προτιμά τη μητρόπολη της αγάπης Παρίσι. Και εσύ? Ποιο μέρος διακοπών θα επιλέγατε ως το καλύτερο για τον εαυτό σας; Απλά διαβάστε και μόνο στο τέλος του άρθρου θα μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας πού θα πάτε την επόμενη φορά.

Πολλοί άνθρωποι έλκονται από την απόσταση στις διακοπές!

Ζώδιο διακοπών στο Λος Άντζελες

Ζώδιο Υδροχόου (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Όλοι γεννημένοι κάτω από το ζώδιο του Υδροχόου είναι trendsetters και οραματιστές με εκλεκτικά γούστα, παρόμοια με τις διασημότητες. Σας αρέσει να κάνετε διακοπές σε μια μεγάλη πόλη όπου συμβαίνουν πολλά. Γιατί λοιπόν όχι στο Λος Άντζελες; Αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να προσποιηθείς ότι ο Υδροχόος είναι σταρ (ή απλά θέλει να μοιάζει με κάποιον!). Η Villa Sophia στο Λος Άντζελες είναι το καλύτερο μέρος για να μείνετε για αυτό το ζώδιο. Αυτό είναι ένα αξιόλογο σπίτι του Χόλιγουντ στο Λος Άντζελες όπου ένας Υδροχόος θα μπορούσε πραγματικά να επιδειχθεί. Ταινίες γυρίστηκαν ακόμη και η βίλα έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

 Ένας Υδροχόος θα ένιωθε σαν στο σπίτι του στη Villa Sophia στο Λος Άντζελες

Villa Sophia, τόπος διακοπών στο Λος Άντζελες

Και αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Ιχθύ, καλύτερα να μείνετε στην Ευρώπη.

Ζώδια διακοπών Αγγλίας

Ζώδιο Ιχθύ (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι άνθρωποι στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πραγματικοί ονειροπόλοι που είναι πάντα σε κίνηση. Το λαχταρούν και θέλουν συνεχώς να ακολουθούν τη φαντασία τους. Έτσι, αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 20 Φεβρουαρίου και 20 Μαρτίου, σχεδιάστε ένα ατελείωτο ταξίδι και δείτε πού θα σας οδηγήσει ο δρόμος σας. Αλλά σίγουρα και στην Αγγλία! Για παράδειγμα, το Northampton είναι το ιδανικό μέρος για να ταξιδέψετε με στιλ. Και αυτό ακριβώς θέλεις, σωστά?

Τα ψάρια θέλουν να είναι συνεχώς σε κίνηση!

Zodiac Holiday Bus Car Northampton Αγγλία

 Ο φλογερός Κριός χρειάζεται ποικιλία! Αλλά μπορεί επίσης να εκτιμήσει τη φυσική ομορφιά σε όλο τον κόσμο.

Ζώδιο για διακοπές

Ζώδιο Κριού (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι Κριοί είναι ενθουσιώδεις και έλκονται από ενθουσιασμό. Ο Κριός είναι ένα φλογερό ζώδιο που κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη. Αυτό σημαίνει ότι οι διακοπές του κάθε άλλο παρά βαρετές θα ήταν. Είσαι Κριός; Λοιπόν, επιλέξτε ένα πολύχρωμο μέρος για να μείνετε σε μια πολυσύχναστη περιοχή όπως η Orange Sunset Villa στο Puerto Vallarta. Μπορείτε να περάσετε μια εβδομάδα ή περισσότερο στο Μεξικό και να γνωρίσετε από κοντά τον εξωτισμό αυτής της χώρας. Εκεί πρέπει να δοκιμάσετε τις νόστιμες σπεσιαλιτέ της μεξικανικής μαγειρικής τέχνης.

Το Sunset Villa στο Puerto Vallarta του Μεξικού περιμένει τους επισκέπτες του!

Sunset Villa στο Puerto Vallarta

 Παρίσι – η μητρόπολη της αγάπης είναι το ιδανικό μέρος για έναν Ταύρο.

Ζωδιακές διακοπές Παρίσι Πύργος του Άιφελ χαρακτηριστικά γνωρίσματα της πόλης

Ζώδιο Ταύρος (21 Απριλίου – 21 Μαΐου)

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο Ταύροι στέκονται σταθερά στο έδαφος. Είναι επίμονες κατά καιρούς και ξέρουν ακριβώς πώς να επιδιώξουν τους στόχους τους. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου θέλουν ένα ζεστό σπίτι που συνδυάζει την άνεση με την πολυτέλεια.

 Το Palais Royal Apartment στο Παρίσι, Γαλλία χτίστηκε τον 17ο αιώνα και σήμερα συνδυάζει άνεση και πολυτέλεια στην επίπλωση και τον εσωτερικό σχεδιασμό του

Villa Sophia, τόπος διακοπών στο Λος Άντζελες

Ενώ οι Ταύροι είναι πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους, έχουν επίσης μια ρομαντική πλευρά. Ωστόσο, αυτό συνδέεται πάντα με πρακτική χρήση για άτομα σε αυτό το ζώδιο. Ένα πολυτελές διαμέρισμα στο κέντρο του Παρισιού θα ήταν το ιδανικό κατάλυμα για έναν Ταύρο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχει εύκολη πρόσβαση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της γαλλικής πρωτεύουσας, όπως το Λούβρο. Το βράδυ, μετά από μια κουραστική μέρα εξερεύνησης, επιστρέφει σε ένα πολυτελές εσωτερικό και νιώθει σαν στο σπίτι του στις διακοπές.

Οι λάτρεις των ταξιδιών που γεννήθηκαν με το ζώδιο Δίδυμοι λατρεύουν να πετούν στην Αυστραλία

Ζώδιο Δίδυμοι Πανοραμική εικόνα της Αυστραλίας από πάνω από το νησί της Τασμανίας

δίδυμα (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι είναι κοινωνικές πεταλούδες που αναζητούν ποικιλία και δεν θέλουν να δεσμευτούν σε ένα στυλ ή τοποθεσία. Εάν είστε δίδυμος για τα αστέρια, επιλέξτε ένα μέρος διακοπών πολύ μακριά, όπως τις μαγευτικές παραλίες της Τασμανίας. Υπάρχουν επίσης υπέροχα μικρά παραλιακά σπίτια για περιπετειώδεις παραθεριστές. Το μπροστινό μέρος του σπιτιού διατηρεί το παραδοσιακό αποικιακό στιλ. Είναι σε πλήρη αντίθεση με το μοντέρνο γυαλί που αποτελεί το πίσω μέρος του σπιτιού. Αυτό το μοναδικό σπίτι είναι ιδανικό για το ζωηρό ζώδιο των Διδύμων!

Ένα σπίτι αποικιακού στιλ στην Αυστραλία

Σπίτι διακοπών Αυστραλία Τασμανία αποικιακό αρχοντικό

 Το ίδιο σπίτι αλλά φωτογραφημένο από πίσω

Ζώδιο Δίδυμοι Αυστραλία Σπίτι πολλά γυαλί ανοιχτό εσωτερικό

Ζώδιο καρκίνου (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι αγαπούν την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού τους και αισθάνονται δεσμευμένοι σε ένα μέρος. Ακριβώς όπως στους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Οι Καρκίνοι αναζητούν οικονομικές διακοπές, όπου μπορούν να περάσουν λίγο χρόνο με φίλους και οικογένεια και να χαλαρώσουν πραγματικά από το άγχος της δουλειάς και της μεγάλης πόλης. Για αυτούς, το Δουβλίνο είναι το τέλειο σημείο διακοπών, όπου τα καβούρια μπορούν να νοικιάσουν ένα σπίτι στο κέντρο της πόλης. Θα πρέπει να είναι φιλόξενο, άνετο, αλλά όχι ιδιαίτερα ακριβό. Ναι, η οικονομική ευαισθησία είναι ιδιαίτερα σημαντική για αυτό το ζώδιο, γι ‘αυτό οι Δίδυμοι δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα για διακοπές.

 Το κέντρο της παλιάς πόλης του Δουβλίνου αποπνέει ζεστασιά και άνεση

Δουβλίνο Ιρλανδία Καρκίνος Διακοπές

Εδώ ένας καρκίνος θα αισθανόταν στο σωστό μέρος

Πολυτελές διαμέρισμα στο κέντρο του Δουβλίνου για διακοπές στον Καρκίνο του Ζωδιακού

Τώρα τα πρώτα 6 ζώδια στο ζώδιο είναι ξεκάθαρα για το πού είναι το τέλειο σημείο διακοπών για αυτά. Επίσης, διαβάστε τη συνέχεια αυτού του άρθρου για να μάθετε περισσότερα για τα επόμενα 6 ζώδια και τις καλύτερες δυνατές διακοπές τους.

Σίγουρα θα σας άρεσε το Παρίσι, ειδικά αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος Παρίσι Πανοράμα Καθεδρικός Ναός Παρισίων Notre Dame

 Τα άνετα παραλιακά σπίτια στην Τασμανία προσκαλούν σέρφερ, κολυμβητές και άλλους παραθεριστές.

Ζώδια τέλειες διακοπές κολυμβητές σέρφερ νησί Τασμανία Αυστραλία

 Στην Ιρλανδία, οι ρομαντικές φύσεις αξίζουν τα χρήματά τους!

Ζωδιακό τουριστικό θέρετρο ρομαντικές φύσεις Ηλιοβασίλεμα γέφυρας Ιρλανδίας

Πολλοί θέλουν να πετάξουν μακριά στις διακοπές για να γνωρίσουν νέα μέρη από κοντά

Ζώδιο του Λος Άντζελες Υδροχόος τέλειο πανοραμικό σημείο διακοπών της πόλης