ασυνήθιστα ξενοδοχεία ξύλινο μπανγκαλόου προκατασκευασμένο σπίτι gracia studio encuentro guadalupe antiresort

Ασυνήθιστα ξενοδοχεία παγκοσμίως – Endemico Resguardo Silvestre στο Μεξικό

Υπάρχουν πολλά φανταχτερά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Τα περισσότερα από αυτά χαρακτηρίζονται από πολυτέλεια και μοντέρνα αρχιτεκτονική. Σας τα έχουμε δείξει ήδη αρκετές φορές, για παράδειγμα αυτή. Πρόσφατα, όμως, κολυμπάμε στο κύμα βιωσιμότητας και θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε ανάλογα παραδείγματα.

Δείτε αυτό το ξύλινο προκατασκευασμένο σπίτι μπανγκαλόου στην παρακάτω εικόνα. Αυτό είναι ένα από μια σειρά από 20 δίδυμα μπανγκαλόου που αποτελούν ξενοδοχείο στο μεξικάνικο χωριό Valle de Guadalupe.

Κάθε ξύλινο μπανγκαλόου έχει καθιστικό 20 τετραγωνικών μέτρων και έχει τη δική του βεράντα και εξωτερικό τζάκι. Οι σχεδιαστές του Endemico Resguardo Silvestre-Hotel είναι οι έμπειροι αρχιτέκτονες του Gracia Studio, με έδρα το Σαν Ντιέγκο. Το ξενοδοχείο είναι μέρος της τουριστικής περιοχής στη Γουαδελούπη, η οποία περιλαμβάνει επίσης ένα κελάρι κρασιού και μια κατοικημένη περιοχή με εξωτερική πισίνα, όλα σε 99 στρέμματα στην έρημο του Μεξικού.

20 ειδικές εξοχικές κατοικίες αποτελούν ένα ξενοδοχείο στη Μπέγια της Καλιφόρνια

ειδικές εξοχικές κατοικίες σχεδιασμός βεράντας ξύλινες σανίδες καταστρώματος βιώσιμος σχεδιασμός

 Τι ξενοδοχείο στην πλαγιά του λόφου

ειδικές εξοχικές κατοικίες Endemico Resguardo Silvestre ξύλινο μπανγκαλόου προκατασκευασμένο σπίτι

Πλήρως σε αρμονία με τη φύση

ειδικές εξοχικές κατοικίες ξύλινο μπανγκαλόου προκατασκευασμένο σπίτι στην πλαγιά Endemico Resguardo Silvestre

Θα θέλατε να κλείσετε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου όπως αυτό;?

ξύλινο μπανγκαλόου προκατασκευασμένο σπίτι αρχιτεκτονική και σχεδιασμός εξοχικών κατοικιών

Τα δομικά υλικά είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς το περιβάλλον και επιτρέπουν στα μπανγκαλόου να είναι πλήρως συνυφασμένα με τη γύρω φύση. Αυτά στέκονται σε τέσσερα ατσάλινα στηρίγματα και δεν έχουν καμία απολύτως επαφή με τη γη. Αυτή η μέθοδος κατασκευής ονομάζεται EcoLoft και με αυτήν επιτυγχάνετε όσο το δυνατόν λιγότερα να καταστρέψετε και να βλάψετε τη φύση.

Βιώσιμα υλικά και φυσική παλέτα χρωμάτων

ασυνήθιστα ξενοδοχεία gracia studio Endemico Resguardo Silvestre

Endemico Resguardo Silvestre Hotel

ξύλινο μπανγκαλόου προκατασκευασμένο σπίτι ασυνήθιστο ξενοδοχείο βιώσιμη αρχιτεκτονική

Διακοπές στην έρημο

ασυνήθιστα ξενοδοχεία ξύλο μίνι μπανγκαλόου Endemico Resguardo Silvestre

Η βιώσιμη αρχιτεκτονική είναι μοντέρνα σήμερα

μίνι μπανγκαλόου ξύλο ασυνήθιστο ξενοδοχεία gracia studio Endemico Resguardo Silvestre

Στη Δύση του ηλιου

ξύλινο μπανγκαλόου προκατασκευασμένο σπίτι ειδικές εξοχικές κατοικίες βιώσιμη αρχιτεκτονική

Κάθε μπανγκαλόου είναι άνετα επιπλωμένο

μίνι μπανγκαλόου από ξύλινη βεράντα ξύλινα έπιπλα ασυνήθιστα ξενοδοχεία παγκοσμίως

Απολαύστε το βράδυ στην ξύλινη βεράντα!

ασυνήθιστες ξενοδοχειακές ιδέες σχεδιασμού βεράντας ξύλινο δάπεδο Endemico Resguardo Silvestre

 Υπαίθρια πισίνα

εξωτερική πισίνα Endemico Resguardo Silvestre εξαιρετικά ξενοδοχεία

Περιτριγυρισμένο από βουνά και άγρια ​​φύση

οικολογικό σχεδιασμό ξύλινο μπανγκαλόου ειδικά ξενοδοχεία πράσινη αρχιτεκτονική Εξαιρετικά ξενοδοχεία ξύλινο μπανγκαλόου προκατασκευασμένο σπίτι ασυνήθιστα ξενοδοχεία Endemico Resguardo Silvestre Ανώδυνο εξωτερικά, αλλά άνετα επιπλωμένο στο εσωτερικό μίνι μπανγκαλόου ξύλινη εσωτερική διακόσμηση ασυνήθιστα ξενοδοχεία Endemico Resguardo Silvestre Αυτό το υπνοδωμάτιο δεν είναι καθόλου πολυτελές, αλλά προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση στη μέση της φύσης φανταχτερά ξενοδοχεία Endemico Resguardo Silvestre ιδέες για μίνι μπανγκαλόου υπνοδωματίων  Πρακτικό και συμπαγές ασυνήθιστα ξενοδοχεία Endemico Resguardo Silvestre μίνι μπανγκαλόου ξύλινα έπιπλα Συρόμενες πόρτες που εξοικονομούν χώρο μίνι μπανγκαλόου ξύλινη εσωτερική διακόσμηση επίπλων υπνοδωματίου φανταχτερά ξενοδοχεία Πήγαινε να πάρεις καθαρό αέρα    ασυνήθιστες ιδέες για μίνι μπανγκαλόου Endemico Resguardo Silvestre Όπως σε ένα κανονικό ξενοδοχείο             ξύλινο μπανγκαλόου προκατασκευασμένο υπνοδωμάτιο σπιτιού που επιπλώνει ασυνήθιστα ξενοδοχεία Χαλαρώστε στο στυλ της εξοχικής κατοικίας μίνι ξύλινο μπανγκαλόου εσωτερική διακόσμηση ιδέες υπνοδωματίων φανταχτερά ξενοδοχεία Υπνοδωμάτιο και μπάνιο 20 τετραγωνικών μέτρων     μίνι μπανγκαλόου ξύλινη εσωτερική διακόσμηση μικρό μπάνιο φανταχτερά ξενοδοχεία Θα ήθελες Επισκεφτείτε το Endemico Resguardo Silvestre Hotel; Σίγουρα θα μάζευες μοναδικές αναμνήσεις εκεί   μοντέρνα αρχιτεκτονική ξύλινο μπανγκαλόου προκατασκευασμένο σπίτι gracia studio Endemico Resguardo Silvestre