Κινέζικο ωροσκόπιο 2016 ζώδιο

Ωροσκόπιο 2016

Μπορείτε να βρείτε ένα λεπτομερές ωροσκόπιο για το 2016 για όλα τα ζώδια στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε ακόμη να βρείτε δύο παραλλαγές – μία κοινή και μία σε συνδυασμό με τα κινέζικα ζώδια.

Τώρα θα θέλαμε να σας κάνουμε μια μικρή εισαγωγή σε αυτό το θέμα.

Υπάρχουν πάντα κάποιες τάσεις που είναι λίγο πολύ γενικές.

Όλα στο ωροσκόπιο για το 2016 υποδηλώνουν ότι αυτό το έτος θα συνδεθεί με πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την ευκαιρία να δούμε το νόημα των ανησυχιών μας.

Έτσι είναι τα αστέρια σας το 2016

Κινέζικο ωροσκόπιο ζώδιο 2016

Σύμφωνα με το κινεζικό ωροσκόπιο, το 2016 είναι η χρονιά του φλογερού κόκκινου πιθήκου. Αυτός είναι ο μεταφυσικός συμβολισμός του ανθρωπογενούς παράγοντα. Με άλλα λόγια, αυτή είναι η χρονιά της ανθρωπότητας. Το κινεζικό νέο έτος ξεκινά στις 02/07/2016 και τελειώνει στις 27/01/2017. Γενικά, μπορεί να ειπωθεί ότι ο πίθηκος αντιστοιχεί στο στοιχείο του μετάλλου. Ο πίθηκος πρέπει να ενθαρρύνει τις προσπάθειές μας να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του κόσμου. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην υποτάσσουμε την πραγματικότητα στη θέλησή μας. Μάλλον, πρέπει να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε αρμονία με το σύμπαν.

Διαφορετικά στοιχεία: φωτιά, γη, αέρας, νερό

κινεζικό ωροσκόπιο 2016 ζωδιακά στοιχεία

Επιστήμονες και διανοούμενοι

Το 2016 τα αστέρια θα ενθαρρύνουν τους ερευνητές, ανθρώπους με περιπετειώδες πνεύμα και όλους όσους δεν τους αρέσουν τα στατικά. Η ποικιλία, οι αλλαγές και η έρευνα είναι όλα στη μόδα τώρα. Ανεξάρτητα από τα μεμονωμένα ζώδια, ο καθένας από εμάς πρέπει να προσπαθήσει να τα πάει καλύτερα στη δουλειά του. Προσπαθήστε να κάνετε σταθερή πρόοδο σε οποιονδήποτε τομέα. Για μερικούς, αυτό μπορεί να σημαίνει περισσότερη τακτοποίηση στο σπίτι, για άλλους – αναρρίχηση σε μια κορυφή βουνού.

Το έτος πρέπει να θεωρηθεί συμβολικά σαν αναρρίχηση. Μη φοβάστε να ανεβείτε όλο και πιο ψηλά! Θα ανακαλύψετε νέους και νέους ορίζοντες.

Φλογερά στοιχεία – Κριός, Λέων Τοξότης

Τα φλογερά στοιχεία είναι γνωστά για την ιδιοσυγκρασία και τα έντονα συναισθήματα. Φέτος θα εκπλαγείτε από τις δυνατότητες της συναισθηματικής σας ενέργειας. Αυτό το οφείλουμε στην υψηλότερη δυναμική του ηλιακού συστήματος. Ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης μεταμορφώνονται και δείχνουν κοινή λογική στις περισσότερες περιπτώσεις.

Δράστε λογικά: το νέο σύνθημα των πύρινων ζωδίων

Ζωδιακές εικονογραφήσεις Pietari Post Ωροσκόπιο Κριού 2016

Ζωδιακές εικονογραφήσεις Pietari Post Ωροσκόπιο Λέοντα 2016 Pietari Post ζωδιακές απεικονίσεις Τοξότης ωροσκόπιο 2016

Στοιχεία νερού – Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

Ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθείς αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις που σχετίζονται με την εσωτερική πλευρά της ζωής. Πολύ πιθανό να πραγματοποιήσετε το μεγάλο σας όνειρο το 2016. Τα στοιχεία του νερού θα το επιτύχουν σε μεγάλο βαθμό χάρη στην αυξημένη διαίσθησή τους. Οι άνθρωποι στο ζώδιο του στοιχείου νερό έχουν σχεδόν άπειρες δυνατότητες για πνευματική πρόοδο.

Νέες προκλήσεις για τα ζώδια Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς

Ζωδιακές εικονογραφήσεις Pietari Post Ωροσκόπιο καρκίνου 2016

Pietari Post ζωδιακές απεικονίσεις Σκορπιός ωροσκόπιο 2016

Ζωδιακές εικονογραφήσεις Pietari Post Ωροσκόπιο Ιχθύ 2016

Στοιχεία αέρα – Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι

Οι Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Υδροχόος γενικά έχουν λίγα προβλήματα που σχετίζονται με την αγάπη. Φυσικά ο καθένας έχει τη δική του ατομικότητα και τα πράγματα σχετίζονται με πολλούς παράγοντες. Μπορείτε να εναρμονίσετε όλες τις ανθρώπινες συνθήκες φέτος.

Ακόμα κι αν υπάρχουν απογοητεύσεις, συμβαίνουν την κατάλληλη στιγμή.

Αρμονία στη σχέση 

Pietari Post ζωδιακές απεικονίσεις Δίδυμοι ωροσκόπιο 2016

Pietari Post ζωδιακές απεικονίσεις Ζυγός ωροσκόπιο 2016

Pietari Post ζωδιακές απεικονίσεις Υδροχόος ωροσκόπιο 2016

Γήινα στοιχεία – Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

Τα γήινα στοιχεία υπόκεινται σε σχετικά μικρή επίδραση των άστρων. Τουλάχιστον σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες ζωδίων. Ο υδράργυρος παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο. Αυτός ο πλανήτης θα επηρεάσει πολύ τη δυναμική των ανθρώπων με ένα γήινο στοιχείο. Πρόκειται για άτομα με ζώδια Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως. Θα τα καταφέρετε όλα με σχετική ευκολία το επόμενο έτος. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με το να μην κάνουμε τίποτα. Αυτοί οι άνθρωποι δημιουργούν μερικές ριζικές αλλαγές στην πνευματική τους ανάπτυξη.

Στην επίδραση του Ερμή

Pietari Post ζωδιακές απεικονίσεις Ταύρος ωροσκόπιο 2016

Pietari Post Zodiac Illustrations Virgo Ωροσκόπιο 2016

Pietari Post Zodiac Illustrations Αιγόκερως Ωροσκόπιο 2016

* Δικαιώματα εικόνας (ζωδιακές απεικονίσεις):

© Pietari Posti