Κτίριο κήπου πρόσοψη πόλη παράθυρο

Τέχνη και σχέδιο κήπου

Νομίζω ότι οι κάτοικοι των πόλεων εισέρχονται τώρα σε μια νέα εποχή στη ζωή. Κάποια στιγμή ξυπνήσατε σε έναν κόσμο από μπετόν, γυαλί και πέτρα και αρχίσατε να λαχταράτε την ομορφιά και την άνεση της φύσης. Τα πάρκα και οι καταπράσινες περιοχές μικραίνουν κάθε μέρα και τα δέντρα και τα λουλούδια δυσκολεύονται να αναπτυχθούν.

Όμως τώρα έχει βρεθεί μια υπέροχη λύση: κάθετοι και κρεμαστοί κήποι. Λέγεται ότι ήταν ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου. Επινοήθηκαν στη Βαβυλώνα. Ο Ναβουκδονοσόρ ο Δεύτερος το δημιούργησε για μια από τις γυναίκες του.

Αυτή η ιδέα έχει ανανεωθεί από μερικούς σύγχρονους σχεδιαστές. Αυτά έχουν δημιουργήσει εντελώς νέους κήπους αυτού του τύπου υπό γωνία 90 μοιρών. Μπορείτε να καλύψετε σχεδόν κάθε είδους κατασκευή: μεγάλα σπίτια, διαμερίσματα, ακόμη και κτίρια γραφείων. Αυτοί οι κήποι έχουν κυρίως διπλό σκοπό. Κάνουν το δωμάτιο πιο όμορφο και φρεσκάρουν τον αέρα.

Στις παρακάτω εικόνες βλέπουμε την καινοτόμο ιδέα μιας βρετανικής εταιρείας. Δημιουργήσατε το Aquadyne: είναι ένα επαναστατικό σύστημα. 20 τετραγωνικά μέτρα αυτής της περιοχής, 1 τόνος καθαρίζει τις τοξικές εκπομπές.

Αξίζει τον κόπο για την υγεία σας, έτσι δεν είναι; Τώρα απολαύστε μερικούς εξαιρετικά όμορφους κρεμαστούς κήπους από τον σχεδιαστή Patrick Blanc!

 Κάθετος κήπος στην πόλη

Κάθετη πρόσοψη κτιρίου κήπου ελκυστική

Υπέροχο σχέδιο κήπου – γυάλινη πρόσοψη  Κτίριο κήπου πρόσοψη γυάλινα παράθυρα πόρτες

Εντυπωσιακές βεράντες

Κάγκελα βεράντες πρόσοψης κτιρίου κήπου

Ποικιλία ειδών φυτών – πραγματική τέχνη κήπου

Κατακόρυφο κτίριο κήπου κιγκλιδώματα σκάλας πόλη

Τεράστιος κήπος στον εξωτερικό τοίχο

Κάθετη τέχνη πρόσοψης κτιρίου κήπου

Κρεμαστοί κήποι

Κατακόρυφος κήπος κτίριο τοπίου σχεδιασμού ζωής της πόλης

Φυσική ατμόσφαιρα στο κτίριο

Κτίριο κήπου σχεδιασμός τοίχου πόλης

Διακοσμήστε θεματικά τον εξωτερικό χώρο

Κατακόρυφος φράχτης κτιρίου κήπου