Τα Όσκαρ 2019 θα απονεμηθούν στις 24 Φεβρουαρίου. αντί. Ωστόσο, ο χρόνος πριν από αυτό είναι επίσης αρκετά συναρπαστικός, γιατί οι υποψηφιότητες για Όσκαρ και μόνο αποτελούν μια μεγάλη τιμή από μόνα τους. Μια από τις μεγαλύτερες αισθήσεις φέτος σχετίζεται με το όνομα Gabriela Rodriguez και την ταινία ROMA του 2018. Παρεμπιπτόντως, αυτή η ταινία το έχει ήδη Βραβείο Goya λαμβάνω.

Η ταινία ROMA πήρε υποψηφιότητα για τα Όσκαρ 2019

σκηνή από την ταινία roma υποψηφιότητες για Όσκαρ

Υποψηφιότητα για Όσκαρ 2019 για σκηνοθέτη από τη Βενεζουέλα

Η Βενεζουέλα βρίσκεται επί του παρόντος στο επίκεντρο των παγκόσμιων ειδήσεων και αυτό αφορά τα αμοιβαία συμφέροντα μεταξύ αυτής της χώρας και των σημερινών πολιτικών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι ακόμη πιο εκπληκτικό το γεγονός ότι σε έναν σκηνοθέτη από αυτήν τη χώρα απονέμεται μια υποψηφιότητα.

Εξάλλου, είναι γυναίκα! Αυτό φαίνεται να σκέφτεται και ο σκηνοθέτης Gabriele Rodrigues, σύμφωνα με τα λόγια της μετά την τελετή υποψηφιότητας για Όσκαρ.

Η ROMA έχει ήδη κερδίσει το ισπανικό βραβείο ταινίας Goya

Η Gabriela Rodríguez και επίσης ο Nicolás Celis Goya

Οι αντιδράσεις από το σπίτι

Φυσικά, οι σκηνοθέτες έκαναν ερωτήσεις σύμφωνα με αυτές τις γραμμές από τους δημοσιογράφους. Είπε ότι η ίδια, ως γυναίκα λατινοαμερικανικής καταγωγής, είναι πολύ έκπληκτη για την υποψηφιότητα για Όσκαρ. Είπε επίσης ότι θα λάβει πολύ θετικές αντιδράσεις από τη Βενεζουέλα. Σε προβληματικές εποχές όπως αυτή, τέτοια νέα θα ενισχύσουν την αυτοεκτίμηση του έθνους και θα δώσουν ελπίδα.

Η Γκαμπριέλα Ροντρίγκεζ και οι Ρομά δείχνουν στο Netflix

υποψηφιότητες για Όσκαρ roma στο netfix

Η ταινία Roma

Ο σκηνοθέτης έλαβε το βραβείο για την ταινία Roma. Αυτή η ταινία μπορεί να δει ήδη στο Netflix και τόσοι πολλοί την γνωρίζουν, συμπεριλαμβανομένης της Βενεζουέλας. Γενικά, οι αντιδράσεις είναι εξαιρετικά θετικές, όπως τόνισε η ίδια η σκηνοθέτις. Τι ιδιαίτερο όμως έχει αυτή η ταινία που την έφερε στα Όσκαρ το 2019; Σύμφωνα με τον υποψήφιο σκηνοθέτη, είχες μεγάλη ελευθερία εδώ για να δημιουργήσεις ακριβώς αυτό που ήθελες. Ταυτόχρονα, η παραγωγή ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση γιατί συνεργάστηκες με ελάχιστα γνωστούς ή και άγνωστους ηθοποιούς.

Ηθοποιοί από την ταινία “Roma”

υποψηφιότητες για Όσκαρ Γκαμπριέλα Ροντρίγκεζ και Ρώμης ηθοποιού

Τι κι αν το «Roma» κερδίσει το βραβείο «καλύτερης ταινίας»?

Η Gabriela Rodriguez απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την πιθανή αντίδρασή της σε μια πιθανή νίκη κατά τη διάρκεια των Όσκαρ 2019. Δεν μπορούσε να το φανταστεί καθόλου, αλλά πιθανότατα θα προκαλέσει μια πολύ αυθόρμητη αντίδραση από αυτήν. Feelsδη αισθάνεται πολύ χαρούμενη που είναι μεταξύ των υποψηφίων καθόλου.

Ηθοποιοί και κινηματογραφιστές από την ομάδα ταινιών ROMA

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τορόντο 2018 -

Συνομιλία στο IMDb για την ταινία ROMA

εξαιρετικές υποψηφιότητες για Όσκαρ Ρόμα

Απεικόνιση και σκηνή ταινίας από τη ROMA

Οι υποψηφιότητες για Όσκαρ μιλούν για τις υποψηφιότητες για Ρώμα