Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια σε ένα διαμέρισμα – τόσο πρακτικά όσο και οπτικά. Έτσι, αν θέλετε να φανταστείτε τις δικές σας δεξιότητες επίπλωσης, πρέπει να σχεδιάσετε το μπάνιο ανάλογα. Ευτυχώς, ένα κομψό μπάνιο δεν χρειάζεται να είναι ακριβό.

Φυσικά, τα σετ επίπλων μπάνιου κατασκευάζονται από γνωστούς σχεδιαστές όπως ο Villeroy & Το Boch φαίνεται ιδιαίτερα καλό και χαρακτηρίζεται επίσης από ανθεκτικότητα. Τα προϊόντα που ταιριάζουν μπορούν να αγοραστούν ολοένα και περισσότερο online από εξειδικευμένα διαδικτυακά καταστήματα, όπως π.χ. designbaeder.com.

Αλλά ακόμα και σε ενοικιαζόμενα ακίνητα, όπου τα μεγαλύτερα έξοδα συχνά δεν αξίζουν, πολλά μπορούν να επιτευχθούν με την ικανότητα για όμορφη διακόσμηση.

Μια πινελιά πράσινου για ένα υπέροχο αποτέλεσμα

Τα φυτά δεν είναι υπέροχα μόνο σε γραφεία ή σαλόνια, φέρνουν επίσης χαρά και χρώμα στο μπάνιο. Οι μικροί κάκτοι ή φοίνικες είναι επομένως αποτελεσματικά κοσμήματα για τον μικρό προϋπολογισμό. Εκτός από τις νιπτήρες, τα δέντρα μπαμπού και κουτιά φαίνονται ιδιαίτερα καλά. Τα μεγαλύτερα δείγματα είναι επίσης κατάλληλα για γωνίες, καθώς χαλαρώνουν λίγο το μπάνιο και παρέχουν καθαρό αέρα. Τα κλασικά μπάνια σε λευκό ή μπεζ συγκεκριμένα ενισχύονται υπέροχα από διάφορες φρέσκες αποχρώσεις του πράσινου. Απλά αφήστε τα αγαπημένα σας φυτά να μπουν στο μπάνιο μία φορά. Θα εκπλαγείτε από την επίδραση των μικρών φύλλων.

Κεραμικό βάζο και διακόσμηση μπολ σε ένα μπάνιο

Ορίστε μικρές πινελιές με ξύλο

Ακριβώς όπως το παλιό καλό φυτό εσωτερικού χώρου, μια όμορφη ξύλινη επιφάνεια είναι μια πραγματική ολόπλευρη όταν πρόκειται για διακόσμηση. Η φυσική πρώτη ύλη γίνεται αμέσως το βλέμμα παντού και μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στην επίπλωση του μπάνιου. Μια παλιά ξύλινη σκάλα λειτουργεί ως θήκη για πετσέτες και ένα λεπτό κομμάτι ξύλου γίνεται κάτοχος μπανιέρας.

Τέτοιες μικρές ιδέες μπορούν να εφαρμοστούν γρήγορα και φθηνά. Το αποτέλεσμα είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Νιπτήρας με πετσέτα και διακόσμηση στο μπάνιο

Λεπτομέριες & η τέλεια εφαρμογή δημιουργεί μεγάλο αντίκτυπο

Είναι ακριβώς οι μικρές ιδέες που μπορούν να εφαρμοστούν γρήγορα και ανέξοδα. Δοκιμάστε να αποθηκεύσετε τις πετσέτες σας τυλιγμένες σε όμορφα ψάθινα καλάθια ή βάλτε ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια σε ένα κομψό βάζο δίπλα στο νεροχύτη. Αυτές οι μικρές αλλαγές είναι αμέσως αισθητές. Τα ράφια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά στοιχεία. Με μερικές ωραίες κορνίζες πάνω του, θα δουλέψετε Μπάνιο σαν επαγγελματίας στήνω. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, τα κεριά δεν πρέπει ποτέ να λείπουν σε ένα όμορφο μπάνιο. Δημιουργούν μια ρομαντική αλλά κομψή ατμόσφαιρα. Απλά συσκευάστε το σε μια όμορφη θήκη και θαυμάστε την επίδραση του νέου σας μπάνιου.

λεπτομέρεια ενός μοντέρνου μπάνιου με λευκό νεροχύτη και πετσέτες

Εικόνα 1: © istock.com/eriyalim

Εικόνα 2: © istock.com/ake1150sb

Εικόνα 3: © istock.com/DimitarOmi