Ξέρετε, τίποτα δεν είναι όπως ήταν φέτος. Φυσικά, αυτό ισχύει και για τις Απόκριες. Επειδή με τον αυξανόμενο αριθμό λοιμώξεων στις περισσότερες ομοσπονδιακές πολιτείες, όλοι ανησυχούν ήδη για το πώς πρέπει να πάει το πάρτι. Δυστυχώς, η πανδημία του κορωνοϊού δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά γίνεται ξανά πρωτοσέλιδο. Παρ ‘όλα αυτά, το Halloween δεν πρέπει να ακυρωθεί αυτό καθαυτό. Ωστόσο, πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί και υπεύθυνοι. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα συνήθη μέτρα ασφαλείας που όλοι γνωρίζουμε. Οι μάσκες προσώπου είναι σαφώς μία από τις πιο σημαντικές από αυτές.

Το Halloween 2020 γιορτάζεται λίγο διαφορετικά

Απόκριες μάσκες στόματος 2020 κορονοϊός

Γιορτάστε το Halloween 2020 με μάσκες προσώπου?

Δεν είναι ακόμη σαφές ποιες μεγάλες εκδηλώσεις του Halloween θα ακυρωθούν φέτος. Ορισμένοι διοργανωτές θα ήθελαν να περιμένουν λίγο και να αποφασίσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για πολλά ομοσπονδιακά κράτη υπάρχει απαίτηση μάσκας, αλλά ακόμη και σε μέρη όπου αυτό δεν έχει εισαχθεί, είναι σκόπιμο να φοράτε μάσκες προσώπου κατά την κοινωνικοποίηση.

Οι συνηθισμένες μάσκες αποκριών, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν μόνο ως ανατριχιαστικές διακοσμήσεις, δεν εννοούνται με αυτό. Αυτά δεν έχουν τις προστατευτικές ιδιότητες της κατάλληλης προστασίας του στόματος και της μύτης. Συνιστάται λοιπόν να φοράτε μάσκα προσώπου συμβατή με κορώνα και στη συνέχεια να την εκτυπώνετε με μοτίβα αποκριών. Or να φορέσετε αναπνευστήρα κάτω από τη διακοσμητική μάσκα αποκριών. Στη δεύτερη περίπτωση, θα πρέπει να το δοκιμάσετε εκ των προτέρων για να δείτε αν μπορείτε να αναπνεύσετε εύκολα. Αυτή η παραλλαγή δεν μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιηθεί για παιδιά. Θα ήταν πολύ καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια κανονική μάσκα προσώπου, η οποία στη συνέχεια ταιριάζει με το κοστούμι ως προς το χρώμα ή το θέμα.

Το κοστούμι μπορεί ακόμη και να συμπληρωθεί με έναν πρωτότυπο τρόπο με μια μάσκα προσώπου

μάσκες προσώπου κοστούμια αποκριών orignelle

Περισσότερες συμβουλές και ιδέες για το Halloween κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού

Εάν γιορτάζετε το πάρτι τρόμου μόνο με μια μικρή οικογένεια ή με τους συγκάτοικους σας, τότε φυσικά δεν χρειάζεστε μάσκα προσώπου. Ωστόσο, σε εκδηλώσεις με πολλά άτομα, ο κίνδυνος μόλυνσης αυξάνεται και απλά προστατεύεστε πολύ καλύτερα με μάσκα προσώπου και γάντια. Οι υπεύθυνοι εορτασμοί περιλαμβάνουν επίσης άλλα μέτρα που πρέπει να λάβετε υπόψη για να ελαχιστοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τον κίνδυνο μόλυνσης.

Μπορείτε να προσθέσετε με δεξιοτεχνία το αναπνευστήρα στο ντύσιμο του Halloween

συμβουλές μάσκας προσώπου αποκριών 2020

φάρσα ή κέρασμα?

Η παραδοσιακή συλλογή γλυκών είναι απλώς μέρος του Halloween για παιδιά. Με λίγη προσοχή, αυτό μπορεί να εφαρμοστεί και φέτος. Είναι καλύτερο να μην στέλνετε τα παιδιά σας από σπίτι σε σπίτι μόνοι, αλλά μάλλον να πηγαίνετε μαζί τους. Κάθε παιδί πρέπει να κουβαλάει ένα καλάθι με τα γλυκά και να το τοποθετεί μπροστά από την πόρτα κάθε σπιτιού πριν χτυπήσει το κουδούνι. Αυτό θα κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο ασφαλείς και γεμίζουν ήρεμα το καλάθι με γλυκά.

Έτσι τα παιδιά σας προστατεύονται καλύτερα όταν συλλέγουν γλυκά

κόλπο ή κέρασμα αποκριών 2020

Αφού επιστρέψετε εσείς και τα παιδιά σας στο σπίτι, είναι σημαντικό να απολυμάνετε προσεκτικά όλα τα χέρια. Μην αφήνετε τα πιτσιρίκια να τελειώσουν τα μαζεμένα γλυκά αμέσως, αλλά αφήστε τα σε ένα ευάερο μέρος στο σπίτι ή στο μπαλκόνι για περίπου 1 εβδομάδα. Αυτό ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ιών στη συσκευασία. Και ναι, φυσικά, συλλέξτε μόνο τυλιγμένες καραμέλες!

Τρομακτικό κυνήγι θησαυρού αποκριών

Για τα παιδιά, όπως το κυνήγι αυγών το Πάσχα ή το κυνήγι θησαυρού στο πάρτι γενεθλίων των παιδιών, μπορείτε επίσης να οργανώσετε ένα φρικιαστικό και συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού αποκριών στον κήπο. Βεβαιωθείτε ότι προσκαλείτε μόνο μερικά παιδιά και ότι διατηρούν απόσταση ασφαλείας 1,5 μέτρων. Στη συνέχεια, κρύψτε γευστικές εκπλήξεις σε όλο τον κήπο, οι οποίες παρέχονται με μερικά ανατριχιαστικά μοτίβα ή φιγούρες. Αυτό σίγουρα θα είναι πολύ διασκεδαστικό για τα παιδιά.

Τα Jack O’Lantern είναι μερικά από τα δημοφιλή μοτίβα για μάσκες προσώπου για τις Απόκριες

μάσκες προσώπου jack o lantern για παιδιά

Απόκριες παρέλαση στην περιοχή

Αντί να συμμετέχετε σε μεγαλύτερα πάρτι αποκριών, φέτος μπορείτε να οργανώσετε μικρότερες παρελάσεις αποκριών, οι οποίες στη συνέχεια πραγματοποιούνται μόνο στη γειτονιά. Έτσι, τα παιδιά δεν θα απογοητευτούν που δεν μπορούν να επιδείξουν τα υπέροχα κοστούμια τους. Στον καθαρό αέρα, το όλο πράγμα όχι μόνο θα είναι πολύ πιο ασφαλές, αλλά σίγουρα θα είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό.

Έτσι, οι γείτονες μπορούν επίσης να θαυμάσουν τα υπέροχα ρούχα

παρέλαση αποκριών με παιδιά 2020

Παρακάτω θα βρείτε άφθονη έμπνευση για τις δικές σας ανατριχιαστικές μάσκες προσώπου για τις Απόκριες. Γιορτάστε όμορφα αλλά υπεύθυνα και μείνετε υγιείς!

Προετοιμαστείτε για ένα αποκριάτικο βράδυ με την οικογένεια στο σπίτι

δημιουργικές μάσκες προσώπου για τις Απόκριες

3D τρομακτικά μοτίβα για τη μάσκα προσώπου σας για τις Απόκριες

Τρισδιάστατες μάσκες προσώπου αποκριές 2020

μάσκες στόματος covid 19 για τις Απόκριες

μάσκες από στόμα τέρας αποκριές 2020

Τα κρανία και οι σκελετοί είναι ότι πρέπει στο φεστιβάλ τρόμου

σκελετός μάσκας αποκριών στόματος

περίτεχνες μάσκες προσώπου αποκριές

μάσκες προσώπου κρανίου αποκριές 2020

Έξυπνη ιδέα στοματοφύλακα με ψεύτικο αίμα

φτιάξτε εύκολα αποκριάτικες μάσκες προσώπου με ψεύτικο αίμα

Τα πλεκτά πράγματα μπορούν επίσης να φαίνονται τρομακτικά

ανατριχιαστικές μάσκες προσώπου κοστούμι αποκριών

Αυτή η ιδέα ανήκει στον σχεδιαστή Mansha Friedrich

κροσέ μάσκες προσώπου απόκριες σχεδιάστρια Mansha Friedrich

Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας στις Απόκριες

Απόκριες 2020 μασκα στοματικου στοματος για κορονοϊο      μάσκες προσώπου για τις αποκριές 2020 Απόκριες τρισδιάστατες μάσκες στόματος

Disney Halloween στόκες μάσκες 2020 covid 19   αποκριες μοτιβες στοματικες μάσκες covid 19

μάσκες αποκριών στόματος 2020 τρομακτικές ιδέες

αστείες μάσκες αποκριών στόματος

μάσκες προσώπου αποκριές 2020

μάσκες προσώπου ιδέες κοστουμιών αποκριών

σκυλί 3d μάσκες στόμα αποκριών

μάσκες στόματος ιδέες κοστουμιών αποκριών  πρωτότυπες ανατριχιαστικές ιδέες μάσκας προσώπου για τις Απόκριες