περισσότερο από απλό φωτισμό σχεδιαστή φωτός επιλέγοντας τον τέλειο φωτισμόΠρωτότυποι τύποι φωτισμού στο σπίτι

Το διαμέρισμά σας είναι πλήρως επιπλωμένο, μόνο οι λαμπτήρες σε πρίζες ταπετσαρίας από το κατάστημα υλικού εξακολουθούν να κρέμονται στις οροφές; Είναι καιρός να στραφείτε στο (σχεδόν) πιο σημαντικό μέρος του εσωτερικού σας: να επιλέξετε τον τέλειο φωτισμό. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην αναζήτηση της λάμπας οροφής.

Το φως δημιουργεί ατμόσφαιρα, το σωστό φως διασφαλίζει ότι είστε ευτυχισμένοι στο σπίτι σας.

Περισσότερο από απλό φως – η επιλογή του τέλειου φωτισμού

περισσότερο από απλό φως επιλέγοντας τις τέλειες λάμπες φωτισμού παρόμοιες με το βαμβάκι

Ο φωτισμός ως αισθησιακή εμπειρία

Πράγματι? Δεν πρέπει ο φωτισμός να παρέχει απλώς καλή ορατότητα; Η απάντηση είναι: οι βέλτιστα επιλεγμένοι λαμπτήρες και φωτιστικά μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα. Εάν μπορείτε να βρείτε την ισορροπία μεταξύ του καλού φωτισμού και του κομψού σχεδιασμού, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να δώσετε στο δωμάτιο χάρισμα και προσωπικότητα. Όμορφα φωτιστικά οροφής για όλους εμπλουτίζουν ολόκληρο το περιβάλλον διαβίωσής σας. Γυρνάς σπίτι, ανάβεις το φως και νιώθεις το δωμάτιο να γεμίζει φωτεινότητα και ζωή. Ένα φωτιστικό οροφής που ταιριάζει με τη διακόσμηση και επαναλαμβάνει το θέμα της αρχιτεκτονικής και των επίπλων είναι ένας πραγματικός θησαυρός στο σπίτι σας. Παίξτε με τις ποικίλες δυνατότητες που σας προσφέρουν τα μοντέρνα φώτα οροφής, αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί!

Πολυτέλεια, υπερβολή και δραματική ατμόσφαιρα

Περισσότεροι από απλοί σχεδιαστές φωτός που επιλέγουν τους τέλειους λαμπτήρες φωτισμού είναι ελκυστικοί

Απαιτήσεις για το φωτιστικό οροφής 

– Βέλτιστη προσθήκη στα έπιπλα, που ταιριάζουν στο στυλ

– Εντυπωσιακό στο ταβάνι

– καλός φωτισμός του δωματίου

– υψηλή ποιότητα

– Εύκολα ανταλλάξιμες πηγές φωτός

Τα μοντέρνα φώτα για την οροφή πληρούν εύκολα αυτά τα κριτήρια. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα, έτσι ώστε καμία επιθυμία σχεδιασμού να μην μείνει ανεκπλήρωτη. Ο κομψός, υπερβολικός λαμπτήρας είναι εξίσου δυνατός με την κλασική, συγκρατημένη παραλλαγή. Perhapsσως ένας πολυτελής πολυέλαιος να σας ταιριάζει. Or θα θέλατε μια καλά μελετημένη ιδέα φωτισμού που ενσωματώνει αρκετές πηγές φωτός.

Μαζικός κλασικός πολυέλαιος

περισσότερο από απλό φως επιλέγοντας τους τέλειους πολυέλαιους λαμπτήρων φωτισμού

Η αλληλεπίδραση μεταξύ φωτός και διάθεσης

Ένα δωμάτιο που είναι πολύ φωτισμένο μπορεί να είναι εξίσου άβολο με ένα δωμάτιο με διάχυτο λυκόφως. Επομένως, πρώτα σκεφτείτε την πρόθεση που επιδιώκετε με την ιδέα του φωτισμού σας. Ποιες είναι οι απαιτήσεις σας; Θα θέλατε μια καλή θέα, αλλά και μια ζεστή ατμόσφαιρα στην τραπεζαρία; Εάν το φως οροφής φαίνεται άνετο στο σαλόνι?

Λαμπερές επιφάνειες, φωτεινή ατμόσφαιρα στην τραπεζαρία

περισσότερο από απλό φως επιλέγοντας τις τέλειες λάμπες φωτισμού λευκή επίπλωση

Θα θέλατε φωτισμό για την κρεβατοκάμαρα που δημιουργεί μια πινελιά ρομαντισμού, ακόμη και ερωτισμού; Αυτό το μικρό ερωτηματολόγιο θα σας βοηθήσει να βρείτε τα τέλεια φώτα για τον χώρο διαβίωσής σας. Παρόμοιες σκέψεις ισχύουν για δωμάτια όπως το παιδικό δωμάτιο, η κουζίνα, το μπάνιο ή ο διάδρομος. Είναι καλό που μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα φώτων. Τελικά, το προσωπικό σας γούστο είναι ο καθοριστικός παράγοντας.

Λειτουργικός σχεδιασμός και απαλό φως

περισσότερο από απλό φως την επιλογή των τέλειων λαμπτήρων φωτισμού πρωτότυπο

Η φωτεινότητα δημιουργεί joie de vivre

Υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ συνθήκες χαμηλού φωτισμού και κακών διαθέσεων. Πιθανώς γνωρίζετε το διαβόητο χειμερινό μπλουζ όταν ο ήλιος είναι ελάχιστα ορατός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στους δικούς σας τέσσερις τοίχους, από την άλλη, το έχετε στα χέρια σας! Παρέχετε φωτισμό που απλά σας δίνει καλή διάθεση. Φωτεινό, φιλικό, ευγενικό.

Διακοσμητική κρεμαστή λάμπα στο Χιόνι διαθέσιμος

περισσότερα από απλά φωτιστικά φωτιστικά φωτιστικά κρεμαστά φωτιστικά

Με την επιλογή του φωτιστικού οροφής σας δίνετε προφορές, δημιουργείτε μια ατμόσφαιρα ευεξίας και δείχνετε γούστο. Μην αφήνετε τον σωστό φωτισμό στην τύχη, αλλά πάρτε μια συνειδητή απόφαση!

Αυτός ο σχεδιαστής φωτιστικού δαπέδου δείχνει την ελκυστικότητά του και την επιχρυσωμένη επιφάνεια

περισσότερο από απλά φωτιστικά φωτιστικά φωτιστικά δαπέδου φωτιστικά δαπέδου επιχρυσωμένα

    Μινιμαλιστική τραπεζαρία – τι θα λέγατε για το παιχνιδιάρικο φωτιστικό δαπέδου στη γωνία?περισσότερο από απλά φωτιστικά φωτιστικά φωτιστικά μοντέρνα τραπεζαρία