εσωτερικό παιδικού δωματίου μοντέρνο μονό κρεβάτι

Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές για ελκυστικούς εσωτερικούς χώρους παιδικού δωματίου. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά χρώματα και υφές, να χρησιμοποιήσετε πρωτότυπα χαλιά και διακοσμήσεις τοίχων, να οργανώσετε όμορφα έπιπλα και λαμπερά αξεσουάρ, αλλά το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε σε αυτό το δωμάτιο είναι η κούνια. Το πιο σημαντικό καθήκον για όλους τους γονείς κατά την επίπλωση του παιδικού δωματίου είναι να επιλέξουν το σωστό κρεβάτι που είναι άνετο, ασφαλές και ταυτόχρονα μοντέρνο και κομψό.

Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε δύο εξαιρετικά μοντέλα από την εταιρεία σχεδιαστών Mimondo, τα οποία είναι ιδανικά για κάθε εκλεπτυσμένο εσωτερικό παιδικού δωματίου. Αυτά τα κρεβάτια έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν τέλεια άνεση και μέγιστη λειτουργικότητα. Το πρώτο μοντέλο είναι κύμα 1 – μονό κρεβάτι και το δεύτερο – κύμα 2. Είναι κουκέτα για δύο παιδιά. Αυτό το κρεβάτι έχει εξαιρετικό σχεδιασμό και θα μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι δημιουργήθηκε από αρχιτέκτονες. Η ώρα του ύπνου θα μετατραπεί σε πραγματική περιπέτεια ευχαρίστησης και διασκέδασης. Και αυτή είναι μια πολύ πρακτική λύση για γονείς που δυσκολεύονται να βάλουν τα παιδιά τους στο κρεβάτι. Τα μικρά μπορούν όχι μόνο να κοιμούνται εκεί, αλλά και να παίζουν, να σκαρφαλώνουν και να κρύβονται.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη να ανησυχείτε για την ασφάλεια των παιδιών σας. Δεν αξίζει καν να το σκεφτούμε. Αυτό είναι ένα πολύ σταθερό και ασφαλές κρεβάτι. Μπορείτε να ρωτήσετε τα παιδιά σας και σίγουρα θα το επιβεβαιώσουν.

Τα κρεβάτια από το Mimondo είναι βαμμένα σε ουδέτερο λευκό χρώμα και έτσι είναι κατάλληλα τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια. Θα προσθέσουν μια πινελιά ευθυμίας και πρωτοτυπίας στο εσωτερικό του παιδικού δωματίου και σίγουρα θα αρέσουν στα πιτσιρίκια σας. Κοιτάξτε τις εικόνες και να είστε ειλικρινείς – δεν θέλετε να επιστρέψετε στα παιδικά σας χρόνια?

Υπέροχο εσωτερικό παιδικού δωματίου με την κουκέτα του Mimondo, το οποίο είναι ιδανικό για παιχνίδι και διασκέδαση

εσωτερικό παιδικού δωματίου ελκυστικό κουκέτα

εσωτερικό παιδικού δωματίου μοντέρνο μονό κρεβάτι