Αμερική εξοχική κατοικία Ski Shores Lakehouse Texas Stuart Sampley Architect

Σύγχρονη απόδραση Σαββατοκύριακου στο Τέξας

Αν έχετε πάει ποτέ στο Τέξας, το ξέρετε: τα σαββατοκύριακα και οι καμπίνες διακοπών εκεί έχουν μια ασύγκριτη γοητεία. Είναι ντυμένα με πέτρα και ξύλο. Πολλά από αυτά ξεχωρίζουν για τον υπέροχο και κομψό τρόπο με τον οποίο θολώνουν τις γραμμές μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης.

Συνδυάζετε αυτήν την αλληλεπίδραση εσωτερικά και εξωτερικά με τον αέρινο σχεδιασμό και δεν μπορείτε παρά να συνδέσετε το όλο θέμα με τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια.

Επίσης στο Ski Shore Lakehouse όλα καταλήγουν σε ξεκούραση και χαλάρωση με στυλ. Το σπίτι χτίστηκε αρχικά στο τυπικό στυλ Dogtrot. Αλλά στη συνέχεια μετατράπηκε σε σύγχρονο στιλ. Επιλέχθηκε ένα υπέροχο μείγμα ασβεστόλιθου, ξύλου και γυαλιού. Ο αρχιτέκτονας έχει επιτύχει μια μεγάλη ισορροπία μεταξύ αυτών.

ενοικιαζόμενα καταλύματα στην Αμερική Ski Shores Lakehouse Texas

Το κτίριο δημιουργήθηκε από τον αρχιτέκτονα Στιούαρτ Σάμπλεϊ. Το σπίτι σας καλωσορίζει με το βυθισμένο σαλόνι. Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να ξεφύγετε από τη ζέστη του Τέξας για έναν γρήγορο, αναζωογονητικό υπνάκο.

Η βυθισμένη περιοχή προσφέρει επαρκή ιδιωτικότητα και κάνει την εσωτερική διακόσμηση να φαίνεται πολυτελής. Η μοντέρνα κουζίνα σε ουδέτερες αποχρώσεις ζωντάνεψε επίσης με κίτρινες πινελιές και χαρούμενα σκαμπό μπαρ.

Το ξύλο έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως τόσο στο πάτωμα όσο και στην βυθισμένη περιοχή. Το νησί της κουζίνας και το ταβάνι γεμίζουν το δωμάτιο με ζεστασιά, που συμπληρώνουν την ανοιχτή, χαρούμενη εμφάνιση.

Μεγάλες συρόμενες γυάλινες πόρτες, έξυπνη οροφή και άλλα ανοιχτά ανοίγματα εξασφαλίζουν καλό αερισμό. Ένα δροσερό υπνοδωμάτιο σε λευκό είναι το τέλειο καταφύγιο.Ο χαρακτήρας Zen ενισχύεται από την πλαισιωμένη θέα στην πίσω αυλή.

Εκεί μπορείτε να απολαύσετε ξανά το υπαίθριο σαλόνι και την υπέροχη θέα της κοντινής λίμνης.

Μια τέτοια ευχάριστη διαμονή! Δεν είναι αυτό το ιδανικό μέρος για να ξεφύγετε από το καθημερινό άγχος;?

 παραθεριστική κατοικία Αμερικής Ski Shores Lakehouse Texas μοντέρνο εσωτερικό

Αμερική εξοχική κατοικία Τέξας ακτές σκι Lakehouse εσωτερική διακόσμηση ξύλινες μαρμάρινες καθαρές γραμμές

Αμερική εξοχική κατοικία Τέξας ακτές σκι Lakehouse εσωτερική διακόσμηση τραπεζαρία ξύλινοι πέτρινοι τοίχοι ξύλινη οροφή

Αμερική εξοχική κατοικία Τέξας ακτές σκι Lakehouse τραπεζαρία πέτρινοι τοίχοι ξύλινη οροφή

Αμερική εξοχική κατοικία Τέξας ακτές σκι Lakehouse κουζίνα νησί μινιμαλιστικό μοντέρνο σκαμπό μπαρ

Αμερική διακοπές εξοχικό σπίτι Τέξας σκι ακτές Lakehouse κουζίνα καρέκλες νησί

Αμερική διακοπές σπίτι σκι ακτές Lakehouse Τέξας έπιπλα κρεβατοκάμαρας   Αμερική διακοπές εξοχικό σπίτι Τέξας σκι ακτές Lakehouse ξύλινοι φεγγίτες οροφής

Αμερική διακοπές εξοχικό σπίτι Τέξας σκι ακτές Lakehouse ωδείο εξωτερικό σχεδιασμό   Αμερική διακοπές εξοχικό σπίτι Τέξας ακτές σκι Lakehouse αυλή εξωτερική έπιπλα σαλονιού