πολυτελές μπάνιο συμμετρικός καθρέφτης και νεροχύτης

Πολυτελές μπάνιο με μινιμαλιστικό σχεδιασμό

Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα πολυτελές μπάνιο με μοναδικό, ευρηματικό σχεδιασμό και μοντέρνα, μινιμαλιστική γοητεία. Σχεδιάστηκε από τους δημιουργικούς ειδικούς Darren Genner και Simona Castagna von Σχεδιασμός Minosa αυτό το μπάνιο είναι ένα εκπληκτικό μέρος του Walsh Bay Residence – ένα ιστορικό διαμέρισμα κοντά στο Sydney Harbour Bridge, Αυστραλία.

Μια μόνο ματιά στις εικόνες είναι αρκετή για να βιώσετε την εξελιγμένη προσέγγιση των αρχιτεκτόνων όταν πρόκειται για σχήματα και ευγενείς υφές. Όλα δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν τις υψηλές απαιτήσεις των ιδιοκτητών – ένα ζευγάρι με πολυτελή τρόπο ζωής.

Το γούνινο χαλί εισάγει μια ορισμένη δόση ζεστασιάς

πολυτελής συρόμενη πόρτα μπάνιου από σκούρο γυαλί

Το φόντο σε αυτό το πολυτελές μπάνιο είναι αστραφτερό λευκό και φαίνεται ακόμα πιο αψεγάδιαστο και πιο φρέσκο ​​χάρη στα στρατηγικά τοποθετημένα χωνευτά φώτα LED. Η συρόμενη πόρτα Valeria από το Rimadesio εξασφαλίζει πάντα επαρκές φως ημέρας που εισέρχεται απευθείας από το υπνοδωμάτιο. Κομψή ανεξάρτητη μπανιέρα από τον Antonio Lupi και μια κομψή, πλωτή μονάδα ματαιοδοξίας σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις ξύλου κλέβουν την παράσταση.

Οι οβάλ καθρέφτες τοίχου και οι νεροχύτες σε σχήμα μπολ έχουν τέλεια συμμετρία και, μαζί με τις αρχικές βρύσες, σχηματίζουν Γκέσι Γκότσια ένα τέλειο σύνολο. Δρύινο παρκέ με εκλεκτό κόκκο και τέλεια λείους τοίχους Corian ολοκληρώνουν τον κομψό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό του μπάνιου.

Καμία μετάβαση κατωφλιού μέσω συρόμενης πόρτας

πολυτελές γούνινο μπάνιο χαλί ελαφρύ παρκέ

Το πολυτελές μπάνιο της Minosa Design είναι ένα πρώτης τάξεως παράδειγμα σύγχρονου πουρισμού στον εσωτερικό σχεδιασμό. Με την ιδιαίτερη τοποθεσία του και τη μοντέρνα επίπλωση κατά παραγγελία, ολόκληρο το ιστορικό διαμέρισμα είναι ένα τέλειο παράδειγμα για αρχιτέκτονες και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που ασχολούνται με τον μοντερνισμό στην καλύτερη του μορφή.

Κομψή συμμετρία με πολυτελή πινελιά

πολυτελείς νιπτήρες σε σχήμα μπολ μπάνιου και οβάλ καθρέφτες τοίχου

Καλλιτεχνική διαύγεια

πολυτελές γυάλινο ράφι μπάνιου με μικρά βάζα

Γωνιακά και κομψά σχήματα – συνδυάζονται τέλεια

πολυτελές λουτρό ψευδοροφής με κρυφό φωτισμό

Κολύμβηση με αξιοπρεπή τρόπο

πολυτελές μπάνιο μινιμαλιστικό με ανεξάρτητη μπανιέρα

Πολυτελές μπάνιο για διαμέρισμα σε μποέμ στιλ

πολυτελές παράθυρο με εικόνα στο υπνοδωμάτιο