σχεδιασμός τοίχου κορσέ πλακάκια τοίχου τραπεζαρία μπλε κορδόνι

Εφάπαξ πλακάκια τοίχου κορσέ

Μερικές φορές ο σχεδιασμός και η διακόσμηση ενός διαμερίσματος μπορεί να είναι πολύ απαιτητικός και περίπλοκος. Τα σύγχρονα δωμάτια, διακοσμημένα με σαφείς και συγκεκριμένες γραμμές, φαίνονται πολύ μονότονα και βαρετά. Τα πλακάκια τοίχου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σπάσετε αυτή τη μονοτονία και να προσθέσετε λίγη αποκλειστικότητα χωρίς να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας.

Τα αξιολάτρευτα πλακάκια τοίχου κορσέ που σχεδιάστηκαν από το Arbutus + Denman Design Studio εξασφαλίζουν ακριβώς αυτό. Όχι μόνο προσδίδουν στο σπίτι και το γραφείο σας μια αίσθηση μοναδικού στυλ, αλλά παρέχουν επίσης οπτική, γεωμετρική αντίθεση.

Το υπέροχο κεραμίδι τοίχου – σε γκρι φόντο

Μοναδικό κορσέ κεραμίδια τοίχου καλώδιο τραπεζαρίας

Κάθε κεραμίδι είναι εξοπλισμένο με χειροποίητο κορδόνι

Μοναδικά πλακάκια τοίχου από κορσέ πλακάκι λευκό μπλε κορδόνι

Μπλε κορδόνι

Μοναδικά πλακάκια τοίχου κορσέ τραπεζαρία μπλε τετράγωνο

Τα πλακάκια τοίχου κορσέ είναι πολύ ευέλικτα και μπορούν να τοποθετηθούν με διάφορους τρόπους για να δημιουργήσουν μια ποικιλία σχεδίων

Πλακάκια τοίχου κορσέ τραπεζαρία τραπεζαρία λευκό μπλε

Αυτά τα κεραμίδια έχουν 3D εφέ και προσθέτουν βάθος σε κάθε τοίχο. Κάθε κεραμίδι είναι εξοπλισμένο με ένα χειροποίητο κορδόνι που προσθέτει υφή στο μοντέρνο χώρο.

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα αυτών των πλακιδίων τοίχου είναι ότι μπορείτε να αρωματίσετε τον εσωτερικό σχεδιασμό με διαφορετικά, συνδυασμένα μοτίβα. Ενώ μόνο ένα κεραμίδι δημιουργεί ένα όμορφο σημείο εστίασης, ένα σωρό από αυτά μπορεί να δημιουργήσει πιο περίπλοκα μοτίβα. Προσθέτουν βάθος, στιλ και κομψότητα σε κάθε σπίτι και ταιριάζουν απόλυτα σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους.

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο κεραμίδι

Επικεντρωμένη ιδέα σχεδιαστών πλακιδίων τοίχου κορσέ Μοναδικός σχεδιαστής πλακιδίων τοίχου από κορσές που φαίνεται από κοντά  Διατίθεται σε διαφορετικά χρώματαόμορφα κεραμίδια τοίχου κορσέ τραπεζαρία τραπεζαρία διαθέσιμα πολύχρωμα χρώματα    Θα επιλέγατε ένα τέτοιο σχέδιο τοίχου?Εφάπαξ πλακάκια κορσέ τοίχου χειροποίητο κορδόνι μπλε