Πριν κάνουμε ανακαίνιση σπιτιού ή μετακομίσουμε σε νέο διαμέρισμα, συνήθως έχουμε πολλές ερωτήσεις στο μυαλό μας που πρέπει να απαντηθούν γρήγορα. Μερικά από αυτά αναμφίβολα αφορούν τα κυρίαρχα χρώματα στους τέσσερις τοίχους μας. Για παράδειγμα, τα χρώματα τοίχου μας είναι μοντέρνα ή χρειαζόμαστε ένα νέο στρώμα χρώματος; Ποιοι συνδυασμοί χρωμάτων είναι δυνατοί ώστε το εσωτερικό μας να φαίνεται κομψό και κομψό και να είναι σε αρμονία με τον πιο μοντέρνο σχεδιασμό τοίχων; Θα βρείτε μια ικανοποιητική απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις μαζί μας. Ελέγξτε μια σειρά από άρθρα για τα πιο πρόσφατα σχετικά με τα μοντέρνα χρώματα τοίχων. Θέλουμε πάντα να σας βοηθήσουμε και να σας βοηθήσουμε όσο το δυνατόν πιο επαγγελματικά, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την απόλυτη παλέτα χρωμάτων για το σπίτι σας. Σήμερα θέλουμε να δούμε το θέμα των μοντέρνων χρωμάτων τοίχων από διαφορετική οπτική γωνία. Παρακάτω δείχνουμε αυτές τις αποχρώσεις που προσθέτουν αξία στο σπίτι σας αν θέλετε να το πουλήσετε καλά.

 Ποια χρώματα τοίχων κάνουν μια ιδιαίτερα φιλική πρώτη εντύπωση;?

Τρέχοντα χρώματα τοίχων κομψό ελαφρύ εσωτερικό υπόλευκο μπεζ άνετο καναπέ διακόσμηση τοίχου

 Ένα γκρι υπνοδωμάτιο με λίγο κίτρινο highlight; Ναι, είναι μοντέρνο!

Τρέχοντα χρώματα τοίχου γκρι υπνοδωμάτιο ανοιχτό γκρι στον τοίχο κλινοσκεπάσματα λευκά μαξιλάρια μικρό φωτισμό σε κίτρινο φωτιστικό

 Μπορούν τα τρέχοντα χρώματα τοίχων να βοηθήσουν ένα διαμέρισμα να πουλήσει γρηγορότερα;?

Η απάντησή μας στο ερώτημα που τίθεται με αυτόν τον τρόπο είναι: Ναι! Ένα φρέσκο ​​στρώμα χρώματος μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στον τρόπο που φαίνεται το σπίτι σας όταν θέλετε να το πουλήσετε. Για παράδειγμα, τα ανοιχτά χρώματα τοίχων δίνουν στους δυνητικούς αγοραστές μια καλή πρώτη εντύπωση και τους κάνουν να αισθάνονται ότι φροντίζατε το σπίτι σας καλά μέχρι τώρα. Αυτό αντικατοπτρίζει αμέσως την τιμή αγοράς του σπιτιού ή του διαμερίσματος. Τα ελκυστικά ουδέτερα χρώματα τοίχων, για παράδειγμα, κάνουν όλο το εσωτερικό να φαίνεται πιο ελκυστικό, γεγονός που στις περισσότερες περιπτώσεις αυξάνει την τιμή του ακινήτου σας. Από την άλλη, δημιουργούν ένα χώρο διαβίωσης που αισθάνεται φρέσκος και ταιριάζει με κάθε αισθητική και κάθε στυλ επίπλωσης. Έτσι ποια χρώματα τοίχων μπορούν να αυξήσουν τόσο την ελκυστικότητα όσο και την αξία του σπιτιού ή του διαμερίσματός σας, ας δούμε σε μια στιγμή.

 Το ανοιχτό γκρι ανοίγει αμέσως το εσωτερικό!

Τρέχοντα χρώματα τοίχων κομψό σαλόνι σε ανοιχτό γκρι καναπέ καναπέ αξεσουάρ σπιτιού

Γκρι και μπεζ ως χρώματα τοίχων κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται πιο ελκυστικό.

Τρέχοντα χρώματα τοίχων ωραίο σαλόνι μερικές αποχρώσεις του γκρι μπεζ τζάκι ταπετσαρισμένα έπιπλα φαίνονται ελκυστικά

Οι απαλοί λευκοί και οι ζεστοί γκρι τόνοι είναι διαχρονικοί

Μεταξύ των πιο δημοφιλών χρωμάτων τοίχων, το λευκό είναι το απόλυτο κλασικό. Το μη χρώμα συνδέεται κυρίως με την καθαρότητα και την αθωότητα. Αλλά δεν είναι όλα τα λευκά ίδια. Έχει πολλές πτυχές που μπορεί να είναι γαλαζωπές, κιτρινωπές, κοκκινωπές ή πρασινωπές. Ανεξάρτητα από την απαλή απόχρωση που θα επιλέξετε, θα δώσετε στον εσωτερικό σας χώρο περισσότερο χώρο και διαύγεια και θα δημιουργήσετε το τέλειο φόντο για άλλα χρώματα. Το λευκό δεν μπορεί ποτέ να φαίνεται βαρετό στο εσωτερικό. Αυτό αποδεικνύεται από τη μοντέρνα χρήση του υπόλευκου ως χρώματος τοίχου. Αυτή η απόχρωση έχει κρεμώδη απόχρωση και φαίνεται πάντα λεπτή και απαλή. Εγγράφεται απρόσκοπτα σε παραδοσιακά, ρουστίκ, σκανδιναβικά ή πολύ μοντέρνα σχέδια δωματίων.

Το υπόλευκο χρώμα μπορεί να κάνει την κουζίνα σας να φαίνεται πολύ κομψή και φιλόξενη.

Τρέχοντα χρώματα τοίχων από λευκό στους τοίχους σύγχρονη κουζίνα πολλά ξύλα σύγχρονες συσκευές κουζίνας Πιάτο νησί κουζίνας σε μπλε ναυτικό

Οι ζεστοί γκρι τόνοι στο εσωτερικό μπορούν να έχουν σχεδόν το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα. Το απόλυτο γκρι είναι ένα από τα μοντέρνα χρώματα του 2021 και, μαζί με λαμπερά χρήματα, σχηματίζουν ένα μοναδικό χρωματικό δίδυμο. Και τα δύο χρώματα έχουν έντονη αλληλεπίδραση και φρεσκάρουν αμέσως το εσωτερικό. Χωρίς αμφιβολία, το γκρι είναι ένα κομψό χρώμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Ως βαφή τοίχου ή σε επικαλυμμένα έπιπλα, σε χαλιά ή άλλα αξεσουάρ σπιτιού, αυτό το χρώμα είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει επίκαιρο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι τα δωμάτια με μεγάλη κίνηση αισθάνονται φιλόξενα σε μια ζεστή απόχρωση του γκρι. Μπορείτε φυσικά να επιλέξετε ανάμεσα σε γκρι μπεζ, γκρι ποντίκι ή καστανό και έχετε πάντα δίκιο.

 Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του γκρι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χρώματα τοίχων.

Τρέχουσα χρώματα τοίχου διακοσμητική διακόσμηση διαφορετικών αποχρώσεων του γκρι

Το ανοιχτό γκρι θα παραμείνει σίγουρα το τρέχον χρώμα τοίχου για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Τα τρέχοντα χρώματα τοίχων, ανοιχτό γκρι στο υπνοδωμάτιο, παραμένουν σε ζήτηση για μια ζεστή ατμόσφαιρα δωματίου

Οι βελούδινες μπεζ και ελαφριές παστέλ αποχρώσεις είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς φέτος

Εκτός από τα δύο μακροχρόνια αγαπημένα λευκά και γκρι, μπορούμε επίσης να προτείνουμε βελούδινα μπεζ και ελαφρούς παστέλ τόνους, που σίγουρα μπορούν να ανανεώσουν τους τοίχους στο σπίτι σας. Αυτά μπορούν επίσης να αυξήσουν την αξία αγοράς του ακινήτου σας. Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι ένα φρέσκο ​​μπεζ χρώμα τοίχου είναι ένας ανόητος τρόπος για να φαίνεται ο χώρος πιο ελκυστικός για τους αγοραστές. Τα δωμάτια βαμμένα σε μπεζ θεωρούνται ευέλικτα και πολύ ελκυστικά. Επιπλέον, ταιριάζουν με διαφορετικά στυλ σχεδίασης, το οποίο είναι ένα άλλο πλεονέκτημα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μείγμα γκρι και μπεζ για τους τέσσερις τοίχους σας, που οι ειδικοί αποκαλούν Stone. Το μπεζ εμφανίζεται σε πολλές άλλες όψεις, όπως το λατέ, το καμήλα ή το μπεζ λάσπη. Ο συνδυασμός βουτυρώδους κίτρινου και μπεζ έχει μεγάλη ζήτηση τον τελευταίο καιρό. Αυτό είναι σίγουρα σε άνοδο τόσο στη μόδα όσο και στους εσωτερικούς χώρους.

 Τα απαλά χρώματα τοίχων και οι παστέλ τόνοι είναι πολύ μοντέρνα φέτος.

Τρέχοντα χρώματα τοίχου σαλόνι μαλακοί παστέλ τόνοι καναπές μαξιλάρια τοιχογραφίες πολύ χαρούμενη ατμόσφαιρα δωματίου

Αυτή η ανοιχτόχρωμη μπεζ και παστέλ μπλε κουζίνα δεν φαίνεται αξιολάτρευτη?

Τρέχοντα χρώματα τοίχων στη μεγάλη, όμορφη κουζίνα σε ανοιχτό μπεζ και παστέλ μπλε προσκλητικά κομψό

Φυσικά, μπορείτε να φέρετε λίγο περισσότερο χρώμα και δυναμισμό σε ένα δωμάτιο χρησιμοποιώντας παστέλ τόνους. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε μια πινελιά δράματος στο σπίτι σας χωρίς να το καταβάλλετε. Εδώ εννοούμε ένα απαλό, σιωπηλό ροζ ή ένα απαλό, ασημί μπλε ή πράσινο. Αυτές οι μοντέρνες παστέλ αποχρώσεις είναι αρκετά ελκυστικές για να προσθέσουν μια πιο προσωπική πινελιά στο εσωτερικό σας. Ωστόσο, είναι αρκετά ήπια ώστε να θεωρούνται ζεστά ουδέτερα.

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στα ακόλουθα παραδείγματα εικόνων και λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το ποια τρέχοντα χρώματα τοίχων ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ και το σχεδιασμό του δωματίου σας. Σίγουρα θα αυξήσετε την τιμή του ακινήτου σας με μια νέα στρώση χρώματος.

 Οι παστέλ αποχρώσεις αυξάνονται αυτή τη στιγμή.

Τρέχοντα χρώματα τοίχου παστέλ τόνους πλούσια παλέτα χρωμάτων για να διαλέξετε

 Όσοι έχουν επιλογή είναι επίσης κακομαθημένοι για επιλογή!

Τα τρέχοντα χρώματα τοίχου παστέλ αποχρώσεις για να διαλέξετε από την πλούσια παλέτα χρωμάτων

Οι πιο σκούροι παστέλ τόνοι φαίνονται πολύ ελκυστικοί ως χρώματα τοίχων.

Οι τρέχοντες τοίχοι χρωματίζουν σκούρους παστέλ τόνους σε μπλε και σκούρο πράσινο αποτελεσματικό φόντο

 αυτό δημιουργεί ένα αποτελεσματικό υπόβαθρο για ελαφρύτερα έπιπλα.

Τρέχοντα χρώματα τοίχου παστέλ μπλε σκούρο φόντο για ελαφρύτερα κομμάτια επίπλων καναπέ κόκκινη πολυθρόνα

 Ο γραφίτης ως βαφή τοίχου φαίνεται αρκετά δραματικός, έτσι δεν είναι?

Τα τρέχοντα χρώματα τοίχου γραφίτη σκούρο φόντο φαίνονται δραματικά

ΩΡΑΙΑ ωραια! Ροζ τοίχος σε ombre αποτέλεσμα.

Ο τρέχων χρωματισμός τοίχων υπέροχος σχεδιασμός τοίχου ροζ τοίχου στο εφέ ombre

Ανοιχτό γκρι και παστέλ σκούρο μπλε ανανεώνουν την είσοδο στο σπίτι.

Τα τρέχοντα χρώματα τοίχων ανοιχτό γκρι παστέλ σκούρο μπλε ανανεώνουν την είσοδο του σπιτιού

Το παστέλ πράσινο κατακτά το εσωτερικό!

Τρέχοντα χρώματα τοίχων όλα σε παστέλ πράσινο, το κυρίαρχο αποτελεσματικό χρώμα