"Ο σκύλος είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου"

Ο καθένας από εμάς έχει ακούσει ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου! Η πίστη, η εξυπνάδα, η αφοσίωση και η στοργή του είναι γνωστά σε όλους μας και απίστευτα εμπλουτιστικά. Πάνω απ ‘όλα, οι ιδιοκτήτες σκύλων το αποδεικνύουν και μπορούν να πουν ναι. Ο καλύτερος τρόπος για να πείτε ευχαριστώ για αυτό είναι με καλή φροντίδα, μακρινούς περιπάτους και επαρκή στοργή. Αλλά υπάρχουν ακόμα λίγα ακόμη που μπορούν να γίνουν, δηλαδή να δώσουμε στον σκύλο μια ξεχωριστή απόλαυση με λιχουδιές σκύλου. Σε εμάς τους ανθρώπους αρέσει επίσης να τσιμπολογάμε μερικά σνακ. Δώστε λοιπόν στον σκύλο σας μια μικρή απόλαυση εκτός από την κανονική τροφή, ως ανταμοιβή κατάρτισης ή ως ειδική διασκέδαση για μάσημα. Τα κεράσματα σκύλων έχουν πολλά πλεονεκτήματα και θα θέλαμε να σας τα αναφέρουμε εδώ και ορισμένα είδη μασήματος εδώ.

λιχουδιές και μασήματα υγιούς σκύλου

Οι λιχουδιές σκύλων υποστηρίζουν την οδοντιατρική φροντίδα

Δεδομένου ότι το βούρτσισμα των δοντιών του σκύλου σε τακτική βάση δεν είναι συνήθως δυνατό, τα μάσημα προάγουν τον καθαρισμό των δοντιών. Υπάρχουν ειδικά ανεπτυγμένα προϊόντα που εμποδίζουν τη συσσώρευση εναποθέσεων και καθυστερούν τον σχηματισμό πέτρας. Όταν επιλέγετε τέτοια είδη μάσησης, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι έχουν το σωστό μέγεθος. Τα κεράσματα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλα ώστε να ταιριάζουν καλά στο στόμα του ζώου και όχι πολύ μικρά ώστε να μην καταπίνονται αμέσως.

Μια δουλειά για τον τετράποδο φίλο σας

Τα μάσημα δεν είναι απλά συνηθισμένα τρόφιμα για σκύλους, αντιπροσωπεύουν επίσης ένα είδος απασχόλησης για το σκυλί σας. Ο Λεκερλής, όπως τα οστά μάσησης, χρησιμοποιούνται όταν θέλετε να κρατήσετε το ζώο σας ευτυχισμένο με παιχνιδιάρικο τρόπο και όταν θέλετε διευκολύνετε τον σύντομο χωρισμό ή αν θέλετε να ξεκουραστείτε για λίγο. Η νόστιμη τροφή για σκύλους ικανοποιεί επίσης τη φυσική ανάγκη του ζώου να μασάει, κάνει μασάζ στα ούλα και δυναμώνει τους μασώντας μύες. Και πάλι, δεν πρέπει να παίρνετε οστά που είναι πολύ μεγάλα ή φρέσκα από το χασάπη. Τα σκληρά αυτιά μοσχαρίσιου ή γουρουνιού, γουρουνιού αρνιού ή βοδιού είναι πιο κατάλληλα για το σκοπό αυτό.

διάφορα μασήματα για σκύλους

ανταμοιβή κατάρτισης με κεράσματα σκύλων

Νόστιμες ανταμοιβές και εκπαιδευτικά σνακ

Μια γευστική απόλαυση διεγείρει κάθε σκύλο να συνεχίσει την εκπαίδευση. Προκειμένου να καταστεί σαφής μια άμεση σύνδεση για τον σκύλο, το κέρασμα πρέπει να δοθεί αμέσως στη δράση. Τα καλά συσκευασμένα κεράσματα για σκύλους είναι ιδανικά για να τα πάρετε μαζί σας σε βόλτες. Ωστόσο, είναι πολύ υψηλές σε θερμίδες και πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ. Υπάρχουν επίσης μερικά που ο σκύλος σας δεν επιτρέπεται να φάει, όπως ντομάτες, σταφίδες και σταφύλια.

Μπορείτε να βρείτε πιο κατάλληλα και υπέροχα αντικείμενα μάσησης για τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο www.hunde-kausnacks.de. Μπορείτε επίσης να τα παραγγείλετε γρήγορα διαδικτυακά. Τώρα κάντε την επιλογή με ποια σνακ μασήματος θέλετε να δώσετε στον σκύλο σας τη μάσηση και εξασφαλίστε την καλή στοματική του υγιεινή. Συνεχίστε να απολαμβάνετε καλές στιγμές με τον τετράποδο φίλο σας.

κεράσματα σκύλων για τον καλύτερο φίλο

μασάει και κεράσματα για σκύλους