Μάθετε ενδιαφέροντα στοιχεία για τη χελώνα ως κατοικίδιο

Θα θέλατε μια χελώνα ως κατοικίδιο; Έτσι, οι παρακάτω πληροφορίες θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν περαιτέρω

Σίγουρα πολλοί από εσάς δεν έχετε ιδέα πόσο περίπλοκες είναι στην πραγματικότητα οι χελώνες ως οργανισμοί. Ως ιδιοκτήτης πρέπει να το γνωρίζετε αυτό. Εάν κάποιος δεν είχε τις απαραίτητες πληροφορίες, τότε τόσο το ζώο θα υπέφερε και θα ήταν πολύ δύσκολο για τον ιδιοκτήτη να το φροντίσει.

Δεν θέλετε να φταίτε αν αυτό το υπέροχο πλάσμα πεθάνει πρόωρα, έτσι δεν είναι?

Αρκετά με τις γάτες και τα σκυλιά, διαλέξτε μια χελώνα για τον φίλο σας

ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη χελώνα ως κατοικίδιο ζώο

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι τέτοια μικρά πλάσματα μπορούν αργότερα να γίνουν τεράστια ζώα

χελώνα κατοικίδιο τρόπο ζωής φανταχτερά κατοικίδια ζώα

Η τιμή

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η τιμή που πληρώνετε όταν ψωνίζετε είναι μόνο η αρχή. Θα έχετε πολλά περισσότερα θέματα στη συνέχεια όποιον και αν επιλέξετε χελώνα όπως και κατοικίδιο ζώο θέλουν να έχουν, και αυτά θα αυξηθούν μόνο με την πάροδο του χρόνου. Τόσο πολύ είναι σίγουρο.

Η χελώνα και ο σκύλος στο σπίτι τα πάνε καλά μεταξύ τους

χελώνα ως κατοικίδιο ζώο φιλία κατοικίδιων ζώων

Δεν είναι χαριτωμένη εκείνη η μικρή χελώνα?!

χελώνα ως κατοικίδιο τρόπο ζωής κατοικίδια ζώα

Θα φροντίζατε για μια χελώνα στο σπίτι σας;?

χελώνα ως τάση τρόπου ζωής κατοικίδιων ζώων κατοικίδια ζώα

Όλα όσα χρειάζεται η χελώνα

Δεν θέλουμε να μιλήσουμε για συγκεκριμένα ποσά τώρα. Είμαστε όμως στην ευχάριστη θέση να δώσουμε μια εικόνα για το τι χρειάζονται τα ζώα για να ζήσουν μια υγιή και αντίστοιχα μεγάλη ζωή. Χρειάζεστε ένα ειδικά δημιουργημένο περιβάλλον, γιατί τα συνηθισμένα μας έπιπλα κάθε άλλο παρά κατάλληλα είναι. Έχετε χώρο για αυτό; Πρέπει να υπάρχει μια ειδική θερμοκρασία και μια ορισμένη ποσότητα υγρασίας που δεν είναι καθόλου άνετα για εμάς. Η χελώνα είναι ένα κατοικίδιο που, σε σύγκριση με πολλές άλλες, χρειάζεται πολλές βιταμίνες και εκτεταμένη κτηνιατρική φροντίδα. Θα μπορούσατε να τα αναφέρετε όλα αυτά ως έξοδο?

Μικρές χελώνες

χελώνα ως κατοικίδιο ζώο χελώνα κατοικίδια ζώα

Η διατροφή της χελώνας

χελώνα ως ζωοτροφές φροντίστε

Χελώνες νερού στο ενυδρείο

χελώνα κατοικίδιο νερό ενυδρείο φροντίδα κατοικίδιων ζώων

Καθημερινή φροντίδα

Ο ένοχος φρύνος θα είναι ένα κατοικίδιο που θα σας κοστίσει πολύ χρόνο κάθε μέρα. Θα μπορούσατε να καθαρίζετε τα πάντα κάθε μέρα; Γιατί αυτό είναι επίσης θεμελιώδους σημασίας για την επιβίωση αυτών των ζώων. Δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε σε αυτό. Επίσης, μην ξεχνάτε ποτέ το γλυκό νερό.

Η φροντίδα της χελώνας είναι καθημερινή

πληροφορίες φροντίδας ζωοτροφών για χελώνες

Άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν

Όταν ταξιδεύετε, οι χελώνες χρειάζονται ακριβώς την ίδια φροντίδα. Δεν μπορείτε να είστε μόνοι σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η μεταφορά, όπως δείχνει η περιγραφή, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Έτσι, χρειάζεστε απολύτως κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει σε επείγουσες περιπτώσεις.

Χειμερινός ύπνος

Για να ζήσουν πολύ οι χελώνες χρειάζονται και χειμερινό ύπνο. Συνήθως διαρκεί από 10 έως 20 εβδομάδες. Έχετε μια ήσυχη γωνιά όπου αυτό θα μπορούσε πράγματι να συμβεί?

Μπορείτε να δείτε τη χελώνα από κοντά

κατοικίδια ζώα χελώνας όμορφα ζωάκια ζωγραφικής

Μια μονόδρομη επικοινωνία

Πρέπει να έχεις μεγάλη γοητεία για την άγρια ​​ζωή και το εξωτικό. Γιατί σε αντίθεση με τα άλλα κατοικίδια ζώα, οι χελώνες δεν δείχνουν συναισθήματα για τον ιδιοκτήτη τους. Εξαιτίας αυτού, τα παιδιά χάνουν επίσης το ενδιαφέρον τους πολύ γρήγορα. Κάποιος πρέπει να είναι προσεκτικός λόγω μιας σειράς ασθενειών που μπορούν να μεταδοθούν ευκολότερα από αυτά τα ζώα.

Ποιο ζώο προτιμάτε;?

χελώνα κατοικίδιο ζώο κατοικίδιο ζώο γάτα παπαγάλος κουνελάκι

Τα παιδιά που πιστεύουν ότι αυτή η χελώνα είναι αστεία

χελώνα ως κατοικίδιο παιδί χαρά

Μάθετε από πού προήλθε η χελώνα

Η προέλευση της χελώνας είναι επίσης απαραίτητη. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αν έχει πιαστεί σε φυσικό ή τεχνητό περιβάλλον. Εάν ληφθεί από ένα ανοιχτό περιβάλλον και κλείσει, μπορείτε να περιμένετε από το ζώο να κάνει άσχημα ό, τι κι αν κάνετε. Μπορεί επίσης να συμβάλλετε στην καταστροφή ή εξαφάνιση ορισμένων προστατευόμενων ειδών σε ορισμένες περιοχές.

 Χελώνα στο γρασίδι

κατοικίδιο ζώο χελώνας που τρώει χόρτο κατοικίδια ζώα τρόπος ζωής

Χελώνες στο ενυδρείο

χελώνα κατοικίδιο ζώο ενυδρείο φροντίδα κατοικίδιων ζώων