Οι μακρές διακοπές τελείωσαν και τώρα τελείωσε επιτέλους με την τεράστια ποσότητα φαγητού και με λίγη άσκηση. Ακόμα κι αν είναι ανοιχτά μόνο τα σούπερ μάρκετ αυτή τη στιγμή, μπορείτε να προσπαθήσετε να επαναφέρετε το σώμα σας σε φόρμα και να ανακτήσετε την καλή σας διάθεση. Σήμερα επιλέξαμε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής για εσάς που φαίνεται εύκολο να εφαρμοστεί. Με αυτό το πρόγραμμα διατροφής μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε καλά αποτελέσματα. Σε αντίθεση με όλες τις άλλες δίαιτες ή υγιεινές συμβουλές, η φόρμουλα 2 + 2 + 4 αλλάζει ολόκληρες τις διατροφικές σας συνήθειες. Ο τύπος 2 + 2 + 4 δημιουργεί έναν άνετο ρυθμό που μπορεί να ακολουθήσει οποιοσδήποτε. Επιπλέον, έχετε τακτικά την ευκαιρία να συγκρίνετε, να εξετάσετε και να αποφασίσετε πώς θα συνεχίσετε να διαμορφώνετε την καθημερινότητά σας. Ο χρόνος μετά την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποδεικνύεται κατάλληλος για αποτοξίνωση και απώλεια βάρους και θα θέλαμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το αποτελεσματικό πρόγραμμα αθλητισμού και διατροφής.

Το νέο σχέδιο υγιεινής διατροφής είναι 2 + 2 + 4

σχέδιο υγιεινής διατροφής 2 + 2 + 4 υγιεινή διατροφή

Ισορροπημένο φαγητό, τακτική άσκηση και ακόμη και χρόνος για να ξεκουραστείτε πραγματικά από αυτό

σχέδιο υγιεινής διατροφής 2 + 2 + 4 υγιεινή διατροφή

Τι ακριβώς είναι το σχέδιο υγιεινής διατροφής 2 + 2 + 4 και πώς εφαρμόζεται?

Ένα απίστευτο ποσό γράφεται για υγιεινούς τρόπους ζωής, άσκηση και δίαιτα. Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι προσπαθούν για μια ισορροπία στη ζωή και πολλοί αναζητούν το βέλτιστο διατροφικό πλάνο για να συνδυάσουν με την εβδομαδιαία τους άσκηση. Χωρίς αμφιβολία, πολλές από τις δίαιτες παράγουν ορατά αποτελέσματα. Δυστυχώς, πολλές από τις δίαιτες είναι αποτυχημένες και γίνεστε ακόμα πιο άθλιοι από ό, τι πριν. Σε πολλές περιπτώσεις βιώνετε ένα φαινόμενο yo-yo μετά από πολλές δίαιτες. Ωστόσο, αυτό εξαιρείται στον τύπο 2 + 2 + 4 και γι ‘αυτό το βρίσκουμε τόσο κατάλληλο και εύκολο στην εφαρμογή.

Το φαγητό πρέπει να είναι ποικίλο, εποχιακό και φρεσκομαγειρεμένο 

σχέδιο υγιεινής διατροφής 2 + 2 + 4 ποικίλη τροφή

Η ποδηλασία είναι ένας από τους καλύτερους τύπους άσκησης για αντοχή και φυσική κατάσταση

σχέδιο υγιεινής διατροφής 2 + 2 + 4 ποδήλατο βόλτα με ποδήλατο

Ο τύπος προβλέπει προπόνηση δύναμης δύο φορές την εβδομάδα και προπόνηση αντοχής δύο φορές την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι σκόπιμο να έχετε και να τηρείτε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής. Τρώτε σε καθορισμένες ώρες και βεβαιωθείτε ότι τρώτε ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Πίνετε αρκετό αλατούχο νερό και βοηθήστε το σώμα να απαλλαγεί από το βάρος.

Μπορείτε να κάνετε τζόκινγκ στον άνεμο και τον καιρό και έτσι αυξάνεται η αντοχή σας

σχέδιο υγιεινής διατροφής 2 + 2 + 4 τζόκινγκ

Εκπαιδεύστε το στομάχι σας και πάντα διορθώστε και βελτιώστε τη στάση σας 

σχέδιο υγιεινής διατροφής 2 + 2 + 4 fitnes στο σπίτι

Υγιεινή διατροφή και επίπεδο στομάχι

Είναι απίστευτο πόσοι άνθρωποι θεωρούν ότι το επίπεδο στομάχι είναι καθαρά ελκυστικό. Ένα καλά εκπαιδευμένο στομάχι είναι αναμφίβολα ελκυστικό και ακόμη και σέξι, αλλά είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι καλής πέψης σε ένα υγιές σώμα. Όλα στο σώμα αλληλεπιδρούν και ξεκινώντας με μια κακή στάση μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στην πλάτη, αναπνευστικές διαταραχές και πεπτικά προβλήματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό να ασκείτε τακτικά το στομάχι και την πλάτη σας. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αυτό θα έχει επίσης αντίκτυπο στη βελτίωση της γενικής κατάστασης. Ως αποτέλεσμα, έχετε μια μόνιμα καλή διάθεση και μια αξιοσημείωτη όρεξη για ζωή.

Οι μύες της ραχοκοκαλιάς και της πλάτης χρειάζονται τακτική άσκηση και διατάσεις 

σχέδιο υγιεινής διατροφής 2 + 2 + 4 κοιλιακές ασκήσεις

Προπόνηση δύναμης και αντοχής σύμφωνα με τον τύπο 2 + 2 + 4 κατά το κλείδωμα της κορώνας

Είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού της κορώνας, όλοι υποφέρουμε από έλλειψη άσκησης, μυϊκή ένταση ή συχνά έχουμε ένα βαρύ συναίσθημα στο στομάχι μας. Ο κανονισμός για το γραφείο του σπιτιού δεν το καθιστά ευκολότερο και η μονότονη ζωή με περιορισμένη κίνηση γίνεται σιγά σιγά όλο και πιο αισθητή. It’sρθε η ώρα να γυρίσετε τα τραπέζια και να κάνετε κάτι για τη δική σας ευημερία. Για να εκπαιδεύσετε την αντοχή, πρέπει να είστε δραστήριοι για 30 λεπτά δύο φορές την εβδομάδα.

Μια καλή προπόνηση και προσεκτικά συνδυασμένο φαγητό δημιουργούν τη βάση μιας υγιούς ζωής 

σχέδιο υγιεινής διατροφής 2 + 2 + 4 ζείτε υγιείς

Οι ερευνητές συνιστούν τη διαίρεση αυτού του χρόνου με δύο για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Τρέξιμο, τζόκινγκ ή ποδήλατο μπορεί να γίνει παρά το Corona. Η προπόνηση δύναμης αφορά συγκεκριμένα την οικοδόμηση μυών. Εδώ ο χρόνος δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 60 λεπτά. Οι ασκήσεις ποδιών-γλουτών-κοιλιακών μπορούν να είναι μια θαυμάσια εισαγωγή δύο φορές την εβδομάδα. Με βάρη μπορείτε να εκπαιδεύσετε την πλάτη σας και να δυναμώσετε το κάτω μέρος της πλάτης. Όταν τελικά νιώσετε ξανά ασφαλείς, ξεκινήστε να πηδάτε σχοινί!

Πηδώντας σχοινί εκπαιδεύετε όλους τους μυς σας με παιχνιδιάρικο τρόπο 

σχέδιο υγιεινής διατροφής 2 + 2 + 4 προπόνηση αντοχής

Η προπόνηση δύναμης μπορεί επίσης να γίνει έξω από το γυμναστήριο 

σχέδιο υγιεινής διατροφής 2 + 2 + 4 προπόνηση δύναμης

Το γραφείο στο σπίτι και η έλλειψη άσκησης

Με κάθε αλλαγή πρέπει να αφήνετε τη ζώνη άνεσής σας και να αναδιοργανώνετε την καθημερινότητα ανάλογα με τις περιστάσεις. Παρά το κλείδωμα, μπορείτε να τηρήσετε τα παλιά ραντεβού και να κάνετε πάντα αθλήματα τις συνηθισμένες ώρες, τώρα στο σπίτι. Δεν είναι το ίδιο, αλλά είναι καλύτερο από το να επιτρέπεται ένας καθιστικός τρόπος ζωής, ο οποίος μπορεί να έχει τρομερές, ακόμη και δυσάρεστες συνέπειες.

Όταν προπονείστε χωρίς εκπαιδευτή, είναι απαραίτητο να διασφαλίσετε ότι οι ασκήσεις εκτελούνται σωστά 

σχέδιο υγιεινής διατροφής 2 + 2 + 4 ασκήσεις

Χαρίστε στον εαυτό σας πολύτιμο φαγητό και ετοιμάστε πάντα το φαγητό σας φρέσκο 

πρόγραμμα υγιεινής διατροφής 2 + 2 + 4 κεχρί υγιεινής διατροφής

Ο τύπος 2 + 2 + 4 δημιουργεί έναν φυσικό ρυθμό που μπορείτε να συνηθίσετε γρήγορα 

σχέδιο υγιεινής διατροφής 2 + 2 + 4 προπόνηση με βάρη στο σπίτι

Timeρα να αναλογιστούμε και να αντιληφθούμε την αλλαγή

Όποιος είναι εξοικειωμένος με τη γιόγκα γνωρίζει ότι στο τέλος κάθε συνεδρίας υπάρχει ένας χρόνος για χαλάρωση και επίγνωση. Για άλλους είναι διαλογισμός, για άλλους είναι καθαρή χαλάρωση και στην πραγματικότητα είναι ένας τρόπος να παρατηρήσετε τις αλλαγές στο σώμα και να τις καλωσορίσετε. Το πρόγραμμα διατροφής 2 + 2 + 4 είναι δομημένο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε από την προπόνηση και την υγιεινή διατροφή. Έχετε τρεις ολόκληρες ημέρες την εβδομάδα για να φάτε και να ζήσετε ξανά “κανονικά”.

Μετά από τέσσερις ημέρες προπόνησης και υγιεινής διατροφής, έχετε ακόμα 3 ημέρες την εβδομάδα για να ζήσετε ξανά «κανονικά»

σχέδιο υγιεινής διατροφής 2 + 2 + 4 διάλειμμα

Στις τρεις ελεύθερες ημέρες μπορείτε να είστε όπως συνήθως στην καθημερινή ζωή

σχέδιο υγιεινής διατροφής 2 + 2 + 4 διακοπές μπύρα

Το πρόγραμμα υγιεινής διατροφής είναι πολύ ανθρώπινο και με αυτό μπορείτε να αναπτύξετε τον δικό σας ρυθμό ζωής. Αυτό θα οδηγήσει σε μια ενεργή και υγιή ζωή, η οποία στην πραγματικότητα ορίζεται ως ευτυχία. Και ποιος δεν θέλει να ζήσει ευτυχισμένος; Ο τύπος 2 + 2 + 4 είναι αποτελεσματικός γιατί συνδυάζει μια ισορροπημένη διατροφή με αρκετή άσκηση. Μπορείτε να κάνετε αθλήματα (προσωρινά) χωρίς γυμναστήριο και μια υγιεινή διατροφή είναι στην πραγματικότητα εξ ολοκλήρου στα χέρια μας. Δεν είναι τυχαίο ότι λέγεται ότι «ο καθένας είναι ο δημιουργός της δικής του ευτυχίας». Με υγιείς συνήθειες, θα μπορείτε να διατηρήσετε το βάρος των ονείρων σας μακροπρόθεσμα.

Μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας όλη την ελευθερία κινήσεων που διαφορετικά αγαπάτε 

πρόγραμμα υγιεινής διατροφής 2 + 2 + 4 ημέρες άσκηση

Όλα είναι καλά αρκεί να επιστρέψετε στην προπόνηση 

σχέδιο υγιεινής διατροφής 2 + 2 + 4 προπόνηση στο σπίτι

σχέδιο υγιεινής διατροφής 2 + 2 + 4 ασκήσεις επίπεδο στομάχι