Τα σφηνάκια με τζίντζερ φαίνονται σε μικρά μπουκάλια χυμού στα ράφια των καταστημάτων υγιεινής διατροφής και γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Αν δεν έχετε δοκιμάσει σφηνάκια με τζίντζερ, τότε πραγματικά έχετε χάσει κάτι. Επειδή η έναρξη της ημέρας με ένα φρέσκο ​​τζίντζερ είναι μια καλή ιδέα που κάνει καλό τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχή. Και το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα τζίντζερ. ΜΑΘΕ ΠΩΣ …

Πόσο υγιεινό είναι το εμβόλιο τζίντζερ?

Συνταγή συνταγής με πιπερόριζα τζίντζερ συστατικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα

Στη συνέχεια, θα αναζητήσουμε τα οφέλη για την υγεία του δημοφιλούς μπαχαρικού και θα δοκιμάσουμε μια συνταγή για σφηνάκια με τζίντζερ. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα σφηνάκι με τζίντζερ μόνοι σας. Μείνετε μαζί του …

Ανακατέψτε συμπυκνωμένο χυμό από ρίζα τζίντζερ με χυμό πορτοκάλι

Τζίντζερ κουρκούμη Συνταγή Οφέλη για την υγεία

Κάντε το δικό σας σφηνάκι με τζίντζερ

Φτιάξτε το δικό σας σφηνάκι τζίντζερ Συνταγή πιέστε χυμό λεμονιού

Γιατί πρέπει να πίνετε ένα σφηνάκι τζίντζερ κάθε μέρα?

Η ρίζα του τζίντζερ δεν χρησιμοποιείται μόνο για τη γεύση των τροφίμων. Ναι, έχει μια υπέροχη, πικάντικη γεύση και μπορεί να προσθέσει γεύση σε κάθε πιάτο, αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που το τζίντζερ αγαπάται τόσο από τους καλοφαγάδες όσο και από τους φυσιοπαθείς. Το τζίντζερ έχει στην πραγματικότητα πολλές υπέροχες ιδιότητες για την υγεία. Σε κινέζικους και ινδικούς πολιτισμούς, το τζίντζερ χρησιμοποιείται ως φαρμακευτικό προϊόν για πάνω από 4.700 χρόνια. Απλώς εγγράφεται τέλεια σε κάθε υγιεινή διατροφή.

Επωφεληθείτε από τα οφέλη για την υγεία της ρίζας τζίντζερ

Συνταγή με τζίντζερ για υγεία ανοσοποιητικό σύστημα

Η μαγεία της ρίζας του τζίντζερ έγκειται στην περιεκτικότητά της σε τζιντζερόλη. Η Gingerol είναι η λιπαρή ρητίνη στη ρίζα. Από τις 115 διαφορετικές χημικές ενώσεις που υπάρχουν στο τζίντζερ, η gingerol είναι η πιο σημαντική από αυτές. Η φήμη του τζίντζερ ως ισχυρού αντιοξειδωτικού και αντιφλεγμονώδους παράγοντα οφείλεται στις gingerols.

Οι βολές με τζίντζερ ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα

Φτιάξτε τη δική σας συνταγή για τζίντζερ που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

Το τζίντζερ καταπρανει τις ενοχλήσεις στο στομάχι και βοηθά στην πέψη

Η ρίζα του τζίντζερ όχι μόνο ηρεμεί το στομάχι, αλλά προάγει και την πέψη. Ανακουφίζει από τα αέρια και τη δυσκοιλιότητα επειδή το τζίντζερ χαλαρώνει τους λείους μυς στα έντερα, βοηθώντας τη μεταφορά τροφής μέσω του πεπτικού σωλήνα. Βελτιώνει επίσης την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών.

Το τζίντζερ μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικά είδη φρούτων

Συνταγή με τζίντζερ λεμόνια και μήλα

Το τζίντζερ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

Ως αντιοξειδωτικό, η ρίζα του τζίντζερ βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και των τοξινών στο σώμα και καθαρίζει το λεμφικό σύστημα. Το λεμφικό σύστημα είναι ουσιαστικά το σύστημα αποχέτευσης του ανθρώπινου σώματος. Αν λοιπόν αυτό είναι αρκετά καθαρό, αποτρέπεται η περαιτέρω συσσώρευση τοξινών στο σώμα. Εάν είστε ήδη άρρωστοι και πονάτε, πάρτε ένα τζίντζερ ή μια γουλιά τσάι τζίντζερ για να σας βοηθήσει να επουλωθείτε γρηγορότερα και να αισθανθείτε καλύτερα. Δεδομένου ότι το τζίντζερ είναι επίσης αντιφλεγμονώδης παράγοντας, καταπρανει την εσωτερική φλεγμονή, οπότε το ανοσοποιητικό σύστημα δεν χρειάζεται να λειτουργεί τόσο έντονα.

Μείνετε υγιείς κάνοντας το δικό σας σφηνάκι με τζίντζερ

Συνταγή Ginger Shot Συνταγή Χυμού Λεμονιού Υγιή Ποτά

Το τζίντζερ καταπολεμά τη μόλυνση

Η ρίζα του τζίντζερ είναι φυσικά αντιμικροβιακή, δηλαδή σκοτώνει τα βακτήρια. Εάν έρχεστε σε τακτική επαφή με βακτήρια, π.χ. όταν οδηγείτε με δημόσια μέσα μεταφοράς ή εργάζεστε στον ιατρικό τομέα, η κατανάλωση τζίντζερ μπορεί να σας προστατεύσει από αυτό. Το τζίντζερ είναι επίσης ένας εξαιρετικός φυσικός αντιμυκητιασικός παράγοντας, επομένως μπορεί να βοηθήσει να σκοτώσει κάθε μυκητιακή λοίμωξη στο σώμα σας.

Χρησιμοποιήστε φυσικές θεραπείες και προστατευτείτε από τον κορονοϊό! 

Συνταγή με πιπερόριζα με λεμόνι μέλι κουρκουμά

Το τζίντζερ διεγείρει το μεταβολισμό

Είτε προσπαθείτε να χάσετε βάρος είτε να αποκτήσετε μυς, μια πρωινή λήψη τζίντζερ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανεβάσετε το μεταβολισμό σας.

Η ρίζα του τζίντζερ προκαλεί στο στομάχι να παράγει περισσότερο οξύ, γεγονός που αυξάνει τον μεταβολισμό. Αυτό το επιπλέον οξύ βοηθά το σώμα να κάψει περισσότερες θερμίδες και λίπος.

Χάστε βάρος με τζίντζερ: Πιείτε ένα σφηνάκι τζίντζερ τακτικά το πρωί με άδειο στομάχι

Συνταγή για λεμόνι με τζίντζερ Οφέλη για την υγεία

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κουρκούμη σε σκόνη

Τζίντζερ Turmeric Shot Συνταγή Υγιεινή Διατροφή

Το τζίντζερ βοηθά το σώμα σας να ανακάμψει γρηγορότερα μετά την άσκηση

Η αποκατάσταση είναι πολύ σημαντική μετά από μια έντονη προπόνηση. Οι μύες σας πρέπει να «επισκευαστούν» μόνοι τους, κάτι που με τη σειρά του χτίζει νέα μυϊκή μάζα και σας κάνει πιο δυνατούς. Χρειάζεστε το σωστό καύσιμο για να ανακάμψετε. Ένα πλάνο τζίντζερ μετά την προπόνηση μπορεί πραγματικά να βοηθήσει σε αυτό γιατί το τζίντζερ είναι ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες. Έτσι το τζίντζερ μπορεί να επιταχύνει αισθητά την ανάρρωση μετά την άσκηση.

Ένα μικρό πλάνο μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην υγεία σας

Συνταγή με τζίντζερ χυμό λεμονιού χυμό πορτοκάλι

Το τζίντζερ ρυθμίζει το σάκχαρο του αίματος

Υψηλά ή χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα μπορεί να προκαλέσουν άγχος, ενεργειακές διαταραχές και ζάλη. Οι διαβητικοί είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς σε αυτά τα συμπτώματα επειδή το σώμα τους δεν είναι σε θέση να ρυθμίσει το σάκχαρο στο αίμα. Το τζίντζερ πράγματι βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και καταπολεμά αυτά τα συμπτώματα. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θέλετε να πιάσετε το candy bar, κάντε αντ ‘αυτού ένα τζίντζερ.

Κρατήστε το χυμό που σας έχει μείνει στο ψυγείο

Φτιάξτε μόνοι σας συνταγή με τζίντζερ συνταγή ανοσοποιητικό σύστημα

Φτιάξτε το δικό σας τζίντζερ – συνταγή

Τα σφηνάκια με τζίντζερ με χυμό λεμονιού είναι ένας υγιεινός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα. Δοκιμάστε να πιείτε αυτό το σφηνάκι τζίντζερ πρώτα το πρωί όταν ξυπνάτε. Το τζίντζερ σας δίνει όλα τα οφέλη που αναφέρονται παραπάνω. Και το λεμόνι έχει αλκαλικές ιδιότητες, οπότε ο χυμός λεμονιού εξισορροπεί το pH στο σώμα. Πολλοί άνθρωποι έχουν υπερβολικά όξινο σώμα, το οποίο είναι τοξικό και μπορεί να οδηγήσει σε πολλά προβλήματα υγείας, όπως κόπωση, ακμή και αύξηση βάρους. Είναι σημαντικό να διατηρείτε το pH του σώματός σας σε ισορροπία. Ο χυμός λεμονιού περιέχει επίσης αντιοξειδωτικά που βοηθούν στον καθαρισμό του ήπατος και του πεπτικού συστήματος. Αυτό βοηθά το σώμα να απελευθερώσει τοξίνες και να χάσει επιπλέον βάρος. Δοκιμάστε αυτό το σφηνάκι με τζίντζερ αύριο το πρωί και πιθανότατα θα εθιστείτε και σε αυτό. Επιπλέον, χρειάζεται μόνο ένα λεπτό για να φτιάξετε αυτό το υγιεινό ποτό!

Τζίντζερ και λεμόνι – Φυσικές πηγές υγείας

Συνταγή με τζίντζερ και χυμό λεμονιού

Συστατικά:

  • 100 γραμμάρια τζίντζερ
  • 3 λεμόνια, χυμένα
  • Μέλι (προαιρετικό), για γεύση

Παρασκευή:

  • Ξεφλουδίστε το τζίντζερ και στη συνέχεια κόψτε το σε κομμάτια.
  • Βάλτε το τζίντζερ και το χυμό λεμονιού σε ένα μπλέντερ κουζίνας και ανακατέψτε καλά.
  • Προσθέστε μέλι και συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να έχετε ένα λείο μείγμα.

Επιπλέον συμβουλή:

Μπορείτε να προσθέσετε μια πρέζα πιπέρι καγιέν. Ακριβώς όπως το τζίντζερ και το λεμόνι, το πιπέρι καγιέν έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Προωθεί την υγιή κυκλοφορία σε όλο το σώμα και είναι απαραίτητο για την υγιή πέψη.

Έτσι, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα ελιξίριο υγείας

Σπιτική Τζίντζερ Turmeric Shot Συνταγή Λεμόνι Ρίζα Τζίντζερ

Σκεφτείτε θετικά και τρώτε υγιεινά 

Φτιάξτε τη δική σας συνταγή με τζίντζερ, ρίζα τζίντζερ λεμονιού

Με αυτόν τον τρόπο προστατεύεστε από ιούς και βακτήρια και παραμένετε υγιείς περισσότερο

Συστατικά και προετοιμασία συνταγής με κουρκούμη τζίντζερ Συνταγή Ginger Shot Οφέλη για την υγείαΤζίντζερ Turmeric Shot Συνταγή Μπουκάλι Ποτά Φτιάξτε σούπερ τζίντζερ συνταγή υπερτροφές του ανοσοποιητικού συστήματος