Οι επόμενες διακοπές είναι ήδη επικείμενες και έχετε σκεφτεί σχεδόν τα πάντα, οργανωμένα σχεδόν τα πάντα. Η προσμονή είναι μεγάλη και ανυπομονείς να φύγεις. Γαλάζια γαλάζια θάλασσα, λευκές παραλίες, ουρανός χωρίς σύννεφα – απλά υπέροχο! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε ένα προσωρινό σπίτι για τον σκύλο και μπορείτε να ξεκινήσετε…

Πριν στείλετε την αγαπημένη σας στο ξενοδοχείο για σκύλους, σκεφτείτε το σοβαρά. Perhapsσως θα διασκεδάσετε περισσότερο με το σκυλί σας από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Άλλωστε, ο τετράποδος φίλος σας είναι μέλος της οικογένειας, έτσι δεν είναι?

ταξιδεύοντας με μια βαλίτσα σκύλου που συσκευάζει αξεσουάρ σκύλου

Για να κυλήσουν όλα ομαλά σε αυτήν την περίπτωση και να απολαύσετε πραγματικά τις διακοπές σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ως πραγματικοί λάτρεις των σκύλων, ερευνήσαμε εκτενώς και δημιουργήσαμε έναν μικρό οδηγό για εσάς, ο οποίος θα πρέπει να χρησιμεύσει ως χρήσιμο βοήθημα.

Ποιοι προορισμοί διακοπών και καταλύματα είναι οι καλύτεροι?

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, υπάρχουν σήμερα πάνω από 10 εκατομμύρια σκυλιά σε γερμανικά νοικοκυριά. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους με τους πιστούς τετράποδους φίλους τους όσο το δυνατόν περισσότερο και ως εκ τούτου ταξιδεύουν μαζί τους. Ευτυχώς, η Γερμανία προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες για χαλαρωτικές διακοπές με το σκύλο σας στην εξοχή καθώς και δίπλα στη θάλασσα.

Υπέροχες, φαρδιές ακτές και παραλίες στη Βόρεια και τη Βαλτική Θάλασσα, καθώς και γραφικά νησιά όπως το Rügen και το Sylt προσφέρουν άφθονη φύση και ελευθερία. Όχι μόνο θέλετε να κάνετε πολλές βόλτες έξω, αλλά ο σκύλος σας θέλει επίσης να αφήσει πραγματικά τον ατμό κατά τη διάρκεια των διακοπών. Είναι καλύτερο να αποφύγετε τα υπερπλήρη τουριστικά οχυρά και να προτιμήσετε μικρότερα μέρη με φυσικές παραλίες κοντά. Υπάρχουν ακόμη και επίσημα ειδικές παραλίες σκύλων όπου οι αγαπημένοι σας μπορούν να περιπλανηθούν χωρίς περιορισμούς.

θαλάσσιες διακοπές με σκυλιά παραλία σκυλιών

Πολλές εξοχικές κατοικίες όχι μόνο σε αυτή τη χώρα, αλλά και στις πιο δημοφιλείς χώρες διακοπών όπως η Ισπανία, η Γαλλία, η Κροατία ή η Ιταλία είναι ακόμη πλήρως προσανατολισμένες στις ανάγκες των παραθεριστών με σκύλους. Σε ορισμένες κατοικίες, τα σκυλιά δεν γίνονται μόνο ανεκτά, αλλά ενθαρρύνονται ακόμη. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στο διαδίκτυο και βρείτε το τέλειο μέρος διακοπών και το κατάλληλο κατάλυμα εκ των προτέρων.

Προγραμματίστε τέλεια τα αξεσουάρ μεταφοράς και ταξιδιού για τον σκύλο

Για να απολαύσετε τις διακοπές σας, πρέπει να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο. Είτε ένα κουτί μεταφοράς είτε το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά του ζώου. Στη δεύτερη περίπτωση, είναι σκόπιμο να χρησιμοποιήσετε ένα προστατευτικό κορμού που προστατεύει την επικάλυψη του κορμού από βρωμιά και τρίχες σκύλου. Αυτό αποφεύγει τα μαλλιά στο αυτοκίνητο και ο σκύλος αισθάνεται αμέσως πολύ πιο άνετα. Η προστασία του κορμού προσφέρει συνήθως στο ζώο μια ευχάριστη, αντιολισθητική επιφάνεια για να ξαπλώσει.

διακοπές ταξιδιού διακοπές με αξεσουάρ σκύλου

Να θυμάστε πάντα, ειδικά το καλοκαίρι, να μην αφήνετε τον σκύλο σας στο κλειστό αυτοκίνητο άλλο. Η θερμοκρασία μπορεί να ανέβει γρήγορα και να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της αγαπημένης σας. Για ζεστές μέρες του καλοκαιριού ή σε περίπτωση που πρέπει να σταθείτε σε μποτιλιάρισμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι καλύτερο να αποκτήσετε τη λεγόμενη μάσκα αερισμού αυτοκινήτου. Αυτό εξασφαλίζει την τακτική παροχή καθαρού αέρα και σφίγγεται στο ανοιχτό παράθυρο.

Ένα άλλο υπέροχο πράγμα – το στρώμα ψύξης σκύλου. Χρησιμοποιεί ένα ειδικό τζελ που έχει δροσιστικό αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν ο σκύλος είναι ξαπλωμένος στο χαλάκι, προσφέρει μια ευχάριστη ψύξη στον κορμό ή στο κουτί μεταφοράς.Μην ξεχνάτε να έχετε πάντα μαζί σας φρέσκο ​​πόσιμο νερό για το σκυλί σας. Ένα βοήθημα εισόδου αυτοκινήτου, ειδικά για κουτάβια ή για μεγαλύτερα σκυλιά, δημιουργεί επιπλέον άνεση και ταυτόχρονα προστατεύει τις αρθρώσεις των τετράποδων φίλων.

βοήθεια εισόδου για σκύλους αξεσουάρ ταξιδιού διακοπές με σκύλο

Αποκτήστε τα κατάλληλα αξεσουάρ σκύλου για τις διακοπές

Εκτός από τον σωστό εξοπλισμό κατά τη μεταφορά, θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε τα προσωπικά αξεσουάρ ταξιδιού του σκύλου. Φυσικά, το νερό και η τροφή έρχονται ξανά πρώτα εδώ. Η αγαπημένη σας πρέπει πάντα να παρέχεται επαρκώς μαζί της. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να πάρετε κατάλληλα δοχεία τροφίμων που είναι εύκολα στη μεταφορά, όχι εύθραυστα και ιδανικά για εξοικονόμηση χώρου.

Θα πρέπει επίσης να πάρετε ένα ποτήρι ποτών ταξιδιού που εξασφαλίζει σταθερό κράτημα. Αυτό σημαίνει ότι δεν χύνεται νερό όταν κινείστε στο αυτοκίνητο. Υπάρχουν ακόμη πτυσσόμενα και φορητά δοχεία τροφίμων και ποτών στην αγορά που μπορείτε να πάρετε μαζί σας σε εστιατόρια ή σε μεγαλύτερα ταξίδια. Ένα κιτ πρώτων βοηθειών για σκύλους, καθώς και για ανθρώπους, δεν πρέπει ποτέ να λείπει στις διακοπές. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πάντα ό, τι χρειάζεστε για να φροντίσετε τον σκύλο σας στο χειρότερο σενάριο.

Μπορείτε να βρείτε υψηλής ποιότητας αξεσουάρ ταξιδιού για σκύλους σε εξειδικευμένα καταστήματα ή στο διαδίκτυο, για παράδειγμα στη διεύθυνση mein-haustier.de

Οργανώστε τα πάντα τέλεια εκ των προτέρων, έτσι ώστε οι διακοπές σας με τον σκύλο σας να είναι απλά υπέροχες!

Η συντακτική ομάδα σας εύχεται υπέροχες διακοπές γεμάτες αξέχαστες εμπειρίες.

 Παραλία σκύλων που σχεδιάζει διακοπές με ένα σκυλί