κλουβί πουλιών ως αρχιτόπουλο επίπλων

Κλουβί πουλιών Archibird – ένα μοναδικό έργο τέχνης του Grégoire de Lafforest

Το μοναδικό κλουβί πουλιών Archibird κατασκευάστηκε από Grégoire de Lafforest σχεδιάστηκε και αντιπροσωπεύει ένα αριστοτεχνικό μείγμα από κονσόλα και κλουβί. Το ασυνήθιστο έργο τέχνης μοιάζει με γλυπτό της σύγχρονης τέχνης, το οποίο εκπληρώνει δύο λειτουργίες ταυτόχρονα.

Η κύρια ιδέα του σχεδιαστή ήταν να αλλάξει ριζικά το συμβατικό σχήμα του κλουβιού πουλιών και να το ενσωματώσει αρμονικά στα έπιπλα. Ταυτόχρονα, τα ίδια τα πουλιά εκτίθενται έντεχνα και μετατρέπονται σε ένα αδιαμφισβήτητο βλέμμα στο δωμάτιο.

Οι γυάλινοι θόλοι στην κονσόλα θυμίζουν τα σπάνια ντουλάπια του παρελθόντος, όπου εμφανίζονταν είδη θηραμάτων από όλο τον κόσμο. Ο σχεδιασμός του κλουβιού πουλιών αποπνέει λεπτή ελαφρότητα. Κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι το κλουβί επιπλέει κάτω από την κονσόλα. Στην πραγματικότητα, το λευκό, πλαστικό δέντρο υποστηρίζει ολόκληρη την κατασκευή, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω. Τα πόδια του τραπεζιού φαίνονται εξίσου ευαίσθητα και ελαφριά και ολοκληρώνουν την εγκατάσταση του σχεδιαστή με πολύ φυσικό τρόπο.

Μην νομίζετε ότι η λειτουργική λειτουργία του κλουβιού έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα. Το κλουβί πουλιών Archibird έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για την κτηνοτροφία φιλική προς τα πουλιά. Μπορεί να ανοίξει και να καθαριστεί πολύ εύκολα και είναι εξοπλισμένο με γούρνες τροφοδοσίας και ένα μικρό νεροχύτη.

Αυτό το σπουδαίο έργο υλοποιήθηκε από το Ateliers Seewhy και εκτίθεται στην Galerie Gosserez

κλουβί πουλιών με γυάλινους θόλους

Πλωτό και σταθερό ταυτόχρονα

κλουβί πουλιών με λευκό δέντρο

Το ατσάλινο σύρμα και το ξύλο μπορούν επίσης να φαίνονται πολύ κομψά

κλουβί πουλιών με ατσάλινο σύρμα

Γυάλινοι θόλοι για αισθητικό αποτέλεσμα

κλουβί πουλιών διακοσμητικό και πραγματικό

Μια παράξενη παράσταση πουλιών

κλουβί πουλιών με τρεις λεπτούς γυάλινους θόλους

Δυστυχώς, δεν μπορείτε πραγματικά να ρωτήσετε τα πουλιά σας αν θα ήθελαν ένα τέτοιο κλουβί, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα τα κάνει να αισθάνονται πιο σημαντικά, σωστά?