Υπέροχα φωτιστικά και φώτα ως διακόσμηση επιτραπέζιου φωτιστικού

Έχετε το μεγάλο Unsung storyteller στο δωμάτιό σας

Μια μέρα ένας γέρος περπατούσε στο δρόμο του και στη συνέχεια συνάντησε έναν βάτραχο. Αυτό του είπε: “Αγαπητέ Κύριε, αν με έπαιρνες στα χέρια σου και με φιλούσες, τότε θα είμαι μια όμορφη πριγκίπισσα”. Ο άντρας έσκυψε και πήρε τον βάτραχο στην τσέπη του.

Τότε ο βάτραχος συνέχισε να μιλάει: “Αν με φιλήσεις, θα είμαι μια όμορφη πριγκίπισσα!” Ο άντρας απάντησε: “Το άκουσα, αλλά στην ηλικία μου έχω μεγαλύτερο όφελος από έναν βάτραχο που μιλά”.

Αυτή η ιστορία μου θυμίζει πάντα λάμπες. Λυπάμαι για αυτούς και τους σχεδιαστές τους γιατί θεωρούνται πάντα ως υποκατηγορία. Θα μπορούσαν να είναι οι πραγματικές πριγκίπισσες στο δωμάτιο. Ρίξτε μια ματιά στο σπίτι σας και ρίξτε μια ιδιαίτερη ματιά στις λάμπες.

Πολύ συχνά ξεθωριάζουν στο παρασκήνιο. Εάν παρουσιάζονται σωστά, θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν το κόσμημα στο δωμάτιο.

Δεν θα θέλατε να κάνετε μια περιήγηση στο σπίτι σας και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λάμπες; Μοιάζεις να γελάς; Ξυπνάτε κάποια ανάμνηση ή ιστορία μέσα σας; Είναι όντως ενεργοποιημένοι?

Λάβετε υπόψη αυτούς τους παράγοντες για την πιθανότητά σας να μετατρέψετε λαμπτήρες από βάτραχους σε πριγκίπισσες.

Αυτό το πρώτο παράδειγμα δεν είναι απλώς θεαματικό; Ο όμορφος χαρακτήρας δεν οφείλεται μόνο στο χρώμα και το σχήμα. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στη λάμπα! Οι πέτρες και το παρασυρόμενο ξύλο ενώθηκαν με έναν υπέροχο τρόπο και μαζί δημιούργησαν ξεχωριστό έργο. Είναι πρακτικά αδύνατο να σταματήσουμε να το αγγίζουμε.

Το σχήμα της λάμπας αντικατοπτρίζει το σχήμα της βάσης για να επιτευχθεί τέλεια αρμονία.

Υπέροχα φωτιστικά και φώτα ως διακόσμηση

αξιοσημείωτες λάμπες και φώτα ως διακοσμητική λυχνία

Η βάση αυτού του λαμπτήρα είναι πιθανώς παλιά εργαλεία. Or ίσως δημιουργήσατε από έναν επιχειρηματία κατασκευαστή. Σε όλες τις περιπτώσεις είναι απτικές και συναρπαστικές και αντιπροσωπεύουν το πρακτικό σημείο στήριξης του δωματίου. Σημειώστε την αντίθεση μεταξύ των τετράγωνων σχημάτων και της στρογγυλής βάσης?

Έχετε ασχοληθεί με το έργο της εύρεσης μιας διακριτικής λάμπας?

Λαμπτήρες και φώτα ως διακόσμηση τζάκι σαλόνι

Το έκανα και για να είμαι ειλικρινής δεν το βρίσκω καθόλου εύκολο. Ζηλεύω τόσο πολύ την ιδέα στην παρακάτω εικόνα που μετατρέπει ένα κλαδί μήλου σε βάση λαμπτήρα. Ο λαμπτήρας δαπέδου που προκύπτει είναι εξαιρετικά ελκυστικός και εξαιρετικά λειτουργικός. Απλά φανταστείτε πόσο αξιοσημείωτο μπορεί να είναι το όλο πράγμα αν φέρετε λίγο ζεστό φως σε αυτό.

Εδώ βλέπουμε ένα φωτιστικό δαπέδου, το οποίο αποτελείται από βαμμένα φλιτζάνια τσαγιού και ένα μπολ τσαγιού

δροσερά φωτιστικά και φώτα ως διακοσμητικό φωτιστικό δαπέδου

 Είναι μια έξυπνη τελική αντίθεση με τη λάμπα δαπέδου στην εικόνα. Δημιουργούν επίσης ενδιαφέρον και ενθουσιασμό. Αναρωτιέται κανείς από πού ήρθε και αν δεν έχει χάσει τη γιαγιά της κάπου. Or ίσως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε μια μεγάλη ιδέα και έψαξε το τοπικό Brockenschop για ενδιαφέροντα αντικείμενα. Ωστόσο, αυτές οι συνθήκες δεν έχουν σημασία στο τελικό αποτέλεσμα. Κάθε φορά που ένα σχέδιο κεντρίζει την περιέργειά σας, το έχετε καταλάβει σωστά.

Το μεγάλο κομμάτι του παρασυρόμενου ξύλου εδώ έχει μετατραπεί σε μια υπέροχη βάση λαμπτήρων

οι όμορφες λάμπες φωτίζουν την ελκυστική διακόσμηση

Κάνει μια υπέροχη γλυπτική εμφάνιση σε αυτό το δωμάτιο. Το δωμάτιο θα φαινόταν λιγότερο πολύτιμο απουσία τους.

Τι εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα εμφάνιση!

παράξενα φωτιστικά και φώτα ως διακόσμηση λαμπτήρα δαπέδου

 Βλέπουμε μια παλιά ραπτομηχανή που χρησιμοποιήθηκε ως βάση για ένα υπέροχο φωτιστικό δαπέδου. Αν αυτό το δωμάτιο ήταν ένα κλασικό μαύρο φόρεμα, το φωτιστικό θα ήταν μια χρυσή αλυσίδα 18 καρατίων.

Αυτή η λάμπα με λάμπα τράβηξε αμέσως την προσοχή μου

κομψά φωτιστικά και φώτα ως διακόσμηση για το εκλεκτικό σαλόνι

Λατρεύω το σχήμα τους και την υπέροχη εμφάνισή τους. Φαντάζομαι να επανατοποθετώ ένα κλουβί πουλιών πουλιών με αυτόν τον τρόπο. Ένας τέτοιος διαφανής λαμπτήρας κάνει καλή εντύπωση χωρίς να καταλαμβάνει πολύ οπτικό χώρο.

Πολύ συχνά τα φώτα φαίνονται υπέροχα σε ζευγάρια

Υπέροχοι λαμπτήρες και φώτα ως διακοσμητικό επιτραπέζιο φωτιστικό ρουστίκ

 Τα όμορφα χρώματα των vintage δοχείων συμπληρώνονται τέλεια με σχήματα. Όλα μοιάζουν σαν να δημιουργήθηκαν από γαλλικά υφάσματα. Προσεύχονται να σας πουν την οικογενειακή ιστορία.

Οι ειδικές βάσεις των φώτων είναι ένας υπέροχος τρόπος να πείτε λίγα περισσότερα για τον εαυτό σας μέσα από το φως

όμορφες λάμπες και φώτα ως διακόσμηση λαμπτήρα βάσης γυαλί άμμου

 Τα πάντα, από τη ροζ άμμο των Βερμούδων μέχρι τα κοχύλια της θάλασσας, τα αρθρωτά φασόλια, τα ζυμαρικά ή τα βότσαλα μπορούν να γεμίσουν αυτή τη λάμπα με υφή και χρώμα.

Στο σπίτι μου, όλες οι λάμπες που μοιράζομαι με τον άντρα μου είναι φτιαγμένες από πράγματα που απλά αγαπώ

Υπέροχα φωτιστικά και φώτα ως παραμυθένια διακόσμηση

 Έχω ψηλά φώτα από κηροπήγια, μικρά επιτραπέζια φωτιστικά από μπλε και άσπρο γυαλί. Έχουμε επίσης πολλές λάμπες προφοράς κατασκευασμένες από γλυπτά σκύλων. Αυτό είναι μόνο μέρος των δημιουργιών στο σπίτι.

Εδώ μπορείτε να δείτε την αγαπημένη λάμπα του άντρα μου. Δημιουργήθηκε από ξύλο Salto 20 ετών και δείχνει την αιώνια ιστορία του. Μπορείτε να δείτε ένα μεγάλο κενό στη μέση, το οποίο βρίσκεται ήδη στο κάτω μέρος. Όλοι όσοι επισκέπτονται το σπίτι γοητεύονται από αυτό το φωτιστικό και πιστεύουν ότι φαίνεται υπέροχο.

Ας μιλήσουμε λίγο περισσότερο για τα δημοφιλή λευκά φώτα?

Υπέροχοι λαμπτήρες και φώτα ως διακόσμηση διακοσμημένα σε μπλε κεραμικό

 Είναι μια δημιουργία που δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα. Δημιουργεί μια πολύχρωμη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εμφάνιση στο δωμάτιο. Δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε μια λάμπα από ένα γλυπτό, αλλά θα έχετε ένα αντικείμενο που θα διαρκέσει μια ζωή.

Εάν ο προϋπολογισμός σας δεν επαρκεί για την παραγωγή νέων φώτων, μπορείτε να επεξεργαστείτε ένα παλιό

όμορφες λάμπες και φώτα ως διακόσμηση ξύλινο δάπεδο

 Αυτό το υπέροχο παράδειγμα εδώ μου θυμίζει τις λάμπες από τη δεκαετία του ’50 και του ’60. Αυτά τα δωρίζεις ή μεταδίδονται. Ένας δημιουργικός πίνακας και ένα νέο σχήμα έχουν κάνει αυτό το δωμάτιο ένα αστέρι. Το εντυπωσιακό τους μέγεθος δίνει στο δωμάτιο μια ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Ακολουθεί ένας άλλος τρόπος για τον τρόπο εξατομίκευσης ενός κατά τα άλλα πολύ βαρετού φωτιστικού

Λάμπες και φώτα ως διακόσμηση γύρω από το αμπαζούρ

Για να το κάνετε αυτό, προσθέστε τσόχα ή αυτοκόλλητα. Στη συνέχεια, μπορείτε να ολοκληρώσετε το σχέδιο με ένα στηθαίο ή κορδέλα.

Εδώ έχουμε μια άλλη ιδέα με την ίδια προσέγγιση

Υπέροχα φωτιστικά και φώτα ως διακόσμηση

Υπέροχοι λαμπτήρες και φώτα ως διακόσμηση κλαδιών πτηνών

 Ωστόσο, εδώ χρησιμοποιήθηκε ένα μονόγραμμα ως εναλλακτική λύση. Αξιολάτρευτο, έτσι δεν είναι?

Εδώ έχουμε μια κατασκευή από μπουκάλια, παλιά ή νέα

οι όμορφες λάμπες λάμπουν ελκυστική διακόσμηση

Υποστηρίζει πλήρως τη διατριβή μου ότι το φως σπάει ή καλύπτει χώρο. Τι μπορεί να είναι πιο διασκεδαστικό σε μια αίθουσα ψυχαγωγίας;!

 Τι γίνεται με έναν πολυέλαιο που αποτελείται από ένα συνδυασμό φώτωνΥπέροχοι λαμπτήρες και φώτα ως διακοσμητικοί πολυέλαιοι

 Ανεξάρτητα από το αν εκτελέστηκε σε ουδέτερα ή φωτεινά χρώματα, αυτή η λάμπα φαίνεται ελκυστική όταν είναι ενεργοποιημένη ή σβηστή.

Όταν ψάχνετε για όμορφα φώτα, δεν πρέπει να ξεχνάτε ούτε το δωμάτιο του παιδιού σας

Υπέροχοι λαμπτήρες και φώτα ως διακόσμηση

Είναι ένα δώρο από τον παππού στον γιο. Κάθε φορά που άναβε το φως, αναβίωνε την υπέροχη σχέση του με τον παππού του.

Κάθε γιαγιά θα είναι η σταρ αν έδινε τέτοια φώτα

Υπέροχοι λαμπτήρες και φώτα ως διακόσμηση σε ευαίσθητα παστέλ χρώματα

 Με αυτήν την ευκαιρία θα ήθελα να πω: Ποτέ μην τσιγκουνεύεστε το αμπαζούρ. Γιατί ακριβώς αυτό θα μετατρέψει τη λάμπα από μια πολύ συνηθισμένη σε μια πολύ ιδιαίτερη και μοιρολατρική.

Μου αρέσει να φαντάζομαι ότι αυτή η λάμπα αγοράστηκε εδώ σε πραγματικά ξεχωριστές διακοπές

Υπέροχοι λαμπτήρες και φώτα ως διακοσμητικά ράφια καθρέφτη τοίχου

Θα σκεφτόμουν το Μεξικό ή την Ισπανία αυθόρμητα. Wasταν τυλιγμένη με ρούχα και συσκευασμένη σε μια βαλίτσα. Τώρα κοσμεί αυτό το υπνοδωμάτιο και υπενθυμίζει στους ιδιοκτήτες αυτής της περιπέτειας κάθε βράδυ. Αυτή είναι η μαγεία, που μπορεί να συγκριθεί με τη μετατροπή από ερευνητή σε πριγκίπισσα. Είναι ένας λαμπτήρας που είναι πραγματικά πολύ σημαντικός για εσάς.

Θέλετε να κοιτάξετε ξανά το σπίτι σας με φρέσκα μάτια και να σκεφτείτε τη μετατροπή όλων των φώτων! Σας το προτείνω!