Είστε παθιασμένοι χομπίστες και σας αρέσει να χαρίζετε πράγματα που έχετε ράψει και πλέξει μόνοι σας; Or θα θέλατε να αναβαθμίσετε τα υφασμάτινα προϊόντα σας και να τα κάνετε όσο το δυνατόν πιο αναγνωρίσιμα για τους πελάτες σας; Τότε, οι εξατομικευμένες ετικέτες υφασμάτων υψηλής ποιότητας είναι σίγουρα η σωστή απόφαση για εσάς. Ο σχεδιασμός αυτών δεν ήταν ποτέ ευκολότερος, αλλά με τη βοήθεια καινοτόμων και έμπειρων παρόχων υπηρεσιών σε αυτόν τον τομέα, είναι παιδικό παιχνίδι αυτές τις μέρες. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τις επιθυμητές ετικέτες με το λογότυπό σας, με διαφορετικό μοτίβο ή με κάποια επιγραφή στον ιστότοπό τους με το κατάλληλο λογισμικό και να τις παραγγείλετε σε οποιοδήποτε μέγεθος και αριθμό.

επωνυμίες υφαντών ετικετών σχεδιάστε τις δικές σας υφασμάτινες ετικέτες στο διαδίκτυο

Γιατί πρέπει να παραγγείλετε μεμονωμένες ετικέτες υφασμάτων στο διαδίκτυο;?

Πολλά είναι τα πλεονεκτήματα των υψηλής ποιότητας, αυτοσχεδιασμένων υφασμάτινων ετικετών. Αρχικά θα πρέπει να αναφερθεί η αυξημένη τιμή αναγνώρισης της πυρκαγιάς. Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα φαίνονται πολύ πιο κομψά και υψηλότερης ποιότητας. Από την άλλη πλευρά, ένα συγκεκριμένο μήνυμα θα μπορούσε επίσης να μεταφερθεί μέσω συμβόλων και επιγραφών.

Το έχουμε με το Ετικέτες υφασμάτων από το Wunderlabel Δοκίμασα και είμαι απόλυτα πεπεισμένος για το διαισθητικό διαδικτυακό εργαλείο σχεδιασμού στον ιστότοπο. Όταν σχεδιάζετε υφασμένες ετικέτες, έχετε την επιλογή να επιλέξετε από περίπου 200 χρώματα Pantone, μεγάλο αριθμό συμβόλων και πολυάριθμες γραμματοσειρές. Είναι αυτονόητο ότι το δικό σας λογότυπο μπορεί εύκολα και εύκολα να μεταφορτωθεί και να τοποθετηθεί στις ετικέτες. Πλήρης ελευθερία σχεδιασμού, κορυφαίας ποιότητας και γρήγορη παράδοση, που απολαύσαμε και μπορούμε να προτείνουμε σε άλλους.

υφασμένες ετικέτες παραγγείλετε υφασμάτινες ετικέτες online

Τι είδους ετικέτες υφασμάτων υπάρχουν γενικά;?

Εάν χρειάζεστε υφασμάτινες ετικέτες, μπορείτε βασικά να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις κύριους τύπους ή να τα συνδυάσετε μεταξύ τους.

  • Υφαντές ετικέτες

Με αυτόν τον τύπο ετικέτας, το φόντο και το μοτίβο υφαίνονται μαζί από νήματα για να δημιουργήσουν το λεγόμενο δαμασκηνό. Μπορείτε να το προμηθευτείτε από διαφορετικά υλικά. Το νήμα από πολυεστέρα προτιμάται κυρίως.

  • Τυπωμένες ετικέτες υφασμάτων

Αυτές οι ετικέτες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για μικρές λεπτομέρειες και λεπτές κλίσεις. Μια τετράχρωμη εκτύπωση σε πολυεστερικό σατέν ή Tyvek είναι ιδανική εδώ.

  • Ετικέτες φροντίδας

Οι χρήσιμες ετικέτες με τις κατάλληλες οδηγίες φροντίδας για κάθε ρούχο μπορούν να υφανθούν καθώς και να εκτυπωθούν. Απλώς εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε ράψιμο ή σιδερένια υφασμάτινες ετικέτες, οι οποίες είναι ταυτόχρονα πρακτικές και κομψές.

πρωτότυπες υφασμάτινες ετικέτες σχεδιάστε τις δικές σας υφαντές ετικέτες

ετικέτες υφαντικής φροντίδας παραγγείλετε υφασμένες ετικέτες

Τι άλλο πρέπει να προσέξετε με τις διαδικτυακές ετικέτες υφασμάτων;?

Όταν επιλέγετε έναν κατασκευαστή ετικετών, βασιστείτε στην υψηλή ποιότητα και την καλή σχέση ποιότητας / τιμής. Δώστε προσοχή στα υλικά που προσφέρονται μόνοι σας. Για παράδειγμα, προτιμήστε τις υφασμένες ετικέτες που είναι κατασκευασμένες από 100% ζακέτα. Αυτά είναι στη συνέχεια εξαιρετικά ανθεκτικά, πολύ μαλακά και εύκαμπτα. Είναι καλύτερο να τα κόψετε ζεστά και να μην ξεφτίσουν. Για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνετε εξίσου σίγουροι και ικανοποιημένοι όσον αφορά τη βιωσιμότητα και την υγεία, θα πρέπει να επιλέξετε ανακυκλωμένα νήματα και πιστοποιημένα προϊόντα OEKO-TEX® Standard 100. Φυσικά, αυτό ισχύει και για τυπωμένες υφασμάτινες ετικέτες και ετικέτες φροντίδας. Και αν εξακολουθείτε να χρειάζεστε τη σωστή συσκευασία προϊόντων και δώρων, μπορείτε να απολαύσετε εξατομικευμένα σακάκια, αυτοκόλλητα και διακοσμητικές κορδέλες, που έχουν επίσης οι καλοί πάροχοι υπηρεσιών στην προσφορά τους.

Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και σχεδιάστε τις τέλειες υφασμάτινες ετικέτες σας στο διαδίκτυο!

  σχεδιάστε υφασμάτινες ετικέτες ετικέτα σχεδιάστε μόνοι σας online