ιδέες σχεδιασμού βεράντας σαλόνι έπιπλα κήπος πισίνα με ξύλινη βεράντα

8 ιδέες για έπιπλα σαλόνι κήπου ονειρεμένες

Αν προέρχεστε από μια περιοχή όπου ο χειμώνας διαρκεί μέχρι τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, τότε θα με καταλάβετε! Άνθρωποι σαν εμάς περιμένουν ανυπόμονα όσο κανένας άλλος για το καλοκαίρι. Τότε δεν σταματάτε να απολαμβάνετε τον ήλιο και να περιποιείτε τους φίλους σας με κοκτέιλ στη βεράντα ή στον κήπο.

Λίγο πριν από αυτό, μπορείτε να πάρετε όλα τα έπιπλα που θα χρησιμοποιούσατε στην άκρη και να τα καθαρίσετε. Στη συνέχεια κάθεσαι με ένα όμορφο βιβλίο και ένα κρύο ποτό στο χέρι. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσετε τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού, μην το νομίζετε?

Τώρα πραγματικά ζω στην Καλιφόρνια και ο χειμώνας εδώ είναι μικρότερος και πιο ήπιος. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είμαι εξαιρετικά ανυπόμονος για τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού. Σε αυτά βγάζω όλα τα μαξιλάρια για την εξωτερική περιοχή και δεν επιστρέφουν στο υπόγειο μέχρι το φθινόπωρο.

Έχοντας αυτή την ιδέα στο μυαλό μου, θέλω να σας παρουσιάσω 8 μοντέρνους καλοκαιρινούς καναπέδες

Ποιος χρειάζεται διαμέρισμα μπάτσελορ αν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας παιχνίδι εκεί; Έτσι σκέφτονται οι σχεδιαστές από το Beringer Fine Homes και γι ‘αυτό δημιούργησαν την ταινία Dive-In Movie στο Scottsdale της Αριζόνα.

Εάν δεν παρακολουθείτε το παιχνίδι, μπορείτε να ανεβάσετε την οθόνη και να δείτε έναν καταρράκτη στη θέση του

Έπιπλα σαλόνι κήπου ιδέες πισίνα ψέματα

Αυτές οι ξαπλώστρες και οι αντίστοιχες ομπρέλες βρίσκονται σε ένα πολύ ηλιόλουστο σημείο. Μικρά κύματα σχηματίζονται και μέσα από αυτά σίγουρα θα ζήσετε μια αίσθηση σαν να βρίσκεστε στην παραλία. Προσέξτε να επαναλάβετε αυτή την ιδέα στο σπίτι. Εάν χρησιμοποιείτε μια παλιά πολυθρόνα, το νερό μπορεί να αναμειχθεί με σκουριά. Υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένες ξαπλώστρες στην αγορά. Αντιμετωπίζονται κατάλληλα ώστε να μην επηρεάζονται από χλωροφύλλη ή άλλες χημικές ουσίες που βρίσκονται στις πισίνες.

Έπιπλα σαλόνι κήπου δίπλα στην πισίνα

ιδέες σχεδιασμού κήπου έπιπλα σαλόνι κήπου αντηλιακή πισίνα κήπου

Σε αυτό το σαλόνι βιώνουμε μερικές ξαπλώστρες με βαθύ μπλε χρώμα. Αυτός ο τύπος σχεδιαστή είναι ο Henry Hall. Φαίνεται να επιπλέεις πάνω από αυτόν τον κήπο. Περιέχει επίσης διαδρόμους πάνω από το νερό που οδηγούν στην αυλή.

Σχεδιασμός κήπου και ιδέες φωτισμού κήπου

Έπιπλα σαλόνι κήπου σχεδιασμός εξωτερικού φωτισμού κήπου

Αυτός ο κήπος φαίνεται να αντλεί έμπνευση από τον ιαπωνικό μινιμαλισμό στο σχεδιασμό του κήπου. Με απλά λόγια, χρησιμοποιείτε μόνο ό, τι είναι απολύτως απαραίτητο και δίνετε σε όλα τα υπόλοιπα έναν δευτερεύοντα ρόλο. Επιπλέον, κάποιος ενσωματώνει στοιχεία Zen όπως το νερό, τα πετρώματα και τα φυτά.

Μια διπλή καρέκλα χρησιμεύει ως το επίκεντρο σε αυτόν τον εξωτερικό χώρο. Χρησιμεύει ως σαλόνι και έργο τέχνης ταυτόχρονα. Εκλεκτικές προφορές από τη Νότια Ασία κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται χαλαρό και ανεπίσημο

σχεδιασμός κήπου σαλόνι κήπου σχεδιαστής επίπλων ξύλινη ξαπλώστρα από μπαστούνι

Τι ονειρεύεστε όταν είστε ξαπλωμένοι στον ήλιο; Σκέφτομαι πολύ ένα καλοκαιρινό πάρτι. Τα τετράγωνα κρεβάτια είναι ιδανικά για καλοκαιρινή διασκέδαση. Μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο εκεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και να καθίσετε εκεί το βράδυ.

Υπαίθριος χώρος καθιστικού

Έπιπλα σαλόνι κήπου ξύλινες βεράντες ξύλινες σανίδες δαπέδου για καναπέ

Αυτή η πισίνα εδώ δημιουργήθηκε από την Bradford Products. Περιλαμβάνει ενσωματωμένα ξαπλώστρες και αξιοποιεί στο έπακρο αυτόν τον μικρό χώρο. Η πισίνα ήταν εφοδιασμένη με επιφάνεια από γυάλινα ψηφιδωτά.

Είναι λοιπόν ωραίο να κάθεσαι πάνω του και δεν χρειάζεται καν να βγάλεις τα μαγιό σου

Έπιπλα σαλόνι κήπου με θέα στην πισίνα ρίξτε μαξιλάρι καθιστικό

Έχετε να κάνετε με μια μικρότερη, αστική περιοχή; Loop καναπέδες σαν αυτόν προσφέρουν μια υπέροχη ευκαιρία για χαλάρωση, εξασφαλίζουν καθαρές γραμμές χωρίς να κυριαρχήσετε στο δωμάτιο.

Εμφανίζονται ιδέες σχεδιασμού βεράντας

ιδέες σχεδιασμού βεράντας lounge θέα επίπλων και αντηλιακή προστασία

Διπλοί καναπέδες -κρεβάτια σε μωβ προσθέτουν χρωματιστές “σκάσεις” σε αυτό το μινιμαλιστικό δωμάτιο στο Menilo Park, Καλιφόρνια. Λατρεύω τον τρόπο που οι στρογγυλεμένες άκρες σπάνε τη σιλουέτα από καθαρές γραμμές, κάνοντας μια πιο ενδιαφέρουσα και ρέουσα εμφάνιση.

Ποια από αυτές τις ιδέες θα ήταν κατάλληλη για τον εξωτερικό σας χώρο; Δημιουργήστε το σχέδιό σας μέχρι το καλοκαίρι?

ιδέες σχεδιασμού βεράντας σαλόνι έπιπλα κήπου πισίνα με ξύλινη βεράντα