Το γέλιο σε κάνει ευτυχισμένο

Χαμογέλα στον κόσμο και θα σου χαμογελάσει! Φαίνεται ότι αυτά τα χαριτωμένα ζώα γνωρίζουν ήδη τον απλό κανόνα, έτσι δεν είναι; Ναι, όλα φαίνονται πολύ πιο εύκολα με ένα χαμόγελο στα χείλη. Πολλές μελέτες έχουν ήδη αποδείξει πόσο υγιές και θετικό μπορεί να είναι το γέλιο. Δεν είναι για τίποτα ότι μια αρχαία κινεζική παροιμία λέει: “Κάθε λεπτό που γελάτε παρατείνει τη ζωή σας κατά μια ώρα.” Το γέλιο είναι στην πραγματικότητα πολύ παλαιότερο από το να μιλάς. Αυτό μπορεί να φανεί ακόμη και σε μωρά που δεν γνωρίζουν καν ότι μπορούν να γελάσουν καθόλου. Αλλά το κάνετε διαισθητικά και φυσικά.

Το γέλιο ευνοεί τη γενική μας κατάσταση – σωματικά και ψυχικά και σίγουρα οδηγεί σε περισσότερη ευημερία στη ζωή. Δεν είναι περίεργο, όταν σκεφτείτε ότι ο εγκέφαλός μας απελευθερώνει μεγάλες ποσότητες ορμονών ευτυχίας όταν γελάμε. Το γέλιο είναι επίσης μυϊκή εργασία. Χρησιμοποιούνται όχι μόνο οι μύες του προσώπου, αλλά και περισσότεροι από 80 μύες σε όλο το σώμα. Μόνο μετά από 10 λεπτά έντονου γέλιου αισθάνεστε σαν να έχετε κάνει τζόκινγκ λίγα χιλιόμετρα. Συγκεκριμένα οι κοιλιακοί μύες συμμετέχουν σε αυτό και τιμωρούνται σημαντικά. Το γέλιο μειώνει επίσης τις ορμόνες του στρες (αδρεναλίνη και κορτιζόλη) στο αίμα και αμέσως νιώθετε μια ευχάριστη, βαθιά χαλάρωση. Το κυκλοφορικό σύστημα επηρεάζεται επίσης θετικά και το επίπεδο χοληστερόλης και η υψηλή αρτηριακή πίεση μειώνονται πολύ. Το γέλιο είναι επίσης καλό για τον πόνο, την αϋπνία και τη δυσκοιλιότητα και σας κρατά σε φόρμα και ισορροπία.

Ο ζωικός μου κόσμος γεμάτος χαμόγελα

αστεία ζώα κατοικίδια ζώα σκυλί μου άγριας ζωής

Αν και το γέλιο και το χαμόγελο συμβαίνουν φυσικά και ακόμη και ακούσια, συχνά δεν είναι τόσο αστείο στην καθημερινή ζωή και απλώς φοράτε τη σοβαρή μάσκα σε τακτική βάση. Ωστόσο, προσπαθήστε να χαμογελάτε σε κάθε ευκαιρία ή να γελάτε από καρδιάς με τους συναδέλφους, τους φίλους και την οικογένειά σας, τουλάχιστον κάθε τόσο – ίσως σε ένα αστείο αστείο ή μια διασκεδαστική ιστορία.

Μια άλλη σπουδαία και, πάνω απ ‘όλα, πολύ αποτελεσματική ιδέα θα ήταν να έχουμε μία Μαθήματα γιόγκα γέλιου για επίσκεψη.

Απλά χαρίστε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας και εκπέμπετε χαρά και αγάπη! Πιστέψτε μας, το χαμόγελο και το γέλιο είναι εξαιρετικά μεταδοτικά. Δοκίμασε το! Σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Το χαμόγελο σκορπίζει καλή διάθεση και θετική ενέργεια

αστεία ζώα λευκή φώκια γελούν άγρια ​​ζωή μου

«Μια μέρα χωρίς γέλιο είναι μια μέρα χαμένη!» (Τσάρλι Τσάπλιν) 

αστεία ζώα emu πουλί μου άγρια ​​ζωή

Είναι καλύτερα να γελάτε με καλή παρέα

αστεία ζώα βάτραχοι βάτραχοι γελούν ο ζωικός μου κόσμος

Ένα γοητευτικό χαμόγελο μπορεί να κάνει θαύματα

αστεία ζώα κατοικίδια ζώα σκυλί χαμόγελο

Ποιος είπε ότι οι Ιχθείς δεν έχουν συναισθήματα;?

αστεία ζώα ψάρια εξωτικά είδη άγριας ζωής μου

Το χαμόγελο απλά σε κάνει ευτυχισμένο

αστεία ζώα κροκόδειλοι χαμογελούν πεταλούδες άγρια ​​ζωή μου

Η δύναμη βρίσκεται στο χαμόγελο

άγρια ​​ζώα μου λευκή κουκουβάγια αστεία ζώα

ζώα σκαντζόχοιρος ο ζωικός μου κόσμος

αστεία ζώα χαμόγελο Golden Redriver Meien άγρια ​​ζωή

αστεία ζώα αφρική σαβάνα ύαινα πανίδα μου

αστεία ζώα γάιδαρη άγρια ​​ζωή

αστεία ζώα πρόβατα άγριας ζωής

ζωάκια ζούγκλας μαϊμού άγριας ζωής μου

σαύρα άγριας ζωής μου αστεία ζώα χάμστερ

αστεία ζώα δελφίνια χαμογελούν την άγρια ​​ζωή μου

εικόνες άγριας ζωής μου θαλάσσιο λιοντάρι αστεία ζώα

χαμόγελο αστεία ζώα σαύρα μου

η σαύρα της άγριας ζωής μου γελάει αστεία ζώα

άγρια ​​ζώα μου αστεία ζώα σκυλί γέλιο

ο ζωικός μου κόσμος σκυλιά malamut huski αστεία ζώα

ο ζωικός μου κόσμος ποντίκι λουλούδι χαριτωμένα ζώα