Έχουμε μόνο λίγες μέρες μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και το ακούτε όλο και πιο συχνά ότι οι άνθρωποι εύχονται ο ένας στον άλλον κάτι καλό τη νέα χρονιά. Είστε επίσης ανυπόμονοι για το τι θα σας φέρουν οι επόμενες ημέρες, εβδομάδες και μήνες. Ανεξάρτητα από το πόσο συχνά το ακούτε ότι δεν μπορείτε πραγματικά να προβλέψετε ή να αλλάξετε το μέλλον, κατά κάποιο τρόπο αισθάνεστε την ανάγκη να κοιτάξετε το μέλλον. Από πού προκύπτει άλλωστε; Θα μας βοηθήσει να έχουμε τη διάθεση για τα καλά πράγματα ή να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για τα άσχημα; Σως σε υποσυνείδητο επίπεδο. Δεν μπορούμε να απαντήσουμε πλήρως σε αυτή τη φιλοσοφική ερώτηση, αλλά μπορούμε να πούμε κάτι για το θέμα «χύτευση με κερί για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς». Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν αυτή η παράδοση θα σας φέρει κάτι ή όχι.

Παραδοσιακά γνωρίζουμε χύτευση μολύβδου, αλλά τώρα αντικαθίσταται από κερί!

κομμάτι μεταλλικά Χριστουγεννιάτικα στολίδια παραμονής Πρωτοχρονιάς

Χύσιμο κεριού αντί για έκχυση μολύβδου

Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε για εσάς αν είναι καλό ή κακό να κοιτάμε λίγο μπροστά στο μέλλον. Ένα είναι πάντως βέβαιο: η παραδοσιακή έκχυση μολύβδου είναι επιβλαβής για την υγεία αλλά και για το περιβάλλον. Στην πραγματικότητα, τώρα απαγορεύεται στην Ευρώπη. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κερί και να συνεχίσετε την παράδοση της χύτευσης με κερί.

Αυτή είναι μια απλούστερη και λιγότερο επιβλαβής εναλλακτική λύση που μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον για διάφορους λόγους. Πρώτον, το κερί δεν είναι τόσο επιβλαβές και διαλύεται πιο γρήγορα στη φύση. Επιπλέον, σχεδόν όλοι έχουν απομείνει κερί στο σπίτι μετά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και τα Χριστούγεννα. Αυτά μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν εάν έχουν ήδη επιδείξει βιώσιμη συμπεριφορά.

Τόσο ο μόλυβδος όσο και το κερί θερμαίνονται πάνω από τη φλόγα ενός κεριού

Ιδέα έκχυσης κερί Beleigießen

Είναι τόσο εύκολο!

Η χύτευση με κερί δεν είναι πραγματικά μια περίπλοκη υπόθεση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συγκεντρώσετε παλιά αχρησιμοποίητα κεριά ή υπολείμματα κεριού σε διαφορετικά σχήματα σε μια επιφάνεια εργασίας και να τα λιώσετε σε διαφορετικά σχήματα. Εδώ είναι τα απαραίτητα υλικά με μια ματιά:

  • Υπολείμματα κεριού ή διαφορετικά αντικείμενα από κερί (χρησιμοποιούνται κυρίως κεριά ή υπολείμματα αυτών),
  • Καλούπια παγοκύβων ή η άδεια συσκευασία ενός πλαστικού ημερολογίου εμφάνισης,
  • Ένα δοχείο για τη θέρμανση του κεριού,
  • Ένα μεταλλικό μπολ,
  • Ένα μεγάλο κερί,
  • Ζεστό νερό και παγάκια.

Ζεσταίνουμε το κερί πάνω από τη φλόγα

κερί φλόγας ιδέες diy

Θα χρησιμοποιήσετε όλα αυτά τα υλικά σε διαφορετικούς χρόνους διόρασης! Επομένως, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες μας!

Διόραση ρίχνοντας κερί σε διαφορετικά βήματα!

Ετοιμάστε τα καλούπια

Όσον αφορά το υλικό, πιθανότατα έχετε να κάνετε με πολλά χρώματα. Έχετε δύο επιλογές εδώ. Θα μπορούσατε να λιώσετε τα διαφορετικά χρώματα ξεχωριστά και να καταλήξετε με καλούπια σε διαφορετικές αποχρώσεις. Η άλλη παραλλαγή θα ήταν η ανάμειξη των υπολειμμάτων κεριού σε διαφορετικά χρώματα μαζί. Θα ήταν έτσι τα τελευταία σύμβολα να είναι πολύχρωμο. Λειώστε το υπόλειμμα κεριού σε κατάλληλο μεταλλικό δοχείο στη εστία. Τα ρίχνουμε στα αντίστοιχα φορμάκια. Αυτά μπορεί να είναι είτε τα καλούπια παγοκύβων είτε η συσκευασία από το ημερολόγιο της έλευσης.

Ακολουθούν ορισμένα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για χύτευση κεριού

diy διακόσμηση παραμονή Χριστουγέννων Πρωτοχρονιάς

Το ίδιο το τελετουργικό

Για το ίδιο το τελετουργικό, χρειάζεστε τώρα ένα μπολ με νερό. Η χύτευση με κερί γίνεται καλύτερα σε πιο ψυχρή θερμοκρασία. Θα πρέπει να ρίξετε ακόμη και παγάκια στο νερό. Πάρτε ένα από τα καλούπια κεριού και ζεστάνετέ το πάνω από τη φλόγα ενός κεριού. Βεβαιωθείτε ότι το θερμότερο σημείο βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη φλόγα. Στη συνέχεια, ρίξτε το υλικό στο νερό. Μια συγκεκριμένη φιγούρα θα προκύψει από αυτό.

Κατά την ερμηνεία των αριθμών, μπορείτε να δώσετε ελεύθερο έλεγχο στη φαντασία σας

διακόσμηση διόρασης για τα Χριστούγεννα

Ερμηνεία των σχημάτων

Όταν ερμηνεύετε φιγούρες, σίγουρα χρειάζεστε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας. Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί πρώτα από αυτά και κάντε μια πολύ διαισθητική ερμηνεία. Εάν έχετε κάποιον στην οικογένειά σας ή σε φίλους που εμπιστεύεστε και αισθάνεται καλά με εσάς ως άτομο, μπορείτε να ρωτήσετε για τη διαισθητική ερμηνεία του. Διαφορετικά υπάρχουν επίσης διαφορετικές λίστες με σύμβολα για χύτευση μολύβδου και κεριού. Μπορείτε να τα βρείτε στο Διαδίκτυο ή να τα εκτυπώσετε σε χαρτί. Στη συνέχεια, μπορείτε να αναζητήσετε τι σήμαινε το σύμβολο που είδατε ή κάτι παρόμοιο.

Θα μπορούσαν να προκύψουν διαφορετικά σχήματα και σχήματα

κερί χύνοντας diy ιδέες διακόσμησης

Η χύτευση με κερί ως μεγάλη ψυχαγωγία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δεν πρέπει να παίρνετε τόσο σοβαρά τη χύτευση με κερί. Σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη ζωή μας συμβαίνουν τελικά απροσδόκητα. Αυτό ισχύει ακόμη και σε εκείνες τις περιπτώσεις που είχαμε ένα διαισθητικό συναίσθημα για αυτό εκ των προτέρων. Λοιπόν, εκπλαγείτε και δείτε τη χύτευση με κερί περισσότερο ψυχαγωγία. Πρώτον, τα καλούπια κεριού που έχουν ήδη προετοιμαστεί μπορούν να χρησιμεύσουν ως ένα είδος διακόσμησης στο τραπέζι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Τα παιδιά μπορούν να λάβουν μέρος στην περιουσία και αυτό θα ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι για αυτά. Αργότερα εκείνο το βράδυ ή το πρωί μετά, μπορείτε να κάνετε το τελετουργικό με φίλους και συγγενείς. Σίγουρα θα παραμείνει μια διασκεδαστική ανάμνηση για όλους τους εμπλεκόμενους.

Όλοι θέλουν ένα τέτοιο καλούπι κεριού, σωστά;?

hery ιδέες diy διακόσμηση

Τα κεριά παίζουν σημαντικό ρόλο στην ερμηνεία

κεριά διακόσμηση Χριστουγεννιάτικα diy

Για πολλούς, η χύτευση με κερί είναι το πιο συναρπαστικό μέρος της παράδοσης της Πρωτοχρονιάς

διόραση Πρωτοχρονιάτικες ιδέες παραμονής

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπολείμματα κεριού σε διαφορετικά χρώματα

ιδέες διακόσμησης κόκκινων κεριών

Η χύτευση με κερί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μπορεί να θεωρηθεί ως ένα είδος τέχνης

κερί χύτευσης diy παραμονή Πρωτοχρονιάς