μπλοκ κουζίνας από τούβλα lego από τούβλα lego diy δημιουργικό νησί κουζίνας

Έργα ανακαίνισης κουζίνας και σχεδιαστών με κομμάτια Lego

Έπαιζες με τη Lego όταν ήσουν μικρότερος ή ίσως όχι τόσο νέος; Or ίσως έχετε παιδιά και τα έχετε μάθει να αγαπούν αυτήν τη δραστηριότητα και τώρα βρίσκονται ακριβώς στη μέση της?

Το Lego σίγουρα δεν έχει ξεχαστεί.

Τουλάχιστον όχι με τους Παριζιάνους σχεδιαστές που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα. Πρόκειται για τους Simon Pillard και Phelippe Rosetti. Το έχετε αποδείξει με τον χρωματικό εξοπλισμό κουζίνας Munchner Lego. Εμείς στο Freshideen ανακαλύψαμε σαφώς το ακόλουθο μήνυμα πίσω από αυτό: Δεν είσαι ποτέ πολύ μεγάλος για να παίξεις Lego.

ΕΝΑ Κουζίνα Ikea. Χρειάστηκαν περισσότερα από 20.000 κομμάτια Lego. Και οι δύο σχεδιαστές χρειάστηκαν περισσότερο από μία εβδομάδα για να ολοκληρωθεί. Ωστόσο, τα αποτελέσματα απέδωσαν την προσπάθεια. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένα πανέμορφο, εντυπωσιακό σχέδιο.

Μπλοκ κουζίνας Lego

lego τούβλα φιγούρες κουζίνας diy δημιουργικό ξύλινο δάπεδο

Άλλα κομμάτια έχουν επίσης ενσωματωθεί στο σχεδιασμό της κουζίνας. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτο είναι το Μπλοκ κουζίνας Lego, ποια έχει ενσωματώσει εδώ. Αυτά χαρακτηρίζονταν από άφθονα σχέδια, τα οποία δημιουργήθηκαν από χυτό πλαστικό ή μέταλλο.

Το έργο περιλαμβάνει επίσης πρόσθετα αξεσουάρ κουζίνας. Τι πιστεύετε για το βάζο μπισκότων με τον άνθρωπο Lego?

Διακόσμηση και σχεδιασμός Lego σε κουζίνες

μπλοκ κουζίνας από τούβλα lego από τούβλα lego diy reativ

Ας δούμε αυτό το σχέδιο από πρακτική σκοπιά. Μόνο τότε θα μάθετε αν η προσπάθεια με ένα τέτοιο έργο DIY αξίζει ή όχι. Ο πρώτος λόγος που μπορεί να κάνετε κάτι τέτοιο είναι ότι αγαπάτε το LEGO και τον πολύχρωμο κόσμο του. Αν έχετε τέτοια κομμάτια που διαφορετικά θα πετούσατε, τότε είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον. Εάν έχετε παιδιά, θα τα κάνει να απολαμβάνουν να κάνουν κάτι στην κουζίνα και ίσως μπορείτε να τους μάθετε να ετοιμάζουν μόνοι τους υγιεινά τρόφιμα.

Τα φωτεινά χρώματα θα αυξήσουν τη διάθεση και την όρεξη – κάτι για το οποίο σίγουρα προσπαθούν οι σύγχρονοι σχεδιαστές κουζίνας

figuren diy δημιουργική κουζίνα μπλοκ κουζίνας από τούβλα Lego

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να έχετε την επιθυμία να μαγειρέψετε περισσότερο και κατά συνέπεια πιο υγιεινά και να οργανώσετε υπέροχα πάρτι με φίλους. Δεν νομίζετε ότι αυτό το έργο μπορεί πραγματικά να εφαρμοστεί υπέροχα σε τοποθετημένες κουζίνες?

Θα τολμούσατε να κάνετε ένα τέτοιο έργο DIY; Or σας έχουμε ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσετε ένα τέτοιο DIY για να δώσετε νέα ζωή και νόημα σε ένα άλλο παιχνίδι από την παιδική σας ηλικία?

φαραώ

Lego κουζίνα μπλοκ φιγούρες diy δημιουργική Αίγυπτος

Ο μαγικός δράκος

lego τούβλα φιγούρες κουζίνας diy δημιουργικός δράκος

Σύγχρονος υπολογιστής

  Lego κουζίνα μπλοκ φιγούρες diy δημιουργικός υπολογιστής

Αντίγραφο φυσικού μεγέθους     lego τούβλα φιγούρες κουζίνας δημιουργικοί εραστές

Αυθεντικό τσέλο

Lego κουζίνα μπλοκ φιγούρες diy δημιουργική μουσική

Θεματική κατασκευή πιάνου

Lego κουζίνα μπλοκ φιγούρες diy δημιουργικό πιάνο

Super Mario από τούβλα Lego

lego τούβλα φιγούρες κουζίνας diy creative super mario

 Πολύχρωμο ριγέ σχέδιο τοίχου  – πραγματικό σπίτι Lego

lego τούβλα κουζίνα diy δημιουργικό σχεδιασμό τοίχου

Ελεύθερο ρολόι κούκου

Μπλοκ κουζίνας από τούβλα lego φιγούρες diy δημιουργικό ρολόι τοίχου lego τούβλα φιγούρες κουζίνας diy δημιουργικό χριστουγεννιάτικο δέντρο