σύμβολο τροχός τύχης

Ο τροχός της μοίρας και τα σημάδια του

Πιστεύουμε ότι ο εσωτερισμός έχει πολλές θετικές επιπτώσεις στον σύγχρονο άνθρωπο. Αλλά όπως όλα τα άλλα πράγματα, πάρα πολύ από αυτό μπορεί επίσης να βλάψει. Έχουμε λοιπόν σύντομες οδηγίες για τον τρόπο χρήσης αυτού του στοιχείου:

Ποια είναι η θέση σας για τον εσωτερισμό?

μοίρα μοίρα εσωτερική ενέργεια

Είναι η μαύρη γάτα ένα σημάδι της μοίρας?

ρόδα της τύχης μαύρη γάτα

– Αποδεχτείτε μόνο ό, τι σας φαίνεται σχετικό.

– Διάκριση μεταξύ διαίσθησης και δεισιδαιμονίας (τα σημάδια πρέπει να ερμηνεύονται ξεχωριστά – η μαύρη γάτα και ο αριθμός 13 μπορεί να σημαίνουν κάτι εντελώς διαφορετικό για εσάς από ό, τι για τους άλλους ανθρώπους)

Είσαι προληπτικός;?

τροχός τύχης αριθμός 13

Όταν μια μαύρη γάτα διασχίζει το δρόμο σου …

μοίρα μοίρα δεισιδαιμονία μαύρη γάτα

– Αναζητήστε τη μέση λύση ανάμεσα στο συναίσθημα και τη διάνοια. αν έχουμε και τα δύο, τότε χρειαζόμαστε και τα δύο!

Συναισθήματα έναντι λογικής

μοίρα σημάδια συναισθήματα λόγος

– Να θυμάστε ότι η ελεύθερη βούληση αναγνωρίζεται σε όλες τις θρησκείες και τις πεποιθήσεις και έχει πολύ σημαντικό νόημα! Έτσι δεν είστε καταδικασμένοι ή αφοσιωμένοι σε τίποτα και έχετε πάντα την ευκαιρία να κάνετε τα πράγματα καλύτερα και, δυστυχώς, επίσης χειρότερα! Μην μεταφέρετε λοιπόν την ευθύνη για τη μοίρα σας σε κάποιον άλλο μέσω του εσωτερικού.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη ζωή του

τροχός της μοίρας αποφάσεις νομίσματος

– Τα αρνητικά συναισθήματα μπορούν επίσης να έχουν καθαρά ψυχολογικούς λόγους που μπορούν να αναλυθούν και να ξεπεραστούν. ελέγξτε το πριν αποφύγετε μια κατάσταση καθαρά ενστικτωδώς και ίσως χάσετε μια σημαντική ευκαιρία από τον καταπιεσμένο φόβο!

Να είσαι γενναίος

τροχός της μοίρας φοβούνται την επιτυχία να είναι ενεργός

Ξεπεράστε τους φόβους σας

ο τροχός της μοίρας ξεπέρασε το φόβο

Διαβάστε σωστά τα σήματα και τις πινακίδες

Σήμερα θέλουμε να στραφούμε στο θέμα “Σήματα και σημάδια ευτυχίας”. Εάν μάθετε να τα ερμηνεύετε σωστά, τότε πιθανότατα μπορείτε να βελτιώσετε πολλά πράγματα στη δική σας ζωή και συναισθήματα. Φυσικά, δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πλήρως αυτό το θέμα στη σημερινή ανάρτηση. Άλλωστε, προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα πιο κοινά σήματα και σημάδια ευτυχίας.

Να πάρει τη σωστή απόφαση

ο τροχός της τύχης κάνει τις σωστές αποφάσεις

Η σωστή επιλογή

Ετσι ώστε ρόδα του Μοίρα γυρίζει υπέρ σας, θα πρέπει να μάθετε να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις στη ζωή σας. Ποια επιλογή βρίσκετε χαρά και ενθουσιασμό; Είναι αυτό ίσως το πιο κατάλληλο για εσάς!

Τι είναι σωστό, τι λάθος?

το σημάδι της μοίρας λαμβάνουν αποφάσεις

Αλλά πριν επιλέξετε κάτι, θα πρέπει επίσης να ελέγξετε αν τα άσχημα συναισθήματα ίσως δεν σχετίζονται με κάποιο φόβο και αν πραγματικά σας κρατάει αυτό και όχι το έντερο.

Τι να κάνω…?

ο τροχός της τύχης λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις

Or ίσως είναι μια μεγάλη πρόκληση και απλώς δεν έχετε την τάση να ασκείτε τον εαυτό σας; Σκεφτείτε αν δεν αξίζει τον κόπο αυτή τη φορά.

Πρέπει να κάνω πάρα πολλά πράγματα?

Εάν μια ενέργεια σας φέρνει άσχημα συναισθήματα και συναισθήματα, τότε πρέπει να αλλάξετε κάτι. Ακόμα κι αν όλα τα σημάδια της κοινής λογικής δείχνουν ότι η απόφαση είναι καλή, μπορεί να υπάρχουν πέτρες κάτω από την επιφάνεια του νερού, από τις οποίες έχετε ένα διαισθητικό προαίσθημα … Εδώ, επίσης, είναι σημαντικό να δείτε αν υπάρχει μεγάλος φόβος πίσω του ολόκληρος κολλημένος. Μπορεί να αντιμετωπίσετε την όλη κατάσταση με περιστάσεις που σας θυμίζουν κάτι αρνητικό από το παρελθόν?

Η επιτυχία είναι ένα καλό σημάδι

… Οι αποτυχίες θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ότι πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση επειδή αυτό ρόδα του Μοίρα έχει άλλα σχέδια για εσάς. Αλλά ίσως οι δυσκολίες είναι απλώς εκεί για να ενισχύσουν τη θέλησή σας για μεταγενέστερες επιτυχίες ή να σας δείξουν τις δικές σας αδυναμίες.

Έχετε επιτυχία ή αποτυχία στη δουλειά, εξαρτάται από εσάς

μοίρα μοίρα φόβο επιτυχία

Γνωστά τραγούδια, όνειρα, επαναλαμβανόμενοι χαρακτήρες

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πιστεύετε ότι αυτά τα πράγματα δεν συνέβησαν τυχαία και σας υποδεικνύουν. Αλλά πρέπει να μάθετε να το χρησιμοποιείτε υγιεινά. Μόλις αρχίσετε να έχετε κρίση πανικού από δυσμενείς αριθμούς, τότε έχετε ξεπεράσει αυτό το όριο. Θα πρέπει να τα βλέπετε όλα ως σημάδι και όχι ως προκαταρκτική απόφαση. Εάν ένα ζώδιο προβλέπει κάτι κακό για εσάς, είναι λογικό. Πρέπει να το βρεις και μετά θα είσαι πολύ καλύτερος μακροπρόθεσμα!