Όλη η οικογένεια ανυπομονεί για τις ετήσιες διακοπές όλο το χρόνο. Θα πρέπει να είναι τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες το καλοκαίρι. Sunλιος, παραλία και θάλασσα και το καλύτερο από όλα σε λογικές τιμές και όμως όσο το δυνατόν πιο άνετα. Το ταξίδι είναι προγραμματισμένο με αυτοκίνητο και φυσικά με παιδιά. Ο προγραμματισμός, η οργάνωση και τελικά η κράτηση πραγματοποιείται πολύ νωρίτερα.

Θα πρέπει να είναι ένα όμορφο ξενοδοχειακό συγκρότημα στη μέση της νότιας καρδιάς της Ιταλίας και κατά προτίμηση με τροφοδοσία, δηλαδή ημιδιατροφή ή ακόμη και πλήρη διατροφή, εάν η τιμή είναι σωστή. Εξοικονομήστε με ανυπομονησία όλο το χρόνο για να απολαύσετε πραγματικά αυτές τις μοναδικές ετήσιες διακοπές. Μπορείτε τελικά να χαλαρώσετε από το άγχος της εργασίας και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Το αυτοκίνητο είναι ελεγμένο, τα ελαστικά είναι καλά, το ρεζερβουάρ είναι γεμάτο και ο κινητήρας λειτουργεί.

Το ταξίδι στο νότο μπορεί να ξεκινήσει με τις βαλίτσες σας γεμάτες και τα παιδιά στο πλοίο. Πολλά μπορεί να πάνε στραβά στην αρχή του ταξιδιού και πριν καν φτάσετε στον προορισμό σας, μπορεί να συμβούν μια σειρά απρόβλεπτων πραγμάτων που θα σας χαλάσουν γρήγορα τις διακοπές. Με τον ίδιο τρόπο, όταν φτάνετε στον χώρο, οι υποτιθέμενες ονειρεμένες διακοπές μπορούν να μετατραπούν σε εφιάλτη αν τίποτα δεν είναι όπως το φανταζόσασταν. Μια καλή εκ των προτέρων προστασία μπορεί να είναι πολύ σημαντική και να έχει μεγάλο πλεονέκτημα.

συμβουλές διακοπών με αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο είναι σε απεργία

Το ταξίδι με αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένο για μεγάλες αποστάσεις. Ειδικά όταν πρόκειται για διαδρομές που βρίσκονται πολύ πάνω από 1.000 χιλιόμετρα νότια. Το γεγονός ότι οι θερμοκρασίες αυξάνονται σταθερά και η ζέστη μπορεί να είναι πρόβλημα για πολλούς ένα αυτοκίνητο θα πρέπει να ληφθεί υπόψη. Το ψυγείο και το σύστημα ψύξης του αυτοκινήτου πρέπει να λειτουργούν σωστά και πρέπει επίσης να ελέγχονται ανάλογα. Τα διαλείμματα και οι μικρές στάσεις μπορούν να βοηθήσουν τη θερμοκρασία του κινητήρα να αναγεννηθεί κάπως και ο οδηγός μπορεί επίσης να ξεκουραστεί για μερικές ώρες. Εάν το αυτοκίνητο χαλάσει και δεν είναι πλέον δυνατό να προχωρήσετε, θα πρέπει να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας πολύ εκ των προτέρων και να διατηρήσετε ανοιχτές τις διάφορες επιλογές για μεταφορά μετ ‘επιστροφής. Η κατάλληλη προστασία ADAC, για παράδειγμα, αξίζει χρυσό εδώ. Ακόμα και η έναρξη των διακοπών σας χωρίς αυτοκίνητο είναι ακόμα δυνατή, ανάλογα με το εύρος της κάλυψης.

συμβουλές διακοπών για το τι πρέπει να προσέξετε

Η πτήση ακυρώθηκε

Αυτό μπορεί επίσης να συμβεί και είναι ένας απόλυτος εφιάλτης για κάθε παραθεριστή. Εάν πρόκειται για αποτυχία που σχετίζεται με τον καιρό, παίζουν ρόλο ανώτερες δυνάμεις, στις οποίες βασικά είναι πάντα στο έλεος και που πραγματικά πρέπει πάντα να υπολογίζουμε. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν αρκετές επιλογές αποζημίωσης, αν και αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Ειδικά στην περίπτωση στάσεων ή στάσεων με συνδέσεις πτήσεων, μια απλή πτήση προς τον προορισμό μπορεί να μετατραπεί σε οδύσσεια που εκτείνεται σε αρκετές ώρες και έχει ήδη καταπιεί τη μία ή την άλλη ημέρα των διακοπών. Και εδώ, μπορείτε είτε να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας εκ των προτέρων είτε, ανάλογα με την αντίστοιχη αεροπορική εταιρεία ή τον εκάστοτε διοργανωτή του ταξιδιού, να αναλάβετε την ευθύνη. Κατά κανόνα, τα αντίστοιχα δικαιώματα και υποχρεώσεις των αεροπορικών εταιρειών και των ταξιδιωτών είναι αγκυροβολημένα και αναφέρονται στις συμβάσεις. Αξιώσεις αποζημίωσης καθώς και αποζημίωση μπορούν σίγουρα να εξεταστούν εδώ.

να έχετε τέλειες διακοπές

Καλά ασφαλισμένο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Προκειμένου να προστατευτείτε εκ των προτέρων από μεγάλα και μικρά προβλήματα, δεν είναι λάθος να προστατευτείτε ανάλογα. Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν μια καλή επιλογή, για παράδειγμα μέσω αντίστοιχης Συμπαγές πακέτο προστασίας ταξιδιού στο. Με αυτόν τον τρόπο έχετε καλύψει πολλά πουλιά με μια πέτρα και συνήθως μπορείτε να το ξεφύγετε πολύ φθηνότερα από ό, τι με ασφαλιστήρια συμβόλαια που καλύπτουν μόνο μεμονωμένες περιπτώσεις και επίσης μόνο για μεμονωμένες περιστάσεις. Είναι σημαντικό να διαβάσετε λεπτομερώς τη μικρή τυπωμένη ύλη, σε ποιο βαθμό και υπό ποιες συνθήκες διασφαλίζεται η κάλυψη.

Κλείστε σωστά τα δωμάτια του ξενοδοχείου

Το ξενοδοχείο, ένα ενιαίο εργοτάξιο

Τελικά. Μετά από αρκετές ώρες εξαντλητικής οδήγησης, τότε αυτό: Το δήθεν μοντέρνο και άνετο ξενοδοχείο με τέσσερα αστέρια αποδεικνύεται ένα απόλυτο εργοτάξιο, το οποίο είναι επίσης εξαιρετικά ακάθαρτο και ανθυγιεινό. Τα δωμάτια είναι περιορισμένα και μικρά και σίγουρα όχι όπως διαφημίζονται και διαφημίζονται. Το μπάνιο, μια παράγκα με μούχλα στο ντους και σκουριασμένα εξαρτήματα. Τα κρεβάτια χαλάρωσαν και αντί για τη θάλασσα όπως είχε υποσχεθεί, η θέα από το παράθυρο πέφτει κατευθείαν σε ένα εργοτάξιο δίπλα. Τώρα τι? Η καταγγελία στη διεύθυνση του ξενοδοχείου βοηθά συχνά, αλλά ακόμη και η εναλλακτική λύση που προσφέρεται μπορεί να είναι εφιάλτης αν προσφέρεται στο ίδιο σπίτι.

Και εδώ, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι είστε καλά προστατευμένοι εκ των προτέρων και να είστε προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο. Δεν είναι κάθε κατάλυμα ακριβώς όπως υποσχέθηκε και δεν στέκεται ο κάθε διοργανωτής στο λόγο του. Οι νομικές εγγυήσεις είναι καλές, αλλά δεν βοηθούν τόσο γρήγορα στο χώρο και δεν ισχύουν πάντα αμέσως.

σημαντικές συμβουλές διακοπών για τέλειες διακοπές