Ιταλικά, κυκλικά κρεμαστά φωτιστικά, ασημί, στιλάτα

Ιταλικά, κυκλικά, κρεμαστά φώτα από την Penta ομορφαίνουν το σπίτι σας

 Η συλλογή GLO από την ιταλική εταιρεία Penta είναι μια κομψή, ασυνήθιστη συλλογή μενταγιόν που θα φωτίσει το σπίτι σας και θα φωτίσει την κομψή αίσθηση του στυλ σας. Αυτός ο σύγχρονος σχεδιασμός λαμπτήρων από τον Carlo Colombo δείχνει μπάλες γης κατασκευασμένες από βοριοπυριτικό γυαλί καλυμμένες με επιχρωμιωμένο μέταλλο και αναρτημένες από ελάχιστα υπάρχοντα καλώδια για ένα πλωτό αποτέλεσμα.

Το γυαλί διατίθεται σε καθαρά, χρυσά, ασημί ή λαμπερά χρώματα. Δίνεται η δυνατότητα στους αισθητές να επιλέξουν κάτι πολυτελές. Μας αρέσει ο τρόπος ομαδοποίησης αυτών των έργων τέχνης σε διαφορετικά μεγέθη και διαφορετικά ύψη. Κρεμώνται χαμηλά από την οροφή από το δάπεδο μέχρι την οροφή και δημιουργούν φωτισμένες εγκαταστάσεις τέχνης. Κρεμασμένο σε ένα κλιμακοστάσιο, το αποτέλεσμα είναι απλώς κόβει την ανάσα. Αλλά το μενταγιόν GLO κάνει επίσης μια εντυπωσιακή εντύπωση, όλα ανεξάρτητα – ένα σόλο κόσμημα στην τραπεζαρία, το σαλόνι, το γραφείο ή τη βιβλιοθήκη στο σπίτι φαίνεται τέλειο. Διατίθεται επίσης σε σχέδιο επιτραπέζιου φωτιστικού. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε Penta φως.

 Πρωτότυπος, μοναδικός σχεδιασμός φωτίζει το σπίτι σας – ιταλικές κυκλικές κρεμαστές λάμπες

Ιταλική κυκλική κρεμαστή λάμπα τραπεζαρία

Ομαδοποιούνται σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα

Γυαλιστερά ιταλικά κυκλικά κρεμαστά φωτιστικά

Κομψή ατμόσφαιρα και παιχνιδιάρικη σχεδίαση στην τραπεζαρία

Ιταλικά κυκλικά κρεμαστά φωτιστικά χρυσά

Κατάλληλο και για τη δική σας οικιακή βιβλιοθήκη

Ιταλική κυκλική κρεμαστή λάμπα γωνία ανάγνωσης Ιταλικές κυκλικές κρεμαστές λάμπες penta Ιταλικά μίνι κυκλικά κρεμαστά φωτιστικά Ιταλικές κυκλικές κρεμαστές λάμπες ασημί

Απλή, παλιά αλλά εντυπωσιακή επίπλωση στο κλιμακοστάσιο

Ιταλικά, κυκλικά κρεμαστά φωτιστικά, ασημί, στιλάτα

Κυκλικά επιτραπέζια φωτιστικά από την ίδια συλλογή

ιταλικά κυκλικά κρεμαστά φωτιστικά επιτραπέζιο φωτιστικό