Η πριγκίπισσα Βεατρίς της Αγγλίας είναι αρραβωνιασμένη εδώ και λίγες μέρες και αναμένεται να παντρευτεί τον επόμενο χρόνο. Ωστόσο, αυτό το γεγονός πιθανότατα δεν θα είναι τόσο πλούσιο και πομπώδες όσο ο εορτασμός της αδελφής της Ευγενίας. Συμπεραίνουμε ότι με τη δέσμευση, η οποία ήταν επίσης πολύ πιο μέτρια. Επιπλέον, αναρτήθηκαν μερικές παιχνιδιάρικες εικόνες και η είδηση ​​διαδόθηκε μόνο μέσω κοινωνικών δικτύων. Έχουν γίνει προσπάθειες να αποφευχθούν οι συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

Οι λουλουδάτες εκτυπώσεις του φορέματος έχουν ρομαντική αίσθηση

φόρεμα και αρραβώνας πριγκίπισσα Μπετρίς

Λεπτομέρειες για τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Βεατρίκη

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι η μεγαλύτερη από τις δύο αδερφές, ίσως γι ‘αυτό είναι λίγο πιο σεμνή. Αυτή τη στιγμή είναι 31 και θα είναι 32 μέχρι το γάμο του επόμενου έτους. Από αυτή την άποψη, η πριγκίπισσα Ευγένια είναι λίγο πιο γρήγορη. Παντρεύτηκε στα 29 της.

Από τις εικόνες στα κοινωνικά μέσα Οι θαυμαστές είχαν τη δυνατότητα να βιώσουν πώς ήταν η πριγκίπισσα Βεατρίκη κατά τη διάρκεια του αρραβώνα. Φορούσε ένα υπέροχο φόρεμα από την Brand Erdem. Το συνδύασε με παπούτσια από τον Jimmy Choo. Οι εικόνες δίνουν την εντύπωση μιας πολύ επίσημης ατμόσφαιρας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η πριγκίπισσα Ευγενία πήγε για αυτό το look

πριγκίπισσα Ευγενία όμορφο φόρεμα

Με ποιον θα παντρευτεί η πριγκίπισσα Βεατρίκη?

Η πριγκίπισσα Beatrice θα παντρευτεί τον Edoardo Mapelli Mozzi, επιχειρηματία ακινήτων. Είναι λίγο μεγαλύτερος από αυτήν – αυτή τη στιγμή 34 και έκανε επίσης μια πολύ μέτρια εμφάνιση στα δίκτυά του με αφορμή τον αρραβώνα. Οι δυο τους ανακοίνωσαν σε κοινή τους ανάρτηση ότι είναι πολύ χαρούμενοι και ότι περιμένουν με ανυπομονησία το γάμο. Θα είχαν παρόμοια ενδιαφέροντα και αξίες, πρόσθεσαν και τα δύο.

Η Eugenie ήταν φυσικά επίσης παρούσα στον αρραβώνα της αδερφής της Beatrice και είχε επίσης ένα υπέροχο ντύσιμο. Το φόρεμά της ήταν της μάρκας Zimmermann και φορούσε χρυσό δαχτυλίδι τριάμισι καρατίων.

Ο αρραβώνας της πριγκίπισσας Ευγενίας ήταν πολύ πιο υπέροχος

ευγενία και σύζυγος βασιλείς

Τάσεις στους βασιλικούς γάμους

Οι αρραβώνες των βασιλικών και οι γάμοι ακολουθούν ορισμένες τάσεις. Περιέχουν όλο και περισσότερες μινιμαλιστικές και ανεπίσημες λεπτομέρειες. Αυτό ισχύει και για γάμους. Πώς θα είναι αυτή από την πριγκίπισσα Βεατρίκη; Ας ρίξουμε μια ματιά στις τρέχουσες τάσεις. Στους γάμους, όπως και στους αρραβώνες, στους ανθρώπους αρέσει να παραμένουν μινιμαλιστές ή λιγότερο επίσημοι σε τουλάχιστον μία πτυχή της γιορτής και της οργάνωσης. Είδαμε μικρά μπουκέτα λουλουδιών σε μερικούς από τους γάμους. Όσον αφορά τα ρούχα, οι άνθρωποι συχνά επιλέγουν ένα καθαρό σχέδιο χωρίς πολλές λεπτομέρειες και η έμφαση δίνεται στα κοσμήματα. Άλλωστε, είναι πολύ της μόδας να δείξουμε μια ιδιαίτερη δέσμευση στις σωστές οικογενειακές αξίες. Οι ειδήσεις διαδίδονται πολύ συχνά μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μικρά μπουκέτα λουλουδιών είναι μοντέρνα στους βασιλικούς γάμους

βασιλικά στυλ hichzeit

Τα παιδιά συμμετέχουν σχεδόν πάντα στην τελετή

βασιλικά παιδιά γάμου

Η Meghan Markle ξεκίνησε μια τάση με το φόρεμά της χωρίς πολλές λεπτομέρειες 

βασιλικός γάμος Meghan Markle

βασιλικό μακρύ απλό φόρεμα

Η μινιμαλιστική εμφάνιση ταιριάζει με την εικόνα των Σουηδών βασιλικών

Σουηδοί βασιλικοί μεγάλα παιδιά