ψυχρά χρώματα για σαλόνι καναπέ πράσινο μινιμαλιστικό

Ο έξυπνος τρόπος χρήσης του χρώματος σε μικρούς χώρους

δροσερά χρώματα για το σαλόνι

Πιστεύεται ότι η ακατάλληλη χρήση χρώματος σε μικρούς χώρους θα τους κάνει να φαίνονται ακόμη πιο στενοί. Υπάρχουν όμως ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε το δωμάτιό σας να φαίνεται πιο φωτεινό. Πώς το κάνεις αυτό?

Με το σωστό συνδυασμό χρωμάτων: για παράδειγμα, επιλέξτε το ίδιο σχέδιο χρωμάτων για δύο παρακείμενα δωμάτια. Αυτό θα βοηθήσει να εξαφανιστούν οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των δύο δωματίων, τα δωμάτια είναι ανοιχτά μεταξύ τους και φαίνονται μεγαλύτερα επειδή οι τοίχοι τους διατηρούνται στο ίδιο σχέδιο χρωμάτων. Τέλεια, έτσι δεν είναι!

Μοντέρνο, αστικό διαμέρισμα με κλασικούς τόνους-εντυπωσιακή μοβ-ροζ πολυθρόνα

δροσερά χρώματα για πολυθρόνα σαλονιού μοβ ροζ λευκά έπιπλα

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να κάνετε ένα δωμάτιο να φαίνεται βαθύτερο με ένα φωτεινό ή ισχυρότερο χρώμα. Εάν έχετε μια τοξωτή κουζίνα με θέα στην τραπεζαρία, μπορείτε να τονίσετε και να την εμβαθύνετε με ένα αντίστοιχο χρώμα. Θα φαινόταν επίσης πολύ μοντέρνο!

Αν σας αρέσουν οι ρίγες, μπορείτε να χωρίσετε έναν τοίχο σε μπλοκ χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα. Αυτό προσθέτει βάθος στο δωμάτιο και το κάνει να φαίνεται πολύ πιο ευρύχωρο.

Ριγέ χαλί – εκλεκτική διακόσμηση – δερμάτινος καναπές και βελούδινοι καναπέδες

δροσερά χρώματα για σχεδιασμό χαλιού καναπέ καναπέ λωρίδα

Με τόνους σε βαθύτερα και πιο ανοιχτά χρώματα και επίσης με αξεσουάρ που ταιριάζουν, προσπαθούμε να αρωματίσουμε μικρά δωμάτια και να τα κάνουμε οπτικά μεγαλύτερα.

Τα μικρά δωμάτια συχνά διατηρούνται εντελώς λευκά για να φαίνονται φωτεινότερα και ευρύτερα. Συνήθως η διακόσμησή σας είναι μικροσκοπική, χρησιμοποιώντας μόνο ουδέτερους τόνους ως τόνους στις κουρτίνες ή στους τοίχους. Έτσι διατηρείτε την ατμόσφαιρα του δωματίου ήρεμη και ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα.

Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός σαλονιού – φωτεινή ατμόσφαιρα

δροσερά χρώματα για πολυθρόνα καθιστικού μοντέρνο ενδιαφέρον

Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το χρώμα για να επεκτείνετε μικρούς χώρους είναι να βάψετε το ταβάνι σε πιο ανοιχτό χρώμα από αυτό στους τοίχους. Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση ελαφρότητας στο δωμάτιο και φαίνεται επίσης υπέροχο!

Φωτεινοί πράσινοι τοίχοι και φυσικά μοτίβα και τόνους επιπλέον

Ηρεμία και γαλήνη

δροσερά χρώματα για σαλόνι πράσινο τοίχο τατουάζ φύση

Ο θηλυκός σχεδιασμός του καθιστικού φαίνεται ευχάριστος και κομψός

δροσερά χρώματα για καναπέ σαλονιού μινιμαλιστικό ροζ πάτωμα

  Εκτεταμένο σαλόνι – πράσινο, μαλακό χαλί, μεγάλος γωνιακός καναπές  δροσερά χρώματα για σαλόνι καναπέ τετράγωνο πράσινο χαλί

Μοντέρνα κομψή ιδέα για το σχεδιασμό του σαλόνι και τον συνδυασμό χρωμάτων

δροσερά χρώματα για σαλόνι καναπέ σκαμπό φρέσκο ​​πράσινο Γυναικεία, φρέσκια εσωτερική ιδέα – χαριτωμένα ροζ χρώματα και υφές

δροσερά χρώματα για σαλόνι καναπέ ροζ πολύχρωμη τέχνη

Μοτίβα λουλουδιών σε όλο αυτό το υπερβολικό σαλόνι

ψυχρά χρώματα για μαξιλάρια καναπέδων καθιστικού εμπνευσμένα

Ζεστό συνδυασμό χρωμάτων – ανοιχτό καφέ αποχρώσεις και σκούρο καφέ οθόνη – διακοσμητικό στοιχείο

δροσερά χρώματα για σαλόνι καναπέ μαξιλάρια πτυσσόμενη οθόνη

μετάφραση και επιμέλεια Sabine