διακοσμητικός καθρέφτης τοίχου καθρέφτης μεγάλη τραπεζαρία

Πώς να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικούς καθρέφτες στην εσωτερική διακόσμηση

Οι καθρέφτες πάντα αντιπροσώπευαν τον μυστικισμό και την αναγνώριση του εαυτού τους. Αποτελούν επίσης ένα πολύ δημοφιλές αντικείμενο ανάλυσης για φιλοσόφους και κοινωνιολόγους. Αναποδογυρίζετε τον κόσμο, δημιουργείτε μια νέα προοπτική και διπλή πραγματικότητα. Σήμερα όμως μιλάμε για διακοσμητικούς καθρέφτες και πώς μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε τα δωμάτιά σας.

Ανάλογα με το γούστο σας και το μέγεθος του διαμερίσματός σας, σίγουρα θα εφαρμόσετε μερικές από τις σημερινές ιδέες. Η κύρια αρχή πίσω από τον καθρέφτη στην εσωτερική διακόσμηση είναι η ικανότητά του να συλλαμβάνει και να εκπέμπει φως. Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι οι διακοσμητικοί καθρέφτες επεκτείνουν οπτικά το δωμάτιο και το κάνουν να φαίνεται πιο ευρύχωρο.

Για παράδειγμα, μπορείτε να κρεμάσετε έναν μεγάλο καθρέφτη τοίχου σε οποιαδήποτε περιοχή και να παρέχετε περισσότερο χώρο και φως. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί αυτό σε ανοιχτό σχέδιο. Η κατά τα άλλα καθόλου μικρή περιοχή πολλαπλασιάζεται, εξασφαλίζοντας έτσι περισσότερη ελευθερία και μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον.

Τα έπιπλα με καθρέφτη είναι αυτή τη στιγμή απόλυτη τάση

διακοσμητικά διακοσμητικά καθρέφτη συρτάρια καθρέφτη

Με τέτοια έπιπλα καθρέφτη, εξασφαλίζετε ταυτόχρονα περισσότερη φωτεινότητα και ένα αδιαμφισβήτητο βλέμμα στο εσωτερικό σας. Ανεξάρτητα από τον τύπο επίπλων με επιφάνεια καθρέφτη που θα επιλέξετε, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εκπληκτικό. Δοκίμασέ το!

Έξυπνη ιδέα DIY με μικρούς στρογγυλούς καθρέφτες

διακοσμητικός καθρέφτης τοίχου καθρέφτης στρογγυλή πλάκα

Σας αρέσει κάτι πρωτότυπο που μπορείτε να δημιουργήσετε με τα χέρια σας; Λοιπόν, μπορείτε να το κάνετε αυτό με αυτόν τον ευφάνταστο διακοσμητικό καθρέφτη. Αποτελείται από μεμονωμένους στρογγυλούς καθρέφτες χειρός που έχουν κολληθεί μεταξύ τους. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε στον DIY καθρέφτη τοίχου σας οποιοδήποτε σχήμα θέλετε.

Αν έχετε ψηλά ταβάνια στο σπίτι

καθρέφτης τοίχου καθρέφτης μπαρόκ καθρέφτης χρυσός σκελετός

Εδώ έχετε την επιλογή είτε να κρεμάσετε τεράστιους τοίχους από το δάπεδο μέχρι την οροφή είτε να επιλέξετε έναν που μπορείτε να βάλετε σε μια συρταριέρα. Και στις δύο περιπτώσεις, το φωτεινό, διευρυνόμενο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται ξανά πλήρως.

Διπλή κομψότητα στο μπάνιο

ντεκό καθρέφτη τοίχος καθρέφτης μπαρόκ στυλ μπάνιο

Τέλος, εισάγετε λίγη περισσότερη αίγλη και πολυτέλεια στο μπάνιο σας! Γιατί να συνεχίσετε να αφήνετε τους ίδιους, βαρετούς καθρέφτες που κρέμονται στο μπάνιο; Επιλέξτε πλούσια διακοσμημένους μπαρόκ καθρέφτες, τους οποίους μπορείτε επίσης να ψεκάσετε με χρυσό χρώμα ή να έχετε μια αντίκα.

Ο καθρέφτης σε μοντέρνα, μινιμαλιστικά έπιπλα κουζίνας

ντεκό καθρέφτης τοίχου καθρέφτης μεγάλης επιφάνειας κουζίνα πίσω τοίχος

Έχετε βαρεθεί το μονόχρωμο ή το παλιό πλακάκι της κουζίνας splashback; Τότε κάνε κάτι γι ‘αυτό! Τι λέτε για έναν ειδικό καθρέφτη; Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, αυτό μοιάζει με μια εξαιρετικά δροσερή ιδέα.

Κρεμάστε έναν διακοσμητικό καθρέφτη ακριβώς πάνω από το νεροχύτη της κουζίνας

διακοσμητικός καθρέφτης τοίχου καθρέφτης μικρή κουζίνα

Αν έχετε σκούρα κουζίνα ή αν δεν έχετε παράθυρο, ο καθρέφτης είναι και πάλι η καλύτερη λύση. Τοποθετήστε έναν τοίχο καθρέφτη ακριβώς πάνω από το νεροχύτη της κουζίνας. Με αυτόν τον τρόπο πιάνετε το φως και ταυτόχρονα μπορείτε να επικοινωνείτε πολύ καλύτερα με τον επισκέπτη σας ενώ χαλαρώνετε και πλένετε τα πιάτα σας.

Ποιος είπε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τοίχους κολάζ μόνο με φωτογραφίες?

διακοσμητικός τοίχος καθρέφτης τοίχου ροκοκό διακόσμηση τοίχου

Αυτό δεν ισχύει καθόλου. Δοκιμάστε το με διακοσμητικούς καθρέφτες. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο τοίχου σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Είναι καλύτερο να βρείτε καθρέφτες διαφορετικών μεγεθών αλλά του ίδιου στυλ και χρώματος.

Ολοκληρώστε τη συλλογή εικόνων σας στον τοίχο με έναν διακοσμητικό καθρέφτη

διακοσμητικός καθρέφτης τοίχου καθρέφτης στρογγυλός μικρός ξύλινος σκελετός

Ένα τέτοιο συμπλήρωμα λειτουργεί συχνά απροσδόκητα και κάνει τη μεγάλη διαφορά. Μπορείτε να πειραματιστείτε με το μέγεθος και το σχήμα όπως θέλετε.

Μην ξεχνάτε τον εξωτερικό χώρο

ντεκό καθρέφτη σχεδιασμός κήπου έπιπλα κήπου ντεκό

Ένας διακοσμητικός καθρέφτης μπορεί επίσης να κάνει τη μεγάλη διαφορά εδώ. Είτε πρόκειται για κήπο, μπαλκόνι ή βεράντα, η διακόσμηση με καθρέφτη είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Έχετε ήδη την προσωπική σας λύση διακόσμησης με έναν καθρέφτη στο μυαλό σας; Ελπίζουμε να βοηθήσαμε σε αυτό.