Οι περισσότεροι από εσάς είναι πιθανώς εξοικειωμένοι με κάποια μορφή αυτού που ονομάζεται ιαπωνική θεραπεία νερού. Με λίγα λόγια, πρόκειται για πόση ζεστού νερού το πρωί με άδειο στομάχι. Αυτός ο τύπος αποτοξίνωσης νερού λέγεται ότι έχει πολλά οφέλη για την υγεία και αναζωογονεί το σώμα και την ψυχή. Σήμερα θα μάθετε περισσότερα για τις επιπτώσεις της ιαπωνικής θεραπείας νερού και πώς να το εκτελέσετε σωστά. Διαβάστε τα πάντα με το δικό σας ρυθμό και, αν θέλετε, δοκιμάστε το μόνοι σας.

Η ιαπωνική θεραπεία για το αλκοόλ λέγεται ότι αυξάνει την ευημερία και την ενέργεια της ζωής  

ιαπωνική θεραπεία νερού πιείτε ένα ποτήρι ζεστό νερό το πρωί

Τα πολλά οφέλη της ιαπωνικής επεξεργασίας νερού

Αυτή η αλκοόλ θεραπεία δεν δίνει μόνο στον οργανισμό μας περισσότερα υγρά. Ο χρόνος είναι εξαιρετικά σημαντικός εδώ, γιατί νωρίς το πρωί, με άδειο στομάχι, ζεστό ή χλιαρό νερό κάνει θαύματα. Μετά τη νυχτερινή διαδικασία αποτοξίνωσης που συμβαίνει κατά τη διάρκεια του ύπνου, το νερό βοηθά το σώμα να αποβάλλει τις τοξίνες και τα απόβλητα πολύ πιο εύκολα.

Η πέψη διεγείρεται και οι κινήσεις του εντέρου ρυθμίζονται. Το υγρό που χάθηκε από την εφίδρωση κατά τη διάρκεια της νύχτας αντικαθίσταται. Μπορείτε να νιώσετε μια νέα έκρηξη ενέργειας. Το δέρμα και τα μαλλιά επωφελούνται επίσης έμμεσα από αυτό. Το πρόσωπο λάμπει πολύ περισσότερο και το τριχωτό της κεφαλής δεν στεγνώνει. Μετά από λίγο, ο μεταβολισμός διεγείρεται επίσης και δεν έχετε καμία επιθυμία για φαγητό. Αυτό μειώνει τον αριθμό των θερμίδων την ημέρα και μπορείτε επίσης να χάσετε κάποιο βάρος ταυτόχρονα. Ωστόσο, η θεραπεία με το αλκοόλ δεν είναι μια θαυματουργή θεραπεία. Η ισορροπημένη διατροφή και η τακτική άσκηση στον καθαρό αέρα είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικά για υγιή απώλεια βάρους.

Η βιώσιμη απώλεια βάρους είναι ένα πολύπλοκο ζήτημα 

ιαπωνικό νερό για αδυνάτισμα

Αυτή η θεραπεία για το αλκοόλ συνιστάται ιδιαίτερα για τις ακόλουθες ασθένειες και παθήσεις: 

  • Διαβήτης
  • υψηλή πίεση του αίματος
  • γαστρίτιδα
  • δυσκοιλιότητα
  • κούραση
  • Ευσαρκία

Η ιαπωνική επεξεργασία νερού συμβαδίζει με μια πιο όμορφη χροιά 

ιαπωνική επεξεργασία νερού όμορφο δέρμα

Έτσι λειτουργεί η υγιεινή θεραπεία για το αλκοόλ

Οι Ιάπωνες έχουν διατηρήσει αυτήν την πρωινή ρουτίνα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Εκτός από τα πολλά οφέλη για την υγεία, αυτό μπορεί επίσης να οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πολύ εύκολο να επιτευχθεί. Στην πραγματικότητα, πίνετε περίπου 600 ml (ισοδυναμεί με τέσσερα μικρά ποτήρια) ζεστό ή χλιαρό νερό κάθε πρωί αμέσως μετά το ξύπνημα. Κατά προτίμηση βρύση ή μεταλλικό νερό. Το ανθρακούχο νερό δεν είναι κατάλληλο για αυτό. Μόνο τότε πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας και να κάνετε όλες τις άλλες εργασίες που πρέπει να κάνετε το πρωί, όπως το πρωινό ντους. Με αυτόν τον τρόπο, η αναμονή 45 λεπτών μέχρι να πετύχει το πρωινό χωρίς προβλήματα. Μια σύντομη συνεδρία γιόγκα ή τζόκινγκ είναι επίσης τέλειες λύσεις για να ξεκινήσετε καλά την ημέρα σας.

Επιπλέον συμβουλή: Εάν είναι δυνατόν, αποφύγετε να πίνετε υγρά για τουλάχιστον δύο ώρες μετά τα γεύματα για να διατηρήσετε την πέψη σας σε βέλτιστη λειτουργία.

Η άσκηση λίγο μετά το πόσιμο νερό έχει ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα 

τζόκινγκ στην ιαπωνική υδροθεραπεία

Για ποιον θα μπορούσε η ιαπωνική θεραπεία με νερό να έχει παρενέργειες;?

Αυτό το φυσικό σχήμα κατανάλωσης δεν έχει στην πραγματικότητα καμία παρενέργεια όπως οι περισσότερες χημικές ουσίες ή κάποια βότανα και μπαχαρικά. Ωστόσο, σε ορισμένες συγκεκριμένες περιπτώσεις θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να ζητήσετε εκ των προτέρων συμβουλές από το γιατρό σας. Αυτό ισχύει για νεφρική και καρδιακή ανεπάρκεια, για παράδειγμα, καθώς και άλλες κλινικές εικόνες και παράπονα στα οποία επιτρέπεται να πίνουν μόνο μικρή ποσότητα υγρών.

Ξεκινήστε με λιγότερο νερό και στη συνέχεια αυξήστε αργά την ποσότητα 

η ιαπωνική θεραπεία νερού πίνει ζεστό νερό το πρωί

Συμπέρασμα:

Η ιαπωνική θεραπεία νερού είναι μια αρχαία μέθοδος για να καθαρίσει το σώμα και να του δώσει περισσότερη φρέσκια ενέργεια. Έχει πολλά θετικά αποτελέσματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιτυχώς για μερικές από τις πιο συχνές παθήσεις της εποχής μας. Κάντε αυτή την πρωινή σας ρουτίνα και ξεκινήστε τη μέρα σας φρέσκα και υγιεινά. Συνδυάστε τη θεραπεία νερού με μια υγιεινή διατροφή, καλή διάθεση, πολύ γέλιο και τακτική άσκηση στον καθαρό αέρα και μείνετε υγιείς!

Η ιαπωνική θεραπεία με νερό σίγουρα αξίζει τον κόπο 

υγιεινή ιαπωνική επεξεργασία νερού αδυνατίσματος

Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε τις αγαπημένες σας πρωινές ασκήσεις

ιαπωνική θεραπεία νερού ασκήσεις ζεστού νερού στο σπίτι

… και να έχουμε ένα υγιεινό πρωινό λίγο αργότερα

ιαπωνική υδροθεραπεία καλή διατροφή

… ή απολαύστε έναν σύντομο διαλογισμό 

ιαπωνική πρωινή γιόγκα με νερό

Κατά καιρούς μπορείτε να καθαρίσετε το νερό με μέλι, λεμόνι ή κανέλα 

ιαπωνική επεξεργασία νερού ζεστό νερό με λεμόνι και μέλι

Το κύριο πράγμα είναι ότι το νερό δεν πίνεται κρύο

Η ιαπωνική θεραπεία νερού πίνει ζεστό νερό το πρωί

Συμβουλές ιαπωνικής επεξεργασίας νερού ιαπωνική επεξεργασία νερού ζεστό νερό μειώνει την υψηλή αρτηριακή πίεση ιαπωνική επεξεργασία νερού τσάι ζεστού νερού το πρωί ιαπωνικό νερό υδροθεραπείας με λεμόνι το πρωίιαπωνική επίδραση ζεστού νερού επεξεργασίας νερού