σχεδιαστής κρεμαστά φώτα μπλε πορτοκαλί φώτα Tull Tommaso Caldera

κκλασικά κρεμαστά φώτα σε μια νέα ερμηνεία

Ο καθένας από εμάς γνωρίζει τα υπέροχα μεταλλικά φώτα από παλαιότερα σπίτια ή από ταινίες. Στις μέρες μας εξακολουθούν να υπάρχουν και είναι εξαιρετικά χρήσιμα επίσης.

Όταν συζητήσαμε το θέμα για το Freshideen, οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν της γνώμης ότι η πρώτη ένωση που εμφανίζεται όταν τους κοιτάζουμε είναι ένα εργαστήριο.

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό οφείλεται στη βιομηχανική εμφάνιση. Αλλά με αυτόν τον λαμπτήρα, που πρόκειται να σας παρουσιάσουμε σήμερα, ο τρόπος με τον οποίο το αντιλαμβάνεστε θα αλλάξει. Τουλάχιστον έτσι νιώσαμε.

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι αυτός ο τύπος φωτιστικών έχει πάψει να θεωρείται κλασικός. Το Tommaso Caldera το έχει «μεταφράσει» στο μοντέρνο. Έχει ονομάσει το νέο του έργο TULL lamp.

Αυτό το μοντέλο σχεδιάστηκε για την εταιρεία Incript. Έχουν χρησιμοποιηθεί στροβιλισμένα μπολ αλουμινίου. Τελικά, αυτός ο συνδυασμός κλασικής αντίληψης και μοντέρνας διάθεσης είναι τέλειος, σωστά;?

Τα κρεμαστά φώτα σχεδιαστών TULL μπορούν να αγοραστούν σε διάφορα μοντέρνα χρώματα

σχεδιαστικά κρεμαστά φώτα Tull Tommaso Caldera

Σε αντίθεση με την αρχική παραλλαγή, το κλουβί δεν προστατεύει τον λαμπτήρα. Μάλλον, έχουμε να κάνουμε με μια γλυπτική λεπτομέρεια σε αυτή την περίπτωση.

Αρχιτεκτονική και σχεδιασμός

σχεδιαστής κρεμαστά φώτα μπλε πορτοκαλί Tull Tommaso Caldera

 Φώτα και έπιπλα σχεδιαστών

λαμπτήρες και φωτιστικά κρεμαστά φώτα μπλε πορτοκαλί φώτα Tull Tommaso Caldera

Φανταστείτε το παιχνίδι σκιών που προκαλεί αυτή η λάμπα. Τα έχουμε δει και πιστέψτε μας: Είναι μοναδικά.

Αυτός ο λαμπτήρας φαίνεται τόσο απλός που δύσκολα μπορείς να φανταστείς πόση δουλειά κρύβεται πίσω του. Ο σχεδιαστής έχει βάλει όλη του την προσπάθεια και τη φαντασία στο σχεδιασμό αυτών των μοντέρνων φώτων.

Ο σχεδιαστής Tommaso Caldera εργάζεται στο έργο

λαμπτήρες και φωτιστικά κρεμαστό κόσμημα σχεδιαστής Tull σχεδιαστής Tommaso Caldera στη δουλειά

Στην καριέρα του, ο σχεδιαστής χαρακτηρίζεται από τη σύγχρονη προσέγγισή του στις κλασικές μεταλλουργίες. Απλά φανταστείτε πόσο υπέροχη θα φαίνεται αυτή η λάμπα πάνω από το νησί της κουζίνας. Και τι υπέροχη εικόνα θα προέκυπτε αν χρησιμοποιούσατε μερικά από αυτά τα φωτιστικά σχεδιαστών σε διαφορετικά χρώματα μαζί.

Κλασικό και μοντέρνο ταυτόχρονα

αρχιτεκτονική και σχεδιαστής κρεμαστά φώτα Tull φώτα Tommaso Caldera

Υπάρχει πολλή δουλειά σε αυτό το σχέδιο σχεδιαστών  

  σχεδιαστικά κρεμαστά φώτα Tull φώτα σχεδιασμού στούντιο Tommaso Caldera