Έχετε λάχανα σόγιας, μπρόκολου και παντζαριού στο μενού σας; Μάθετε γιατί αυτό είναι τόσο σημαντικό!

Λόγω της αγχωτικής καθημερινότητας, χρειαζόμαστε μια υγιεινή διατροφή που περιέχει περισσότερες βιταμίνες και μέταλλα. Τα φρέσκα λαχανικά και τα ώριμα φρούτα είναι μια καλή, αλλά όχι πολύ ισχυρή, πηγή όταν έχουμε σοβαρή έλλειψη βιταμινών. Αυτό είναι σαφές στο τέλος του χειμώνα και ισχύει για πολλούς ανθρώπους.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτύχουμε γρήγορα ισορροπία στο σώμα μας είναι να καταναλώνουμε φύτρα. Δεν συνιστώνται όλα. Υπάρχουν όμως κάποιες ποικιλίες που είναι πολύ υγιεινές. Είστε μια πραγματική πηγή δύναμης και ενέργειας. Είναι πολύ κακό να μην τα χρησιμοποιείς.

 Τα φύτρα είναι πηγή δύναμης και ενέργειας

Μπρόκολο βλαστάρι παντζάρι σόγιας βλασταίνει υγιεινή τροφή

Σύμφωνα με τους ειδικούς στην υγιεινή διατροφή, τα ακόλουθα βλαστάρια συνιστώνται ιδιαίτερα: λάχανα παντζαριού, λάχανα σόγιας, λάχανα μπρόκολου. Υπάρχουν και άλλοι υγιείς τύποι βλαστών. Αλλά αν τα συμπεριλάβετε στο μενού της ημέρας σας σε πρώιμο στάδιο, τότε έχετε ήδη μια πολύ καλή βάση.

Σάντουιτς με φύτρα

Bωμί με βλαστάρια παντζαριού συμβουλές υγιεινής διατροφής

Νόστιμα και υγιεινά σάντουιτς 

Σάντουιτς με παντζάρια βγάζει συμβουλές υγιεινής διατροφής

Πολλά αμινοξέα

Τα λάχανα είναι υγιή γιατί περιέχουν πολλά αμινοξέα. Υπάρχει έως 42% πρωτεΐνη στα φύτρα σόγιας – περισσότερο από ό, τι σε πολλά είδη κρέατος.

Βιταμίνες

Μέσα από Κατανάλωση βλαστών παρέχετε στον οργανισμό σας πολλές βιταμίνες. Πάνω απ ‘όλα, αυτά από τις ομάδες Α, Β και Γ περιλαμβάνονται άφθονα εκεί.

Υγιεινή σαλάτα με βλαστάρια παντζαριού

Πιάτα με παντζάρια φυτρώνουν συμβουλές υγιεινής διατροφής

Απαλλαγείτε από τις τοξίνες

Χάρη στα βλαστάρια, αποβάλλετε τις τοξίνες στο σώμα σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Φυτικό οξύ

Με την ανάπτυξη των βλαστών απελευθερώνεται πολύ φυτικό οξύ. Είναι ο κύριος λόγος που οι σπόροι και οι πυρήνες είναι δύσκολο να αφομοιωθούν. Αυτό το οξύ διαλύεται στα φύτρα. Ως αποτέλεσμα, μεγάλες ποσότητες μαγνησίου, ασβεστίου, ψευδαργύρου, χαλκού και άλλων χρήσιμων ουσιών διαχωρίζονται.

Μαγειρέψτε υγιεινά και φθηνά με φύτρα και μικρόβια

διάφορα είδη βλαστών συμβουλές υγιεινής διατροφής

Ορμονική ισορροπία

Η κατανάλωση βλαστών είναι πολύ ευεργετική για την ορμονική ισορροπία των γυναικών. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για την πρόληψη της οστεοπόρωσης.

Εύκολη προετοιμασία

Τα σκαλοπάτια δεν χρειάζονται θερμική επεξεργασία. Αυτό κάνει την κατανάλωσή τους πολύ εύκολη. Επειδή τρώγονται ωμά, όλα τα καλά θρεπτικά συστατικά διατηρούνται καλά σε αυτά. Υπάρχουν ένζυμα που ονομάζονται λιπάσες, τα οποία είναι υπεύθυνα για τη διάλυση των λιπών. Οι άνθρωποι που τρώνε λάχανα παίρνουν βάρος πιο εύκολα.

Τα λάχανα περιέχουν επίσης αντιοξειδωτικά. Προστατεύουν το σώμα μας από τη διαδικασία γήρανσης και χρησιμεύουν ως προφύλαξη από τον καρκίνο.

Έτσι μοιάζουν τα λάχανα μπρόκολου

Το μπρόκολο φυτρώνει συμβουλές για υγιεινή διατροφή

Υγιεινό γρήγορο φαγητό; γιατί όχι?

Φαστ φουντ με φύτρα σόγιας Τα παντζάρια βλαστάρι συμβουλές για υγιεινή διατροφή

Φύτρα σόγιας

νόστιμα είδη βλαστών υγιεινής τροφής

Τα φύτρα δεν χρειάζονται θερμική επεξεργασία

Νόστιμα ορεκτικά με παντζάρια βλασταίνουν υγιεινή τροφή

Υγιεινή σαλάτα παντζαριού με φύτρα σόγιας

Σαλάτα με βλαστάρια σόγιας παντζάρι βλαστάρια συμβουλές υγιεινής διατροφής

Σάντουιτς με βλαστάρια από παντζάρια

Bωμί με ψωμί και παντζάρια βγάζει συμβουλές υγιεινής διατροφής

Διαφορετικοί τύποι βλαστών

Μπρόκολο σόγιας και παντζάρι φυτρώνει υγιεινή τροφή

Υπάρχει έως 42% πρωτεΐνη στα φύτρα σόγιας

Βλαστάρια σόγιας Το παντζάρι βλασταίνει υγιεινές και φθηνές συμβουλές μαγειρέματος

Σούπα με φύτρα σόγιας

Σούπα σόγιας παντζάρι φυτρώνει συμβουλές υγιεινής διατροφής Η σόγια και το παντζάρι βλασταίνουν υγιείς κινέζικες σπεσιαλιτέ Σόγια και παντζάρια βλαστάνουν συμβουλές για υγιεινή διατροφή Σόγια και παντζάρια βγάζουν υγιεινό ορεκτικό σούπας Η σόγια φυτρώνει συμβουλές για υγιεινή διατροφή υγιεινό μαγείρεμα Σούπα με φύτρα σόγιας Τα παντζάρια βλαστάρι συμβουλές υγιεινής διατροφής Ορεκτικό σόγιας βλαστάρι παντζάρι βλαστάρια συμβουλές υγιεινής διατροφής