καμάρες κεριών ως διακοσμητικά παραθύρων ή ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα

Σχετικά με τον Schwibbogen και την έγκαιρη προετοιμασία για τα Χριστούγεννα

Γνωρίζατε ότι τα Χριστούγεννα και η χριστουγεννιάτικη αγορά είναι το κύριο κίνητρο για πολλούς ξένους να ταξιδέψουν στη Γερμανία; Η προετοιμασία για τη μεγαλύτερη οικογενειακή γιορτή ξεκινά αρκετά νωρίς. Το αποτέλεσμα είναι σαφές: μια υπέροχη περίοδος Χριστουγέννων.

Αψίδες κεριών και ελαφριές καμάρες ως παραδοσιακές διακοσμήσεις Χριστουγέννων 

αγοράστε καμάρες κεριών και ελαφρές καμάρες για τα Χριστούγεννα

Ξεκινάμε ήδη με το θέμα! Τι είναι μια περίοδος τριών μηνών;! Το πάρτι χτυπάει κάπως την πόρτα. Επίσης, υπάρχει κάτι κακό στην ανυπομονησία; Αλλά αντίθετα! Όλοι ανυπομονούν για τα Χριστούγεννα με πολλή χαρά και νέα ελπίδα!

Η προετοιμασία για τα Χριστούγεννα μπορεί ήδη να ξεκινήσει

καμάρες κεριών και φωτεινές καμάρες διακόσμηση παραθύρων για τα Χριστούγεννα

Ανακαλύψτε την ομορφιά των τόξων του φωτός

καμάρες κεριών με κεριά διακόσμηση παραθύρων Χριστούγεννα

Το Schwibbogen

Φέτος θα θέλαμε να εμπλουτίσουμε το θέμα γύρω από τα Χριστούγεννα με την επεξεργασία μεμονωμένων πτυχών. Γιατί μόνο τα μικρά πράγματα – μεμονωμένα έθιμα ή τυπικά αναμνηστικά – είναι σε θέση να βελτιώσουν σημαντικά τη διάθεσή μας.

Τα τόξα των κεριών είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού. Είναι ένα από τα απολύτως μοναδικά και πολύ χαρακτηριστικά χειροτεχνήματα για το τοπικό φεστιβάλ.

Ιδέες διακόσμησης με θέμα “Χριστούγεννα”

καμάρες κεριών από ξύλο ελαφρές καμάρες Χριστούγεννα

Ένα δώρο από τα ξωτικά των Ορέων

Οι πιο υπέροχες καμάρες κεριών πιθανότατα προέρχονται από τα βουνά του Ore. Αν τα κοιτάξετε, θα έχετε την αίσθηση ότι δεν δημιουργήθηκαν από ανθρώπους, αλλά από ξωτικά. Δεν φαίνονται απλά όμορφα. Ζεσταίνουν την καρδιά σου.

Χριστουγεννιάτικο δώρο από τα ξωτικά

καμάρες κεριών και καμάρες φώτων ιδέες Χριστουγεννιάτικων δώρων

Μας λένε για τα Χριστούγεννα

Οι καμάρες των κεριών αντιπροσωπεύουν έναν τυπικά γερμανικό τρόπο αφήγησης ιστοριών για τα Χριστούγεννα. Αυτές οι υπέροχες τρισδιάστατες σκηνές προκαλούν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Μια αψίδα κεριών είναι επίσης ένα ιδανικό θέμα συζήτησης. Θα μπορούσατε να μιλήσετε με τους φίλους και τους γνωστούς σας πολύ για τα διάφορα έθιμα των Χριστουγέννων.

Τρισδιάστατες σκηνές Χριστουγέννων

καμάρες κεριών και ελαφριές καμάρες με χριστουγεννιάτικα κεριά

Το Schwibbogen σας οδηγεί διακριτικά στη συζήτηση για τη Βίβλο και τις διδασκαλίες της. Η προέλευσή του και η συγκεκριμένη μέθοδος παραγωγής είναι επιπλέον θέματα που ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα τον κρύο χειμώνα.

Γέννηση του Χριστού

καμάρες κεριών και καμάρες φώτων σύμβολα Χριστουγέννων

Μια ανάμνηση του γοτθικού

Τα τόξα των κεριών είναι επίσης μια μεγάλη υπενθύμιση της ιστορίας. Αν σας αρέσει η ιστορική αρχιτεκτονική, όπως π.χ. Β. Εμπνεύστε καθεδρικούς ναούς, τότε θα λατρέψετε και αυτή τη διακόσμηση. Κυρίως από αυτό εμπνέονται οι τεχνίτες.

Έμπνευση από τη γοτθική εποχή 

καμάρες κεριών και ελαφρές καμάρες γιορτάζουν τα Χριστούγεννα

Κεριά ή φώτα

Οι περισσότερες καμάρες κεριών είναι κατασκευασμένες από ξύλο. Η ειδική επεξεργασία της κύριας δομής και των λεπτομερειών θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο εγκαυμάτων. Παρ ‘όλα αυτά, απαιτείται προσοχή.

Οι καμάρες των κεριών παραδοσιακά φωτίζονται από κεριά. Μας μαγεύουν λοιπόν με έναν ιδιαίτερο ρομαντισμό και τη δική τους γοητεία.

Οι σύγχρονες παραλλαγές με τα φώτα είναι πιθανότατα ασφαλέστερες. Εκεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι πραγματικά μικρότερος.

Τα ελαφριά τόξα με φώτα δεν είναι τόσο επικίνδυνα όσο αυτά με κεριά

καμάρες κεριών από ξύλινες καμάρες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Αντανακλά τη διάθεση του Χριστουγεννιάτικου πάρτι 

αψίδα κεριών και ελαφριά αψίδα δημιουργικές ιδέες Χριστούγεννα

Τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε μια αψίδα κεριών ως δώρο;?

Το Schwibbogen μπορεί να είναι ένα ακριβό, ευγενές ή πολύ φθηνό δώρο. Όπως είπα, οι ευγενέστεροι προέρχονται από τα Όρη των Όρυδων. Είσαι απολύτως πρωτότυπος. Υπάρχουν και άλλα καλά εργαστήρια και κομμάτια μαζικής παραγωγής. Πολλά είναι πολύ όμορφα και φθηνά.

Schwibbogen ως χριστουγεννιάτικο δώρο

καμάρες κεριών και ελαφρές καμάρες από ξύλο για τα Χριστούγεννα

Εκτός από τις πτυχές της πρωτοτυπίας και της ομορφιάς, λάβετε επίσης υπόψη την ασφάλεια. Για παιδιά και λιγότερο προσεκτικούς ανθρώπους, η παραλλαγή με τους λαμπτήρες είναι πιθανώς κατάλληλη.

Αγοράζοντας μια αψίδα κεριών αξίζει τον κόπο

Schwibbogen από ξύλινη διακόσμηση παραθύρων για τα Χριστούγεννα

Ως δώρο ή νέα διακόσμηση για το σπίτι σας – η αγορά μιας αψίδας κεριών αξίζει πάντα. Αυτό το χριστουγεννιάτικο αναμνηστικό είναι απλά όμορφο και διατηρεί ζωντανή τη σύνδεση με τη χριστιανική παράδοση.

Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης σε παραδοσιακό στυλ

καμάρες κεριών και φωτεινές καμάρες διακόσμηση παραθύρων Χριστούγεννα

Εορταστική διακόσμηση παραθύρων για τα Χριστούγεννα

καμάρες κεριών και ελαφριές καμάρες διακόσμηση παραθύρων ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης