Οι κανόνες της απρόσκοπτης μετακίνησης με λεωφορείο

Τα ταξίδια με λεωφορείο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επισκεφθείτε και να γνωρίσετε νέα μέρη και ενδιαφέροντες ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη. Όλοι όμως είχαν μια κακή εμπειρία με τις βόλτες με το λεωφορείο. Πώς το αποφεύγουμε αυτό; Πώς μπορούμε να καταφέρνουμε να απολαμβάνουμε το ταξίδι μας με το λεωφορείο όλη την ώρα;?

Ακολουθούν ορισμένοι κανόνες που θα σας φέρουν πιο κοντά σε αυτόν τον στόχο. Το πιο σημαντικό, πρέπει να ξεκινήσετε την προετοιμασία αρκετά νωρίς! Υπάρχουν πολλά να κάνετε για να είναι ευχάριστο το ταξίδι με το λεωφορείο.

Τα ρούχα

Τα ρούχα είναι ο πρώτος καθοριστικός παράγοντας αν το ταξίδι με το λεωφορείο θα είναι άνετο ή όχι. Πρέπει να είναι άνετα και κατασκευασμένα από φυσικά υφάσματα. Το δέρμα σας πρέπει να μπορεί να αναπνέει εύκολα σε αυτό.

Ταξίδι με λεωφορείο, αλλά με στυλ, παρακαλώ!

ταξίδι με λεωφορείο europareisen ταξίδι με λεωφορείο

Ταιριαστά παπούτσια

Τα σωστά παπούτσια δεν είναι λιγότερο σημαντικά. Πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφριά και άνετα. Τα πόδια σας δεν πρέπει να ιδρώνουν. Διαφορετικά, μπορείτε πραγματικά να σπάσετε το δέρμα σας σε αυτά κατά τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού. Ένας άλλος σημαντικός κανόνας είναι ότι δεν παίρνετε μαζί σας νέα παπούτσια στο ταξίδι σας.

Σίγουρα γνωρίζετε από την εμπειρία ότι αυτά μπορεί να είναι πολύ άβολα στην αρχή. Καλύτερα να τα φορέσεις σε διαφορετική περίσταση. Είναι καλύτερο να φοράτε σπορ ή επίπεδα παπούτσια. Βεβαιωθείτε ότι αυτά ταιριάζουν πολύ με την τρέχουσα σεζόν.

Προγραμματίστε προσεκτικά το περιεχόμενο των χειραποσκευών σας

Πρέπει να έχετε όλα όσα χρειάζεστε στην τσάντα σας για άνεση! Τρόφιμα, ποτά, προϊόντα υγιεινής – όλα αυτά είναι μέρος του! Ορισμένα φάρμακα για επείγουσα ανακούφιση από τραυματισμούς είναι επίσης μεταξύ των πραγμάτων που πρέπει να συμπεριληφθούν!

Ο χαλαρός τρόπος για να ανακαλύψετε τον κόσμο

ταξίδι με λεωφορείο διακοπές ταξίδι φύση ταξίδι

Σωστή επιλογή φαγητού και ποτού

Το φαγητό και τα ποτά πρέπει να είναι πολύ καλά επιλεγμένα. Πάνω απ ‘όλα, χρειάζονται νερό και δεν πρέπει να γλυκαθεί. Το φαγητό πρέπει να επιλέγεται με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε χορτάτοι και να παίρνετε αρκετή ενέργεια από αυτό.

Αν είναι δυνατόν, αναζητήστε ένα άνετο κάθισμα

Εάν μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας με το λεωφορείο πολύ νωρίτερα, τότε βρείτε μια άνετη θέση στο λεωφορείο. Όχι πολύ μπροστά και όχι πολύ πίσω – έτσι οι περισσότεροι το βρίσκουν πιο άνετα. Εάν έχετε την επιλογή να επιλέξετε τις ημέρες της εβδομάδας για το ταξίδι σας, κάντε κράτηση εκείνες στις οποίες δεν ταξιδεύουν πολλοί άνθρωποι. Το παράθυρο σας προσφέρει υπέροχη θέα και επιπλέον χώρο για να στηριχτείτε. Από την άλλη πλευρά, ο χώρος στο διάδρομο έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να σηκώνεστε πιο συχνά χωρίς να ενοχλείτε τον γείτονα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ευχάριστη μουσική στη διαδρομή

ταξίδι λεωφορείο γυναίκα ακούει μουσική

Κανόνες για το ίδιο το ταξίδι με το λεωφορείο

Αυτοί ήταν οι κανόνες προετοιμασίας. Ας συζητήσουμε τώρα εν συντομία τους κανόνες που πρέπει να τηρείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το λεωφορείο μόνοι σας.

Μάθετε πού να σταματήσετε και για πόσο.

Ρωτήστε τον οδηγό του λεωφορείου για τις στάσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το λεωφορείο. Αυτό θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε πόσο νερό και πότε θα το πιείτε.

Ένα ταξίδι με λεωφορείο μπορεί επίσης να είναι αρκετά περιπετειώδες

λεωφορείο ταξίδι βουνά Βολιβία

Πρησμένα χέρια και πόδια

Τα πρησμένα χέρια και πόδια είναι ένα τυπικό σύμπτωμα μεγάλων διαδρομών με λεωφορείο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποφύγετε αυτήν την κατάσταση. Πρώτον, πρέπει να προσπαθήσετε να μην τους σταυρώσετε. Επιπλέον, πρέπει να αλλάζετε τη θέση καθίσματος σας ξανά και ξανά μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Τελικά, θα πρέπει να προσπαθήσετε να σηκωθείτε και να κινηθείτε κάθε λίγα λεπτά. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, μπορείτε επίσης να κάνετε ορισμένες κινήσεις ενώ κάθεστε.

Να είστε ήρεμοι και χαλαροί

Προσπαθήστε να ξεκινήσετε το ταξίδι σε μια χαλαρή κατάσταση. Επίσης, αφιερώστε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε μερικές ημέρες νωρίτερα. Καλή ξεκούραση. Παρέχετε καλή, αξιοπρεπή μουσική και εξασφαλίστε την άνεσή σας στο ταξίδι. Είτε είστε ήρεμοι είτε όχι, η απόλαυση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού εξαρτάται επίσης πολύ από αυτό.

Απολαύστε τα υπέροχα φυσικά τοπία!

ταξίδι με λεωφορείο βουνά Βραζιλία περιπέτεια ταξίδι με λεωφορείο

Αποφύγετε το αλκοόλ

Αποφύγετε το αλκοόλ και άλλα ισχυρά, αναζωογονητικά ποτά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το λεωφορείο. Δεν μπορούν να σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα στο λεωφορείο. Μπορεί να αισθάνεστε άρρωστοι και να πηγαίνετε στο μπάνιο πάρα πολύ συχνά. Γίνονται επίσης άβολα για τους ταξιδιώτες και προκαλούν περιττά άσχημα συναισθήματα. Κανείς δεν το χρειάζεται …

Μην τρώτε πολύ λίγο ή πολύ

Πρέπει να τρώτε σωστά – ούτε πολύ λίγο ούτε πολύ. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε τρόφιμα που σίγουρα δεν θα ενοχλήσουν το στομάχι σας, αλλά που έχουν αρκετές φυτικές ίνες. Αυτό είναι πάντα θεμελιώδους σημασίας για μακρές διαμονές χωρίς κίνηση.

Τα παιδιά λατρεύουν τις μετακινήσεις με λεωφορείο

ταξίδι με λεωφορείο διακοπές ταξιδιού φοιτητών

Βιβλία, ακουστικά βιβλία, μουσική

Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να διαβάσουν ενώ ταξιδεύουν με λεωφορείο. Αλλά μπορείτε να πάρετε μερικά ηχητικά βιβλία μαζί σας ή να ακούσετε απαλή μουσική! Αυτό θα σας βοηθήσει να περάσετε το χρόνο, ώστε να μην χρειάζεται να σκέφτεστε συνεχώς πόσο χρόνο οδήγησης σας απομένει.

Χαλαρώστε και αφήστε τον εαυτό σας να φύγει

ταξίδι λεωφορείο διακοπές ταξίδι αγόρι ακούγοντας ακουστικά σε μουσική

τουριστικά ταξίδια τουριστικά ταξίδια Ευρώπη

λεωφορείο ταξίδια βουνά διακοπές δάσος

ταξίδι με λεωφορείο Αυστραλία ταξίδια Νέα Ζηλανδία

λεωφορείο ταξίδια βουνά νότια Αμερική ταξίδια Βολιβία τουρισμός

λεωφορείο ταξίδι βουνά φυσικό τοπίο θάλασσα

λεωφορείο ταξίδι πόλη ταξίδι κόσμο ταξίδι νυχτερινό λεωφορείο