Ο πολύτιμος βραχίονας σουνγκίτης, γνωστός και ως άνθρακας σουνγκίτης, δεν είναι πλέον απλώς περασμένος σε θρύλους, αλλά έχει αποδειχθεί σίγουρα ως ένα χρήσιμο και ταυτόχρονα φθηνό μέσο κατά της επιβλαβούς ηλεκτρολύτης μετά από πολλές επιστημονικές έρευνες. Για το λόγο αυτό, πάνω απ ‘όλα, αξίζει πραγματικά να έχετε σουνγκίτη στο σπίτι σας και, κυρίως, στο γραφείο σας. Ειδικά αν εργάζεστε πολύ στον υπολογιστή σας και με το κινητό σας, σίγουρα θα είχε πολύ νόημα να έχετε μια πυραμίδα από σουνγκίτη ή μια πέτρινη πλάκα κινητού τηλεφώνου από πέτρα στο τραπέζι εργασίας και κοντά στον ασύρματο δρομολογητή. Υπάρχουν επίσης μικροί στρογγυλοί δίσκοι από σουνγκίτη που μπορούν να κολληθούν απευθείας στο smartphone.

Χρησιμοποιήστε τον προστατευτικό και θεραπευτικό πέτρα σουνγκίτη ενάντια στο ηλεκτροσόκ

shungite ενάντια στις υγιείς επιδράσεις του esmog

Αυτός ο αξιόλογος βράχος λατρεύεται ως θεραπευτική πέτρα και φυλαχτό από την αρχαιότητα. Και δικαίως. Επειδή η επίδρασή του στην ανθρώπινη υγεία είναι τόσο ποικίλη ώστε ο πολύτιμος λίθος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στις επόμενες γραμμές. Και τώρα ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι είναι πραγματικά ο σουνγκίτης και τι επιδράσεις έχει αυτό το θαυμαστό βράχο.

Ένας αρχαίος βράχος με θεραπευτικές και μυστικιστικές ιδιότητες

επίδραση σουνγκίτη κατά της ηλεκτρομαγνητικής αιθαλομίχλης

Προέλευση και φύση

Σύμφωνα με την τελευταία βιογεωλογική έρευνα, ο σουνγκίτης είναι ηλικίας άνω των 2 δισεκατομμυρίων ετών και αποτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από άνθρακα. Μια νέα θεωρία ισχυρίζεται ακόμη ότι αυτός ο πολύτιμος λίθος προήλθε από τον πλανήτη Phaeton, ο οποίος κάποτε υποτίθεται ότι υπήρχε στο ηλιακό μας σύστημα. Το Shungite πήρε το όνομά του από το χωριό Shun’ga, το οποίο βρίσκεται στη λίμνη Onega στη σημερινή Ρωσία. Ο πραγματικός σουνγκίτης βρέθηκε μόνο εκεί, ή τουλάχιστον για πρώτη φορά εκεί.

Πραγματικός σουνγκίτης από το ρωσικό τμήμα της Καρελίας

υγιεινό αποτέλεσμα πολύτιμων λίθων σουνγκίτη

Τα μόρια αυτού του πολύτιμου λίθου αποτελούνται από άτομα άνθρακα και ονομάζονται φουλλερένια. Αυτά δημιουργήθηκαν φυσικά μέσα από μια μακρά διαδικασία απολίθωσης εξαφανισμένων πρωτόζωων. Ο σουνγκίτης οφείλει πραγματικά το ισχυρό αποτέλεσμα προαγωγής της υγείας και τον καθαρισμό σε αυτά τα φυσικά μόρια, τα οποία ορκίζονται όλοι οι γνώστες και οι επιστήμονες.

Ο πολύτιμος λίθος έχει ελαφριά μεταλλική γυαλάδα και είναι συνήθως γυάλινος μαύρος. Ανάλογα με την περιεκτικότητα σε άνθρακα, το χρώμα και η ποιότητα του σουνγκίτη ποικίλλουν επίσης.

Η πέτρα επεξεργάζεται σε διάφορες μορφές

πολύτιμος λίθος σουνγκίτη κατά του esmog υγιεινό

Τι επίδραση έχει ο πολύτιμος λίθος;?

Or μάλλον: εφέ! Επειδή, όπως ήδη αναφέρθηκε παραπάνω, ο σουνγκίτης είναι ένας πολύτιμος λίθος με πολυάριθμες θετικές επιδράσεις στην υγεία και το περιβάλλον ζωής μας. Αυτός ο θαυμαστός βράχος δεν χρησιμοποιείται μόνο ενάντια στην επιβλαβής ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, αλλά έχει επίσης την πολύτιμη ιδιότητα να καθαρίζει και να μεταλλοποιεί το πόσιμο νερό. Ο σουνγκίτης διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει αποδεδειγμένη αντιβακτηριακή και αντιιική δράση καθώς και αξιοζήλευτη ικανότητα να μεταφέρει ηλεκτρισμό. Ο βράχος μπορεί επίσης να δεσμεύσει τις ελεύθερες ρίζες και να αναδιαρθρώσει τα μόρια του νερού.

Μερικοί αποκαλούν επίσης τον σουνγκίτη καταλύτη. Στην πραγματικότητα, ο βράχος ενισχύει την επίδραση άλλων πολύτιμων λίθων και δεν φορτίζεται ποτέ αρνητικά. Στο βιβλίο της: “Shungite” η συγγραφέας και γεωβιολόγος Regina Martino το αποκαλεί ακόμη “Πέτρα ενεργειακής ζωής‘. Είναι πεπεισμένη ότι αυτός ο πολύτιμος λίθος διεγείρει το πρώτο τσάκρα, γνωστό ακόμα ως «τσάκρα της ρίζας», και έτσι ανοίγει την πρόσβαση σε ενέργεια ζωής.

Δεν είναι για τίποτα ότι ο πολύτιμος λίθος προτιμάται συχνά στους διαλογισμούς καθώς και στο Φενγκ Σούι

shungite πολύτιμος λίθος μπαμπού υγιές αποτέλεσμα

Ο σουνγκίτης μπορεί ακόμη και να ανακουφίσει τον πόνο και έχει αντιγηραντικές ιδιότητες που ισχυρίζονται πολλοί. Το τελευταίο οφείλεται στο γεγονός ότι τα φυσικά φουλλερένια που αποτελούν το βράχο προάγουν τη δραστηριότητα των ενζύμων και την αντίσταση των κυττάρων του σώματος, ενώ ταυτόχρονα διεγείρουν την αναγεννητική ικανότητα του ιστού.

Ως υδατικό διάλυμα, ο σουνγκίτης με τα φυσικά φουλλερένια του είναι ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά όλων, όπως έχει ήδη ανακαλύψει η ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον καθηγητή Andrievsky. Επιπλέον, υπάρχει και η αποτοξινωτική του δράση. Τα μόρια βράχου έχουν την ιδιότητα να εξουδετερώνουν τις τοξίνες στο σώμα και να προάγουν την αποβολή τους από τα όργανά μας. Επιπλέον, ο σουνγκίτης είναι ήδη γνωστός για τα αντιισταμινικά του αποτελέσματα και χρησιμοποιείται ακόμη και στην πειραματική ιατρική ως βοήθημα στην ανταλλαγή νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο.

Επομένως, είναι σκόπιμο να πίνετε πιο συχνά νερό μεταλλικό με σουνγκίτη

προετοιμασία shungite νερό υγιές αποτέλεσμα

Και πώς εξηγείται η θετική του επίδραση έναντι του ηλεκτρολύτη; Πανεύκολα. Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, η οποία παράγεται κυρίως από τα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές μας και είναι εξαιρετικά επιβλαβής για το σώμα και την ψυχή, αποτελείται από τα λεγόμενα πεδία στροφής αριστερά. Αυτά έχουν πολύ αρνητική επίδραση στη βιοενεργειακή μας ισορροπία, πράγμα που σημαίνει ότι κινδυνεύει η σωματική, συναισθηματική, ενεργητική, ψυχολογική και ακόμη και πνευματική μας ισορροπία. Αυτό που κάνει ο Shungite είναι να μετατρέπει αυτά τα αριστερόστροφα στρεπτικά πεδία σε δεξιόχειρα. Από την πλευρά τους, αυτά δεν είναι πλέον επιβλαβή για εμάς, το αντίθετο. Ισχυρίζεται ακόμη ότι ο πολύτιμος λίθος ενισχύει το ενεργειακό ζωτικό πεδίο ενός ατόμου και με αυτόν τον τρόπο τον προστατεύει από τις αρνητικές περιβαλλοντικές επιδράσεις. Για το λόγο αυτό, ο σουνγκίτης ονομάζεται συχνά “προστατευτική πέτρα”.

Μπορείτε ακόμη και να τοποθετήσετε την πυραμίδα του σουνγκίτη στον ασύρματο δρομολογητή

shungite ενάντια στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία wlan

Ευέλικτη χρήση για το σώμα και το μυαλό

  • Ως πυραμίδα και πλάκα κινητού τηλεφώνου, ο ισχυρός πολύτιμος λίθος χρησιμοποιείται κυρίως ενάντια στην ηλεκτροσόκ. Με τη λεία, μαύρη επιφάνεια και την ελαφριά μεταλλική γυαλάδα, φαίνεται πολύ κομψό και πολυτελές και ταιριάζει σχεδόν σε κάθε στυλ στο γραφείο ή στους τέσσερις τοίχους σας.
  • Ο σουνγκίτης προτιμάται επίσης πολύ συχνά ως όμορφο κόσμημα ή πρωτότυπη διακόσμηση. Όμορφα βραχιόλια ή κολιέ, σκουλαρίκια ή δαχτυλίδια, μικρές φιγούρες του Βούδα ή ελέφαντες – η λίστα εδώ είναι πραγματικά αρκετά μεγάλη.
  • Ο κύριος βράχος είναι ήδη γνωστός ως καθαριστικό, μεταλλικό νερό και πίνεται συχνά από πολλούς.
  • Το Shungite βρίσκεται επίσης στην κορυφή της λίστας για διαλογισμούς και θεραπευτικά μασάζ και καλωσορίζεται από γιόγκι και εναλλακτικούς επαγγελματίες.
  • Ο πολύτιμος λίθος κόβει μια εξαιρετική φιγούρα ακόμη και ως φυσικό λίπασμα για τα φυτά σας

Οι πλάκες σουνγκίτη εξουδετερώνουν το ηλεκτροσόκ

κινητό τηλέφωνο σε πολύτιμο λίθο πλάκας shungite

Or προτιμάτε μικρότερες εκδόσεις του?

shungite ενάντια στο esmog στο κινητό

Ως όμορφα, στρογγυλά μαργαριτάρια για υγιεινά κοσμήματα με στιλ

φυσικά μαργαριτάρια shungite ως κοσμήματα

Εάν είναι δυνατόν, απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ με πέτρες σουνγκίτη

ζεστό πολύτιμους λίθους σουνγκίτη υγιεινό μασάζ

Τα όμορφα κοσμήματα από σουνγκίτη είναι μια επιτυχημένη ιδέα δώρου για αυτόν και αυτήν

κοσμήματα σουνγκίτη σε πλάκα πολύτιμων λίθων υγιές αποτέλεσμα βραχιόλια κοσμημάτων από σουνγκίτη υγιή

Rather μάλλον ως κλασική πυραμίδα για το γραφείο ή το σπίτι?

Πυραμίδα Σουνγκίτη εναντίον του εσμογκ

Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά μεγέθη, ανάλογα με τις ανάγκες σας 

Πυραμίδα Shungite διαφορετικών μεγεθών

Κομψή πυραμίδα σουνγκίτη με υγιή επίδραση στο σώμα και το μυαλό

Επίδραση πυραμίδας σουνγκίτη στο γραφείο