Η κατάσταση των χεριών σας μπορεί να σας πει πολλά περισσότερα για την υγεία σας από ό, τι νομίζετε. Εάν η εσωτερική κατάσταση του σώματός σας είναι καλή, δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε εύθραυστα νύχια. Εάν τα έχετε αυτά, είναι και πάλι σημάδι έλλειψης βιταμινών και μετάλλων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά πολύ σπανιότερα, εμφανίζουν επίσης πιο σοβαρές καταστάσεις υγείας. Τα εύθραυστα νύχια θα μπορούσαν, στις περισσότερες περιπτώσεις, να αποκατασταθούν σε καλή κατάσταση αρκετά εύκολα. Πάνω απ ‘όλα, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή σε μια υγιεινή διατροφή και να της δώσετε σημασία.

Τα όμορφα νύχια είναι απαραίτητα για την αυτοπεποίθησή μας

συμβουλές σχεδιασμού και ιδέες για συμβουλές για την υγεία των νυχιών

Εύθραυστα νύχια ως ένδειξη έλλειψης σιδήρου

Υπάρχουν μικροσκοπικές τρύπες στα νύχια σας; Έχετε παρατηρήσει συχνά ότι με κάποιο τρόπο ξεφλουδίζουν; Μάλλον εδώ αντιμετωπίζετε έλλειψη σιδήρου. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε κακή σύνθεση αιμοσφαιρίνης.

Τα ερυθρά αιμοσφαίρια δεν μεταφέρονται καλά στο σώμα. Τα νύχια υποφέρουν επίσης.

Τα ογκώδη νύχια είναι σημάδι έλλειψης σιδήρου

συμβουλές για την υγεία των νυχιών - γαλλικές άκρες νυχιών

Ανεπάρκεια βιταμίνης Β

Τα εύθραυστα νύχια μπορεί επίσης να σχετίζονται με ανεπάρκεια βιταμίνης Β. Άλλα συμπτώματα αυτού θα ήταν ερεθισμένο νευρικό σύστημα και πόνος στους μυς και τις αρθρώσεις. Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί συστήνουν περισσότερη βιταμίνη Β7 και βιοτίνη.

Εφαρμόστε αρκετά συχνά κρέμα δέρματος?

συμβουλές για την υγεία των νυχιών μωβ στερεό βερνίκι νυχιών

Ξηρό δέρμα

Πόσο καλά φροντίζετε πραγματικά το δέρμα στα χέρια σας; Εάν τα έχετε παραμελήσει, υπάρχει επείγουσα ανάγκη να λάβετε μέτρα. Πρώτον, οι κρέμες χεριών παρέχουν υγρασία, η οποία είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντική για τα νύχια. Αυτό δημιουργεί επίσης ένα προστατευτικό στρώμα που το προστατεύει από εξωτερικές επιδράσεις. Παρεμπιπτόντως, ακριβώς λόγω αυτού είναι μεγάλο λάθος να εφαρμόζετε την κρέμα μόνο το βράδυ και όχι το πρωί. Αυτό μπορεί να οδηγήσει γρήγορα σε εύθραυστα νύχια, ειδικά το καλοκαίρι.

Η εργασία στον υπολογιστή θα μπορούσε επίσης να είναι πολύ επιζήμια για τα νύχια

συμβουλές για την υγεία των νυχιών ιδέες για όμορφα χέρια

Πάρα πολλές αντιβακτηριακές κρέμες

Φυσικά, αυτό δεν μπορεί πραγματικά να αποφευχθεί στις μέρες μας κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού. Perhapsσως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επιλέξετε προϊόντα που περιέχουν επίσης ενεργά συστατικά που συμβάλλουν στη φροντίδα του δέρματος. Τα απολυμαντικά, τα οποία περιέχουν κυρίως αλκοόλ και κανένα προϊόν περιποίησης, δεν συνιστώνται πραγματικά από αυτή την άποψη.

Η ενυδάτωση των νυχιών είναι πολύ σημαντική

συμβουλές για την υγεία των νυχιών - πολύ εύθραυστα χέρια

Αντικαταστήστε το βερνίκι νυχιών πολύ σπάνια?

Φυσικά, η εφαρμογή βερνικιού νυχιών είναι μερικές φορές ενόχληση και έχετε την τάση να το αφαιρείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Παρ ‘όλα αυτά, πρέπει να κάνετε αυτήν την προσπάθεια. Διαφορετικά, τα συστατικά του όχι και τόσο ακίνδυνου βερνικιού νυχιών θα διεισδύσουν στη δομή των νυχιών. Αυτά στη συνέχεια γίνονται πιο αδύναμα και πιο εύθραυστα. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε απαλά νυχοκινητήρια! Πριν εφαρμόσετε το νέο βερνίκι νυχιών, θα πρέπει να εφαρμόσετε ξανά τη βασική στρώση. Υπάρχουν τώρα πολλά προϊόντα με χρήσιμα ενεργά συστατικά από τα οποία θα μπορούσατε να επωφεληθείτε!

Χρησιμοποιήστε απαλά αφαιρετικά νυχιών!

συμβουλές για την υγεία των νυχιών υπέροχο βερνίκι νυχιών

Εργασία στο γραφείο?

Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η μακροχρόνια εργασία στον υπολογιστή μπορεί επίσης να είναι επιβλαβής για τα νύχια. Αυτό βλάπτει το δέρμα και αυτό επηρεάζει επίσης τη δομή των νυχιών. Αυτό μπορεί να αποτελεί έκπληξη για κάποιους, αλλά φυσικά αν ανήκετε σε αυτήν την ομάδα ανθρώπων, θα πρέπει να φροντίζετε περισσότερο τα νύχια σας.

Υγιή νύχια και όμορφα μανικιούρ συμβαδίζουν

Οι συμβουλές για την υγεία των νυχιών διαμορφώνουν τα νύχια σας πολύ όμορφα

Μην υποτιμάτε την υγεία των νυχιών σας

Η ουσία λοιπόν είναι ότι δεν πρέπει να υποτιμάτε την υγεία των νυχιών σας! Πρώτον, θα πρέπει να το δείτε ως ένδειξη καλής ή κακής υγείας. Η καλή φροντίδα των νυχιών σας έχει επίσης δύο άλλα πλεονεκτήματα – σας κάνει να φαίνεστε νεότεροι και βελτιώνει την αυτοπεποίθησή σας, μεταξύ άλλων!

Η κρέμα περιποίησης μπορεί να αντικατασταθεί με λάδια περιποίησης

φροντίδα για τα χέρια συμβουλές για την υγεία των νυχιών

Με μια υγιεινή διατροφή, δεν θα έχετε εύθραυστα νύχια

πολύ ωραίες συμβουλές για την υγεία των νυχιών για τη φροντίδα των χεριών