Στις 23 Ιουνίου, οι σταρ του Game of Thrones Kit Harington και Rose Leslie γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Πέρυσι ο γάμος τους ήταν κορυφαίο. Σίγουρα η δημοτικότητα του Game of Thrones συνέβαλε σημαντικά σε αυτό. Είχαν μια κομψή γιορτή στο σκωτσέζικο στιλ. Οι φωτογραφίες από το γάμο μπορούν ακόμα να φανούν παντού στα κοινωνικά δίκτυα. Στο Game of Thrones, και οι δύο έπαιξαν τον Jon Snow και τη μεγάλη του αγάπη. Ένα χρόνο μετά, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, αλλά οι δυο τους είναι ακόμα ευτυχισμένοι μαζί. Το Game of Thrones έχει πλέον τελειώσει και ο Κιτ Χάρινγκτον έχει επίσης περάσει από θεραπεία εθισμού. Παρ ‘όλες τις δυσκολίες, και οι δύο σταρ συνεχίζουν να μένουν μαζί. Το ζευγάρι εθεάθη πιασμένο χέρι χέρι στο δρόμο, ένα μήνα μετά την είδηση ​​της ψυχικής ασθένειας του Κιτ.

Και οι δύο είναι ζευγάρι στη ζωή και στο Game of Thrones

Εμφάνιση στο κόκκινο χαλί από την Kate Harington και τη Rose Leslie

Το Σαββατοκύριακο πριν από την επέτειο του Game of Thrones

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν από την πρώτη επέτειο του γάμου τους, οι παπαράτσι είδαν το υπέροχο ζευγάρι στο Λονδίνο. Το ευτυχισμένο ζευγάρι Game of Thrones γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το ζευγάρι λέγεται ότι ήταν στη γειτονιά Soho. Ο Κιτ φαινόταν υγιής και ευτυχισμένος και περπατούσε στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας με τη σύζυγό του, μπράτσα στα χέρια, με αυτοπεποίθηση.

Όλα αυτά συνέβησαν λίγες ημέρες πριν από την επέτειο του γάμου τους, δηλαδή πριν από τις 23 Ιουνίου.

Ο γάμος των δύο ήταν στην Αγγλία

Ηθοποιός από το Game of Thrones - Wedding

Μεταξύ φίλων και συγγενών

Η πρώτη επέτειος γάμου των δύο 32χρονων σταρ του Game of Thrones πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία. Ο Κιτ πήγε σε ένα κέντρο ευεξίας στις ΗΠΑ και τώρα επιστρέφει στην Αγγλία περνώντας χρόνο με τη Ρόουζ. Το καλοκαίρι, και οι δύο θα περιτριγυριστούν από φίλους και οικογένεια εκεί. Ο Κιτ φαίνεται να αισθάνεται πολύ καλά. Η Ρόουζ φαίνεται να τα πάει πολύ καλά και γενικά οι δυο τους φαίνεται να έχουν εξαιρετικές προοπτικές για το μέλλον.

Η χρονιά μετά τον γάμο ήταν δύσκολη και για τους δύο

K. Harington και R. Leslie υπέροχο ντύσιμο

Θυμόμαστε τον γάμο των δύο σταρ του Game of Thrones

Οι δύο σταρ του Game of Thrones παντρεύτηκαν πριν από ένα χρόνο στο Kirkton of Rayne Church στη Σκωτία. Η ίδια η γιορτή πραγματοποιήθηκε σε ένα οικογενειακό κάστρο. Άλλοι ηθοποιοί από την ίδια διάσημη σειρά ήταν εκεί. Αυτό ήταν για παράδειγμα η Masie Williams και η Sophie Turner. Η ίδια η Σόφι Τέρνερ έγινε πρωτοσέλιδο με την ερωτική της ζωή. Παντρεύτηκε τον Τζο Τζόνας για δεύτερη φορά.

Ο Κιτ Χάρινγκτον και η Ρόουζ Λέσλι είναι ένα κομψό και δημοφιλές ζευγάρι 

Η Kate Harington και η Rose Leslie με αριστοκρατικό ντύσιμο

Φέτος και οι δύο γιορτάζουν μια επέτειο 

ένα υπέροχο ζευγάρι από το Game of Thrones

Η επέτειος ήταν στις 23 Ιουνίου στη Σκωτία 

Ο Kit Harington στα δεξιά και η Rose Leslie στα αριστερά