κλασικό εντυπωσιακό σπίτι γραφείο σχεδιασμό καναπέ ροζ μαξιλάρια δίπλα σε ξύλο τραπεζιού

Οικονομική διακόσμηση στο σπίτι – πώς να διακοσμήσετε έξυπνα και αργά

Στα χέρια ορισμένων εταιρειών σχεδιασμού, ο σχεδιασμός του σπιτιού είναι πραγματικά γρήγορος και εύκολος. Αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν καταφέρνουμε τον επανασχεδιασμό τόσο γρήγορα. Έχετε επίσης κάποια δωμάτια στο σπίτι που είναι ημιτελή στο σχεδιασμό και τη διακόσμησή τους εδώ και χρόνια?

Ξέρεις όμως τι; Αυτή η ατέλεια δεν με κάνει δυστυχισμένη στο διαμέρισμά μου. Το 90χρονο πάτωμά μας χρειάζεται απεγνωσμένα ανακαίνιση και δεν έχω ακόμα το τέλειο σετ διακοσμητικών μαξιλαριών, αλλά νιώθω μια αίσθηση ικανοποίησης στο σπίτι.

Ένα άλλο γεγονός με κάνει εξαιρετικά ικανοποιημένο: Δεν ξεπέρασα τον προϋπολογισμό που είχε οριστεί εκ των προτέρων σε κανένα στάδιο της διαμονής μου.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για άτομα που βλέπουν το θέμα του σχεδιασμού του σπιτιού με τον ίδιο τρόπο που κάνω εγώ.

Βυθιστείτε στον κόσμο των επίπλων των ονείρων σας!

Οικονομική διακόσμηση στο σπίτι τραπεζαρία καρέκλες τραπεζαρία κρεμαστά λουλούδια λάμπα

Βεβαιωθείτε ότι ξεκινάτε από το ιδανικό. Καταρτίστε πρώτα μια λίστα και, στη συνέχεια, αφαιρέστε το ένα μετά το άλλο τα πράγματα που δεν χρειάζεστε τόσο επειγόντως. Μπορείτε να επιτύχετε κάποιες περικοπές αναμειγνύοντας διαφορετικά είδη διακόσμησης.

Το μόνο σημαντικό είναι να γνωρίζεις καλά το δικό σου γούστο. Δεν μπορείτε να εντοπίσετε τις μεγαλύτερες προτιμήσεις σας; Τότε θα πρέπει σίγουρα να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να το μάθετε.

 Προγραμματίστε δύο βήματα εκ των προτέρων

Οικονομική διακόσμηση στο σαλόνι του σπιτιού καναπές μαξιλάρια πολύχρωμο stelhampe

Σίγουρα αξίζει να έχετε μια σαφή στρατηγική στο μυαλό σας. Δεν μπορείτε να πάρετε το τραπεζάκι σαλονιού που θέλετε ακριβώς; Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο μικρότερα το ένα δίπλα στο άλλο! Αυτά μπορούν στη συνέχεια να εκπληρώσουν διαφορετικές λειτουργίες ανάλογα με την περίπτωση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλές αποχρώσεις σε όλο το σπίτι. Αυτά λοιπόν μπορούν να μεταφερθούν από το σπίτι στο σπίτι.

Συνηθίστε την ελεύθερη και παραδοσιακή σκέψη

Οικονομική διακόσμηση στο σαλόνι του σπιτιού φωτεινά χρώματα εκλεκτικά

Μπορείτε να ψωνίσετε πολύ φθηνά μέσω διαδικτυακών καταστημάτων, πλατφορμών όπως το Ebay και αγορών σε ορισμένα τοπικά καταστήματα. Αυτό σας επιτρέπει να σχεδιάσετε το διαμέρισμα φθηνά και πολύ γρήγορα.

Βρήκατε ένα τρελό ακριβό αλλά πολύ κομψό τραπέζι; Maybeσως θα μπορούσατε να βρείτε ένα φθηνότερο με παρόμοιο σχέδιο, ή?

Σταματήστε να ψωνίζετε άχρηστα έπιπλα!

Οικονομική διακόσμηση στο σπίτι καναπές βελούδινα μαξιλάρια βιβλία σαλόνι

Γνωρίζετε ήδη τις «άμεσες» λύσεις σχεδιασμού; Αυτά διαλύονται πολύ γρήγορα! Επομένως, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει μάλλον να το κάνετε χωρίς αυτό. Τι συμβαίνει? Θα πρέπει να αφαιρέσετε αυτό το κομμάτι, να το πετάξετε και να αγοράσετε ένα αντικαταστάτη. Δεν είναι μια φθηνή λύση, έτσι δεν είναι?

Όταν βρείτε κάτι πραγματικά φθηνό, κατευθυνθείτε απευθείας στα δωρεάν προϊόντα. Friendsσως οι φίλοι σας να έχουν άχρηστα έπιπλα!

Αποκτήστε νέες δεξιότητες και γίνετε δημιουργικοί

Οικονομική διακόσμηση πολυθρόνες από μπαστούνι στο σπίτι με χρωματιστά μαξιλάρια

Σας ενδιαφέρει έστω και λίγο το σχέδιο με το χέρι; Αναπτύξτε αυτό! Με τις πιο απλές δεξιότητες ραψίματος, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα μαξιλάρια και κουβέρτες για το σπίτι. Μπορείτε επίσης να βάλετε κουρτίνες και να διακοσμήσετε νέες χαρτοπετσέτες. Δεν ράβεις το πράγμα σου τώρα; Στη συνέχεια, πιθανότατα μπορείτε επίσης να βάψετε τα πράγματα. Μεταξύ άλλων, αυτό θα δώσει στον χώρο μια πραγματικά ατομική εμφάνιση!

Μην φοβάστε τη φθορά! Απλώς χρησιμοποιήστε το έξυπνα!

Οικονομική διακόσμηση στο σπίτι καναπές κίτρινο ρολόι τοίχου

Μερικά κομμάτια με υψηλή αξία θα φέρουν αμέσως το δωμάτιο σε υψηλότερο επίπεδο.

Αλλά φυσικά μπορείτε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για καλά διατηρημένα παλιά κομμάτια σε αυτό το διάστημα. Αναζητήστε συσκευές δαπέδου που έχουν σχεδιαστεί από σχεδιαστές ή μάθετε πότε θα πραγματοποιηθούν οι πωλήσεις φέτος.

Βρείτε ουσιαστικές δραστηριότητες για τις δύσκολες περιόδους. Καθαρίστε και σχεδιάστε το δικό σας βιβλίο με ιδέες. Έτσι, μπορείτε να παραμείνετε ενεργοί μέσω πολλών διαφορετικών δραστηριοτήτων και να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο χωρίς να ψωνίσετε για άλλα πράγματα.

Perhapsσως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να δοκιμάσετε να τακτοποιήσετε με φυτά από τους διαφορετικούς κήπους.

Είστε κι εσείς λάτρεις του αργού σχεδιασμού; Μπορείτε έτσι να επιτύχετε υπέροχα αποτελέσματα και να απολαύσετε τη διαδικασία σχεδιασμού.

Οικονομική διακόσμηση στο σπίτι εικόνες τοίχου φυτά καναπέ