αντίκες κηροπήγια μεταλλικά περίεργα διακοσμητικά αντικείμενα

Φωτίστε το σπίτι σας με στυλ

Κηροπήγια αντίκες συνήθως το χρειαζόμαστε όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε λίγο περισσότερο δράμα στο τραπέζι. Αλλά συχνά βρίσκονται επίσης στο μπάνιο, στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρα. Έτσι μπορείτε να τα ενσωματώσετε οπουδήποτε για περισσότερο δράμα. Η μόνη προϋπόθεση είναι να βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν θα καεί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα κηροπήγια παίζουν σημαντικό ρόλο.

Εάν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσετε ούτως ή άλλως, τότε ίσως πρέπει να σκεφτείτε όμορφα σχέδια, σωστά; Για να σας βοηθήσουμε σε αυτό, έχουμε συγκεντρώσει μερικά μοντέλα. Τα μοντέλα που θέλουμε να σας δείξουμε είναι καθολικά και μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα δωμάτιο οποιουδήποτε στυλ.

Κηροπήγιο αντίκα σε σχήμα φωλιάς με κεραμικό πουλί

πουλί συνυφασμένη αντίκα κερί κεραμική φωλιά

Εδώ έχουμε ένα γλυπτό και ένα λειτουργικό κηροπήγιο.

Κηροπήγιο χταποδιού

αντίκες κηροπήγια διακοσμητικά αντικείμενα

Θέλετε να δείτε το χταπόδι σε κίνηση; Μην ανησυχείς, δεν θα το κάνει αυτό. Η κατασκευή του χταποδιού περιλαμβάνει μια επίπεδη πλάκα σε κάθε πόδι και μια μικρή κολόνα ή αρωματικό κερί.

Κηροπήγιο του Πύργου του Άιφελ από μαύρο μέταλλο

αντίκες τέχνη κηροπήγιο διακοσμητικά είδη πύργος

Θέλετε να φέρετε λίγη παριζιάνικη γοητεία στο σπίτι σας μέσα από το κηροπήγιο σας; Ανυπομονείτε για τη μεγάλη λάμψη που θα δημιουργηθεί από την αντανάκλαση στο μέταλλο; Θα φωτίσει μία από τις πιο διάσημες σιλουέτες του κόσμου.

Πολυέλαιος τροχών λούνα παρκ

Τροχός διακοσμητικών κεριών διασκεδάζει τον εαυτό σας

Θέλετε να κάνετε το εσωτερικό σας ακόμα καλύτερο; Στη συνέχεια, θα πρέπει να θεωρήσετε αυτόν τον γιγαντιαίο κάτοχο κεριών ως προσθήκη στο σπίτι σας.

Κηροπήγιο από 2 τεμάχια

Κηροπήγιο διακοσμητικά αντικείμενα λαμπερά χρυσά ορείχαλκο

Μόλις προσθέσετε το κερί σε αυτά, τότε το όλο πράγμα θα φωτιστεί με πολλή ζεστασιά και απίστευτα χρυσή γοητεία. Σίγουρα αυτό είναι ένα υπέροχο διακοσμητικό κομμάτι!

Άκρως 17059 πολυέλαιος Sammy

Κηροπήγιο διακοσμητικά αντικείμενα ξύλο

Έχετε διάθεση για αγροτική ομορφιά; Αυτός ο πολυέλαιος θα σας δώσει τη γοητεία που θέλετε!

Πολυέλαιος γέφυρας

γέφυρα διακοσμητικά αντίκες κηροπήγια

Οι μηχανικοί κατασκευών θα λατρέψουν αυτό το κηροπήγιο, δεν νομίζετε; Νομίζω ότι αυτό το κομμάτι θα είναι ένας υπέροχος συνδυασμός με τον Πύργο του Άιφελ από ψηλά.

Ένα ζευγάρι πολυέλαιοι σε ένα ασημένιο πιάτο

διακοσμητικά είδη κέρατα κηροπήγιο κέρατο αντίκες

Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν αυτόν τον συνδυασμό περίεργο. Όλοι παραδέχονται ότι είναι μοναδικό.

Φώτα τσαγιού Driftwood, σετ 2

διακοσμητικά αντικείμενα κλαδιά κηροπήγιο αντίκες

Το όμορφο driftwood έχει χρησιμοποιηθεί εδώ για να δημιουργήσει υπέροχα αξεσουάρ εξοχής. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα προσαρτήσετε υπέροχα στην επιφάνεια του τραπεζιού ή στο ντουλάπι. Δημιουργήθηκαν με το χέρι στην Ταϊλάνδη.

Κηροπήγια αντίκες – κολοκύθα σιδήρου

διακοσμητικά είδη κολοκύθα αντίκες κηροπήγιο μαύρο μέταλλο

Τέσσερα γυαλιστερά γυάλινα κύπελλα κεριών έχουν τοποθετηθεί προσεκτικά σε αυτά. Δείχνουν μεταλλικό υδράργυρο. Αυτό θα είναι πιθανότατα ένα εξαιρετικό επίκεντρο το φθινόπωρο.

Κηροπήγιο από κλαδιά δέντρου

αντίκες κηροπήγια διακοσμητικά αντικείμενα γέφυρα ξύλο φύση

Φέρτε την ισορροπία της φύσης στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας τέτοια κηροπήγια. Με λεπτά κομμάτια, θα φαίνονται απόλυτα ισορροπημένα επίσης.

Κοραλλιογενείς θησαυροί από την ακτή

αντίκες κηροπήγιο διακοσμητικά στοιχεία μπλε όμορφη

Γιατί πρέπει να πάτε για ένα συνηθισμένο κηροπήγιο όταν μπορείτε να έχετε ένα τόσο όμορφο; Φαίνεται αληθινό, αλλά στην πραγματικότητα ήταν κατασκευασμένο από ρητίνη και θα πήγαινε πολύ καλά με μια ναυτική διακόσμηση.

Σχέδιο σταφυλιών Vina Bella

διακοσμητικά αντικείμενα αντίκες κηροπήγια στάση τέχνης κρασιού

Δεν είναι μόνο ένα vintage εμφάνιση κηροπήγιο, αλλά και για κλουβιά μπουκαλιών. Θα μπορούσατε πραγματικά να κρεμάσετε γυαλιά και εδώ … Τέλεια, σωστά; Νομίζω ότι αυτό θα είναι η τέλεια προσθήκη σε ένα ρομαντικό δείπνο.

Birdcage κηροπήγιο από μέταλλο

αντίκες κηροπήγια διακοσμητικά αντικείμενα κλουβί πουλί

Αυτό το μεταλλικό κλουβί ήταν κατασκευασμένο από ξεπερασμένο μπρούτζο. Στο κέντρο υπάρχει ένα δέντρο με κεραμικά φύλλα. Μπορείτε επίσης να δείτε χυτοσίδηρο και θήκες για τα κεριά. Θα μπορούσατε εύκολα να μετακινήσετε αυτό το κλουβί εδώ και εκεί.

Κηροπήγια για προθέρμανση

αντίκες κηροπήγια διακοσμητικά είδη χρήσιμο τζάκι

Εδώ βλέπουμε μια αρκετά πρωτότυπη σύνθεση. Μπορείτε να δείτε τη σιλουέτα ενός άντρα να ζεσταίνεται μπροστά από το κερί! Υπέροχο δικαίωμα?

Τι πιστεύετε λοιπόν για τα παραπάνω παραδείγματα; Έχετε βρεθεί σε μία από αυτές τις διαμορφώσεις;?