Εκεί που πέφτει η αγάπη… Αυτός δεν είναι μόνο ο τίτλος του διάσημου και εξαιρετικά δημοφιλής ταινία με την Jennifer Aniston από το 2005. Αυτό το ρητό είναι επίσης ιδανικό για τα ακόλουθα ζευγάρια διασημοτήτων. Συγκεντρώθηκαν το 2018, σε αντίθεση με τις προσδοκίες των περισσότερων. Τα διάσημα ζευγάρια είναι γνωστά, μεταξύ άλλων, για τον γρήγορο χωρισμό τους. Αυτή θα είναι η μοίρα των παρακάτω ζευγαριών; Λοιπόν, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του …

Πριάνκα Τσόπρα και Νικ Τζόνας

Διάσημα ζευγάρια Chopra και Jonas

Πριάνκα Τσόπρα και Νικ Τζόνας

Οι πρώτοι στην κατάταξή μας για εκπληκτικά διάσημα ζευγάρια είναι οι Priyanka Chopra και Nick Jonas. Τα περισσότερα από τα σχόλια για αυτό πήγαν κάπως έτσι: Είναι υπέροχες προσωπικότητες από μόνες τους. Αλλά μαζί φαντάζεται κανείς ότι τα δύο είναι μάλλον δύσκολα?

Πιτ Ντέιβιντσον και Αριάνα Γκράντε

Διάσημα ζευγάρια davidsen grande

Πιτ Ντέιβιντσον και Αριάνα Γκράντε

Μια ταξινόμηση για εκπληκτικά διάσημα ζευγάρια τον τελευταίο χρόνο σίγουρα δεν είναι δυνατή χωρίς αυτά τα δύο. Συναντήθηκαν δύο εβδομάδες μετά τον χωρισμό με τους προηγούμενους συντρόφους τους. Μοιάζει με μεγάλη αγάπη. Τουλάχιστον τα εξωτερικά σημάδια, όπως τα ίδια τατουάζ, ο αρραβώνας και η μετακόμιση μαζί, το μαρτυρούν. Αν αυτό δεν είναι πολύ γρήγορο … Και οι δύο είναι τώρα χωρισμένοι και έχουν γίνει πρωτοσέλιδο με τα σκάνδαλά τους μεταξύ τους.

Hailee Steinfeld και Niall Horan

Διάσημα ζευγάρια Steinfeld horan

Hailee Steinfeld και Niall Horan

Επίσης, αυτοί οι δύο έχουν δηλωθεί από πολλούς ως ένα πολύ εκπληκτικό διάσημο ζευγάρι – η Hailee Steinfeld και ο Niall Horan. Και οι δύο πήγαν σε συναυλία των Backstreet Boys μαζί. Από αυτό αναπτύχθηκε η σχέση, κάπως τόσο εκπληκτική, αλλά τόσο μεγάλη! Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2018 χώρισαν.

Διάσημα ζευγάρια klum και kaulitz μαζί

Η Χάιντι Κλουμ και ο Τομ Κάουλιτς

Έχει πραγματικά βρει η Χάιντι Κλουμ τη μεγάλη της αγάπη και τη μεγάλη της ευτυχία; Παραδόξως για πολλούς, το 2018 συμμάχησε με τον κιθαρίστα Tom Kaulitz, μέλος του γερμανικού συγκροτήματος Tokio Hotel. Πριν από αυτό, ήταν single για περίπου ένα χρόνο μετά τον χωρισμό με τον επί χρόνια φίλο Vito Schnabel το 2017.

Riley Smith και Lucy Hale

smith hale διασημότητα ζευγάρια

Riley Smith και Lucy Hale

Αυτές οι δύο διασημότητες εντάσσονται επίσης στη λίστα-έκπληξη-διάσημα-ζευγάρια. Παρεμπιπτόντως, όλα ήταν πολύ ρομαντικά μαζί τους! Πρωτοεμφανίστηκαν μαζί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Γύρισαν μαζί το Life Sentence εκείνη την ημέρα – μια ταινία της οποίας τα γυρίσματα σταμάτησαν στη συνέχεια. Έχετε κάτι πολύτιμο από αυτό!

Έβαν Φέλκερ και Μιράντα Λάμπερτ

felker lambert νέα διάσημα ζευγάρια

Έβαν Φέλκερ και Μιράντα Λάμπερτ

Η Μιράντα ήταν στο παρελθόν ζευγάρι με τον Μπλέικ Σέλτον και τον Άντερσον στ. Το 2018 ήταν σε περιοδεία συναυλιών με τον Φέλκερ και σε αυτό το διάστημα φαίνεται να έχει κατακτήσει την καρδιά του. Εκπληκτικό για πολλούς, επειδή ο Felker ήταν ήδη παντρεμένος. Λέγεται ότι άφησε τη γυναίκα του για τη Μιράντα!

Paula Patton και Zachary Quittman

διάσημα ζευγάρια Patton και Quittman

Paula Patton και Zachary Quittman

Ο Quittman άφησε τη σύζυγό του και επέλεξε την Paula Patton. Είναι αυτονόητο ότι αυτό αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς και έγινε πρωτοσέλιδο από την αρχή.

Διάσημα ζευγάρια 2018 – τι μαθαίνουμε από αυτά?

Τα εκπληκτικά διάσημα ζευγάρια προκαλούν αντιφατικές αντιδράσεις. Αλλά ταυτόχρονα μας δείχνουν ένα πράγμα: Οι διάσημοι στέλνουν όλο και περισσότερες προκαταλήψεις στο παρελθόν. Θα δούμε τώρα αν αυτό πράγματι παρατείνει τη συνήθη διάρκεια τέτοιων σχέσεων!