Perhapsσως είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που δεν επιτρέπουν στις τελευταίες τάσεις να σας επηρεάσουν. Or δεν σας ενδιαφέρει καν τι ακριβώς επιλέγεται ως «χρώμα της χρονιάς»; Έχεις βέβαια δίκιο να πάρεις μια τέτοια γνώμη. Όσον αφορά τη μόδα και το ντιζάιν, ωστόσο, υπήρχαν πάντα τάσεις που είχαν τραβήξει πολύ την προσοχή. Αυτά είναι διαθέσιμα και σήμερα. Μερικά πράγματα είναι μοντέρνα, μοντέρνα, απλά για κάποιο χρονικό διάστημα, μετά φεύγουν χωρίς ίχνος. Και φυσικά υπάρχουν τέτοιες μοντέρνες αξίες που είναι αθάνατες, ακόμη και προκαλούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον με την πάροδο του χρόνου και αγγίζουν ένα ευρύτερο κοινό. Αυτό ακριβώς αφορά η σημερινή ανάρτηση. Στη συνέχεια, θέλουμε να σας παρουσιάσουμε 10 για πάντα όμορφα και πολύ ελκυστικά χρώματα τοίχων που ήταν πολύ επίκαιρα για μεγάλο χρονικό διάστημα και πιθανότατα δεν θα ξεφύγουν ποτέ από τη μόδα. Προσπαθούμε μόνο να κάνουμε την επιλογή χρώματος τοίχου πιο εύκολη για την επόμενη ανακαίνιση στο σπίτι.

Οι φωτεινές αποχρώσεις είναι πολύ δημοφιλείς

τα χρώματα τοίχων εξαιρετικά λευκά στο μπάνιο κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται φωτεινό και ευρύχωρο

Υποθέτουμε ότι η πλειοψηφία των ιδιοκτητών σπιτιού δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το ποια χρώματα τα δημοφιλή ινστιτούτα χρωμάτων καθορίζουν ως μοντέρνα. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να σας συμβουλέψουμε τα εξής: Είναι καλύτερο να το παίξετε με ασφάλεια και να επιλέξετε ένα χρώμα που έχει ξεπεράσει όλα τα χρονικά όρια. Βασιστείτε στη διαχρονική εμφάνιση των τοίχων σας!

Θέλουμε απλώς να σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιείτε καλά αποδεδειγμένες, διαχρονικές αποχρώσεις στο σχεδιασμό τοίχων στο σπίτι. Τότε δεν θα νιώσετε ποτέ βαρεμένοι ή στριμωγμένοι στους τέσσερις τοίχους σας. Θα ξεκινήσουμε με μερικές παραλλαγές του λευκού. Αυτά είναι τα κλασικά χρώματα των τοίχων και δεν ξεφεύγουν ποτέ από τη μόδα. Οι δημοφιλείς λευκές αποχρώσεις περιλαμβάνουν αναμφίβολα το Poised Taupe (SW 6039), το Dover White (SW 6385), το Extra White (SW 7006) και το Alabaster (SW 7008). Αυτά τα κλασικά χρώματα τοίχου μεγεθύνουν οπτικά το δωμάτιο και εισάγουν μια αιώνια γοητεία σε αυτό.

1. Χρώμα τοίχου έτοιμο taupe (SW 6039)

Αυτό λέμε έξυπνη επιλογή! Επιλέξτε ένα ουδέτερο φόντο τοίχου και επιλέξτε το χρώμα του έτους 2017 – Poised Taupe 6039 της Sherwin -Williams χωρίς κανένα δισταγμό. Αυτό το ανοιχτόχρωμο χρώμα τοίχου έχει έντονο χάρισμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία σε διαφορετικά δωμάτια. Αυτή η απόχρωση είναι ευέλικτη και έχει αποδείξει ότι μπορεί να αντισταθεί στις τάσεις της μόδας.

Μεγαλωμένο ταπέ – το χρώμα του έτους 2017

χρώματα τοίχου έτοιμη ταμπέ στο υπνοδωμάτιο

2. Dover White (SW 6385)

3. Έξτρα λευκό (SW 7006)

4η. αλαβάστρο (SW 7008)

Dover White για ένα άνετο σαλόνι

Διακοσμήστε τα χρώματα των τοίχων Dover White στο σαλόνι με ψάθινα έπιπλα

Το λευκό στις αποχρώσεις του είναι κατάλληλο για μοντέρνο σχεδιασμό τοίχων

χρώματα τοίχου λευκό nunacen είναι μοντέρνα στο σχεδιασμό τοίχων φέτος

Οι λευκές αποχρώσεις έχουν ηρεμιστικό αποτέλεσμα στην περιοχή ύπνου

χρώματα τοίχου λευκό σε διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις μια μοντέρνα επιλογή για τοίχους κρεβατοκάμαρας

Αλλά ίσως έχετε ήδη κουραστεί από όλες τις αποχρώσεις του λευκού, τότε μπορείτε να επιλέξετε άλλες κλασικές ουδέτερες αποχρώσεις για τους τοίχους σας στο σπίτι ή για την πρόσοψη του σπιτιού. Τα ακόλουθα τρία χρώματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους σχεδιαστές και τους ιδιοκτήτες σπιτιών:

5. Κλασικό Fench Grey (ΝΔ 0077)

6η. Cascade Green (ΝΔ 0066)

7η. Oyster Bay (6206)

Συνδυάστε το γκρι με το λευκό στο σαλόνι

χρώματα τοίχου μοντέρνες αποχρώσεις του γκρι για το μοντέρνο σαλόνι

Oyster Bay για τους τοίχους της τραπεζαρίας

χρώματα του Oyster Bay στην τραπεζαρία

Αν όμως προτιμάτε τις πιο σκούρες αποχρώσεις, μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο σας ανάμεσα στα διαχρονικά χρώματα τοίχων. Το βαθύ κόκκινο, το μπλε και το μαύρο δημιουργούν μια ουσιαστική εμφάνιση δωματίου και δίνουν στην ατμόσφαιρα μια κλασική αίσθηση.

8η. Tricorn Black (6258)

9. Ναυτικός (SW 6244)

10. Rave Red (SW 6608)

Tricorn Black στο μπάνιο με λευκές πινελιές

χρώματα μπάνιου με σχέδιο τοίχου σε μαύρο tricorn

Το Naval φαίνεται υπέροχο στους τοίχους του σαλονιού

Συνδυάστε ναυτικά χρώματα με λευκό στο σαλόνι

Το Rave Red έχει ένα μοναδικό αποτέλεσμα στο δωμάτιο

τα χρώματα στην τραπεζαρία με κόκκινο χρώμα κάνουν την τραπεζαρία άνετη

Είναι το αγαπημένο σας χρώμα ανάμεσα στις αγαπημένες αποχρώσεις που μόλις εμφανίστηκαν, οι οποίες θεωρούνται αιώνια κλασικά στο σχεδιασμό τοίχων; Έχεις ήδη αποφασίσει για ένα; Σας ευχόμαστε μοναδικούς τοίχους στο σπίτι που θα σας δώσουν πολλή χαρά και καλή ατμόσφαιρα για πολλά χρόνια!

χρώμα τοίχου επιπλέον λευκό μετατρέπει την τραπεζαρία σε ένα όμορφο μέρος