αλεπού ως κατοικίδιο είναι πιθανό ασυνήθιστο κατοικίδια ζώα

Fox ως κατοικίδιο: Λοιπόν τι!

Όταν σκέφτεστε μια αλεπού ως κατοικίδιο, δεν χρειάζεται να είναι μόνο με τη μεταφορική έννοια της λέξης. Δεν εννοούμε λοιπόν μια εικόνα ή ένα αναμνηστικό.

Ξέρετε ότι οι αλεπούδες είναι κάποιου είδους σκυλιά, έτσι δεν είναι; Εξαιτίας αυτού, έχουν παρόμοιο χαρακτήρα και μπορούν να αποδειχθούν καλά κατοικίδια ζώα.

Φανταστικά κατοικίδια – αλεπού

αλεπού ως κατοικίδιο άγρια ​​αλεπού στο χιόνι

 Μπορείς να δαμάσεις αλεπούδες;?

φανταχτερά κατοικίδια αλεπού ως πρόσωπο κατοικίδιου

Μια ακριβή πρόταση που πρέπει να προσεγγιστεί με προσοχή

Δεν επιτρέπεται κάθε αλεπού ως κατοικίδιο. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην πέσετε θύματα απάτης ή παράνομων καταστημάτων καπνού. Είναι καλύτερο να μάθετε για τις συσκευές που χρησιμοποιούνται.

Οι αλεπούδες είναι άγρια ​​ζώα

ασυνήθιστα κατοικίδια αλεπού ως κατοικίδια μωρό αλεπού και μητέρα

Αρκετά είναι τα έξοδα που σχετίζονται με την αγορά ενός τέτοιου ζώου. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ακόμη υψηλότερο κόστος εάν αποφασίσετε να το διατηρήσετε στο σπίτι.

Χαριτωμένο κουτάβι αλεπούς

μπορείτε να έχετε φανταχτερά κατοικίδια ως κατοικίδιο

Φροντίστε την αλεπού

Στη φύση, η αλεπού ζει περίπου επτά χρόνια. Ως κατοικίδιο, μπορεί να ζήσει έως και 25 χρόνια. Αυτό είναι πραγματικά υπέροχο, έτσι δεν είναι; Έτσι νιώθεις σαν καλός άνθρωπος. Αλλά θα έπρεπε να έχετε μια αυλή, την οποία θα μπορούσατε επίσης να περιβάλλετε με έναν φράκτη. Θα πρέπει επίσης να υπάρχει ένα ειδικό σπίτι που είναι πολύ καλά μονωμένο. Με αυτόν τον τρόπο, το ζώο μπορεί να προστατευθεί τόσο από το κρύο όσο και από τη ζεστασιά.

Οι αλεπούδες δεν πωλούνται ως κατοικίδια ζώα στη Γερμανία

μπορείτε να έχετε μια αλεπού ως κατοικίδιο

Σκουπίδοτενεκές

Αν και είπαμε ότι το Αλεπού ένα κατοικίδιο που σχετίζεται με τον σκύλο. Αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η αλεπού μοιάζει λίγο με γάτα από το πρόσωπό της. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ομοιότητες έχουν εξαντληθεί. Επειδή του αρέσει επίσης να χρησιμοποιεί κιβώτιο απορριμάτων. Συνηθίζει πολύ, γιατί αυτό είναι ένα ζώο που αγαπά πολύ την καθαριότητα.

Χωριό Zao Fox είναι ένα χωριό στην Ιαπωνία όπου οι αλεπούδες κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους

φανταχτερά κατοικίδια αλεπού ως κατοικίδιο

Το τελευταίο μπορεί να διδαχθεί με επιτυχία στο ζώο μόνο εάν έχει εκπαιδευτεί να το κάνει από μικρή ηλικία. Υπάρχουν επίσης μια σειρά από άλλες συνήθειες που θα χρειαζόταν να αποκτήσει η αλεπού για να λειτουργήσουν όλα καλά στην ενήλικη ζωή. Χτένισμα λοιπόν. Από κάποια ηλικία δεν θα το επιτρέπει πλέον αυτό. Πρέπει επίσης να αντιμετωπιστεί κατά των παρασίτων, επειδή η αλεπού είναι πολύ ευαίσθητη σε αυτά.

Το ιαπωνικό χωριό των αλεπούδων

φανταχτερά κατοικίδια αλεπού ως κατοικίδια αλεπού χωριά Ιαπωνία

Πέρασμα

Το πέρασμα είναι απροσδόκητα εύκολο με το κάστανο. Μπορεί εύκολα να ακολουθήσει διαφορετικές εντολές και θα έμενε σε λουρί χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε αυτή την περίπτωση, οι ανταμοιβές με διάφορα κεράσματα είναι ακόμη πιο σημαντικές από ό, τι με τα σκυλιά.

Μετά από μια καλά εκτελεσμένη περίοδο εκπαίδευσης, μπορείτε να αφήσετε την αλεπού σας να βγει μεταξύ των ανθρώπων και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με αυτήν.

Γλυκό κουτάβι αλεπούς σε υπέροχο εξωτερικό χώρο

φανταχτερά κατοικίδια αλεπού ως κατοικίδια μωρά αλεπού

θρέψη

Η αλεπού είναι ένα κατοικίδιο που χρειάζεται αρκετή ποικιλία στο φαγητό. Αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο το κρέας, αν και σίγουρα του αρέσει επίσης. Του αρέσει επίσης να τρώει διάφορα ζώα. Αλλά το αγαπημένο του πράγμα είναι τα μικρά τρωκτικά, ειδικά τα ποντίκια.

Οι αλεπούδες είναι αρπακτικά

ασυνήθιστα κατοικίδια αλεπού ως κατοικίδια άγρια ​​ζώα

Είναι δύσκολο για την αλεπού να πιάσει λαγούς ακόμη και στη φύση. Εξαιτίας αυτού, οι αλεπούδες δεν είναι πραγματικά εξαρτημένες από αυτό το είδος κρέατος. Σε αντάλλαγμα, τους αρέσει να τρώνε μεγαλύτερα άγρια ​​ζώα όπως τα ελάφια.

Αλεπού στο κυνήγι

ασυνήθιστα κατοικίδια αλεπού ως κατοικίδιο στον κήπο

Τους αρέσει επίσης να τρώνε τα αυγά πολλών πτηνών. Fάρια, έντομα και σκουλήκια ταιριάζουν επίσης με το μενού.

Καθώς το ζώο μεγαλώνει, θα πρέπει να πίνει το καλύτερα προσαρμοσμένο γάλα για σκύλους. Καλής ποιότητας κρέας και εντόσθια θα πήγαιναν επίσης πολύ καλά. Εάν αυτά είναι προμαγειρεμένα, θα τα χρησιμοποιούσατε για να καταστείλετε τα κυνηγετικά ένστικτα του κατοικίδιου σας.

Αστείες εικόνες: Η Fox ως φωτογράφος

φανταχτερά κατοικίδια αλεπού ως κατοικίδια αστείες εικόνες

Κοιμάται στο γρασίδι

φανταχτερά κατοικίδια αλεπού ως κατοικίδιο που κοιμάται στον κήπο

Οι αλεπούδες ζουν στο δάσος   

ασυνήθιστα κατοικίδια αλεπού ως αλεπού κατοικίδιων ζώων στη φύση

Άγρια αλεπού στο χιόνι

αλεπού ως κατοικίδιο ζώο ασυνήθιστα κατοικίδια ζώα